סתם שאלה מה אתם חושבים על הגרסה של ערן צור ל"נימפה"?
M Music is my life New member 26/3/03 #2 מדהימה../images/Emo70.gif הוא גם כתב את המילים למי שלא יודע וברי מבצע את הגיטרות שבישר של ערן...
M Music is my life New member 26/3/03 #4 בפעם הראשונה ששמעתי נדלקתי! גרסא מדהימה! אגב היא מופיעה באלבום האוסף של ערן והיא מהממת!!!!
ע עשת הפלדה New member 27/3/03 #5 אני ממש ממש לא אהבתי ובכלל, אני לא מתה על ערן צור. ואת השיר הזה הוא ביצע פשוט זוועה.
C crazy M New member 27/3/03 #6 אני אישית... לא מתה על ערן צור ולא על השירים שלו אבל אני חייבת להודות באמת והאמת היא שהגירסה שלו באמת מדהימה ממש אהבתי.. כמובן שאין על ברי אבל הגירסה הזאת חביבה ביותר.. אבל למי איכפת.. זו רק דעתי האישית..
אני אישית... לא מתה על ערן צור ולא על השירים שלו אבל אני חייבת להודות באמת והאמת היא שהגירסה שלו באמת מדהימה ממש אהבתי.. כמובן שאין על ברי אבל הגירסה הזאת חביבה ביותר.. אבל למי איכפת.. זו רק דעתי האישית..
M Music is my life New member 27/3/03 #7 אשת עשת עשט ואשט ../images/Emo9.gif חביבתי, עם איזה ניק את רושמת או שמא יש לנו שתי חברות פורום שונות? אני כבר מבולבל יעשה הסדר
אשת עשת עשט ואשט ../images/Emo9.gif חביבתי, עם איזה ניק את רושמת או שמא יש לנו שתי חברות פורום שונות? אני כבר מבולבל יעשה הסדר
G giba70 New member 27/3/03 #8 שתי חברות שונות בתכלית עשת הפלדה ואשת הכמעט. חסרים לנו עכשיו אדון כמעט וגברת כבר
א אשת הכמעט New member 28/3/03 #10 כנ"ל ../images/Emo9.gif הניק שלי משמש הרבה פעמים להערות עוקצניות כשאני טועה אבל בד"כ רק מצד אנשים שלא מבינים את המקור של השם...
כנ"ל ../images/Emo9.gif הניק שלי משמש הרבה פעמים להערות עוקצניות כשאני טועה אבל בד"כ רק מצד אנשים שלא מבינים את המקור של השם...
ק קניידעל New member 29/3/03 #11 נחמדה אבל הוא הורס אותה בקטע של "נקווה מעיין של קצף לבן..." זה פשוט לא מתאים לקול שלו, וגם הליווי לא יפה כל-כך גרסא טובה בסך-הכל אבל אני מעדיף את של ברי
נחמדה אבל הוא הורס אותה בקטע של "נקווה מעיין של קצף לבן..." זה פשוט לא מתאים לקול שלו, וגם הליווי לא יפה כל-כך גרסא טובה בסך-הכל אבל אני מעדיף את של ברי