האמת?
בטח! קשה לי להוציא יותר מידי כסף על בגד אחד. אני פשוט לא יכולה. בגלל זה תירגלתי וכיום יש לי עין מדהימה למציאות. אני מעולם לא שוללת חנות- ותמיד בודקת הכל!!! יש לי שוק קניון ביום שלישי, ושוק פתוח בימי חמישי. וגופיות, וחזיות לעיתים במחירים נהדרים. (אתם יודעים ששתי החזיות הכי סקסיות והכי נוחות שיש לי עלו לי 25 שקל לאחת?), בודקים בבאזר- בחנויות כמו זברה (שהם לא חנות מותג, ולא תמיד זולה, אבל תמיד יש מידות ותמיד אני אמצא שם דברים מגניבים) מה גם שאם אתה מרשה לעצמך לעשות את זה- אתה יכול להפתח להרבה יותר- ולהגדיל את הבחירה שלך. לא? חנויות 30-40 היו פה ונעלמו, אבל חנויות מוזלות יש בשפע ב"עיר". ואני תמיד נכנסת ונורא נהנת למצוא. הלכתי לקנות עם אחותי לפני שבועיים לקנות בשבילה חצאיות לבית הספר, ראיתי חצאיות ב30 שקל. הכרחתי אותה למדוד- אבל לא לקנות. היא החליטה לבד לקנות וכיום הוא מאושרת שהיא עשתה את הבחירה הזו. מציאה ב30 שקל, חצאית נהדרת, שהיא נורא שימושית ונורא יפה והיא חולה עליה! בקיצור, צריך לנסות את החנויות האלה. בשביל גופיות פשוטות לדוגמא- סתם צבע פשוטה, אני הולכת לשוק קניון, קונה איזה צבע שאני רוצה ב15-20 שקל. נקודה. השיטה הכי טובה. אל תשללו. ולא תמיד האיכות יותר טובה. אגב, לפני כמה ימים, תוך כדי ההצגה, עדי (מישהי שמשחקת את ה"דמות") העירה לי שיש לה בדיוק אותה חולצה. "מקפה נכון?" "לא... כמה עלתה לך?" "80-90 שקל. ואת?" "30" בקיצור... אל תפחדו לערוך ניסיום במקומות חדשים- ותאמינו לי שבשביל 30 שקל זה משתלם.