סתם שאלה סתם שאלה יש פה מישהו שבקיא בסידורים של חברת דן שמות הנהגים ומספרי האוטובסים והקווים ?
ר רועִי New member 15/4/03 #1 סתם שאלה סתם שאלה יש פה מישהו שבקיא בסידורים של חברת דן שמות הנהגים ומספרי האוטובסים והקווים ?
O ofer3333niv New member 15/4/03 #2 שאל נכתב ע"י רועִי: סתם שאלה יש פה מישהו שבקיא בסידורים של חברת דן שמות הנהגים ומספרי האוטובסים והקווים ? לחץ כדי להרחיב... שאל זה בכול מקרה הולך להשתנות בקרוב השמות והסידורים אז ביינתים שאל אולי נעזור לך?
שאל נכתב ע"י רועִי: סתם שאלה יש פה מישהו שבקיא בסידורים של חברת דן שמות הנהגים ומספרי האוטובסים והקווים ? לחץ כדי להרחיב... שאל זה בכול מקרה הולך להשתנות בקרוב השמות והסידורים אז ביינתים שאל אולי נעזור לך?
י יצחקA New member 15/4/03 #3 כרגע ראיתי שני דברים מעניינים: נכתב ע"י ofer3333niv: שאל זה בכול מקרה הולך להשתנות בקרוב השמות והסידורים אז ביינתים שאל אולי נעזור לך? לחץ כדי להרחיב... כרגע ראיתי שני דברים מעניינים: 1. האוטובוס של מכבי ת"א בכדורגל על קו 222 של אגד (להזכירכם, היום יש משחק גביע הטוטו: מכבי ת"א מול מכבי חיפה*). 2. נהגת בקו 4 על 5020. * זה המשחק הזניח... המשחק העיקרי הוא הפועל ת"א מול נצרת עילית.
כרגע ראיתי שני דברים מעניינים: נכתב ע"י ofer3333niv: שאל זה בכול מקרה הולך להשתנות בקרוב השמות והסידורים אז ביינתים שאל אולי נעזור לך? לחץ כדי להרחיב... כרגע ראיתי שני דברים מעניינים: 1. האוטובוס של מכבי ת"א בכדורגל על קו 222 של אגד (להזכירכם, היום יש משחק גביע הטוטו: מכבי ת"א מול מכבי חיפה*). 2. נהגת בקו 4 על 5020. * זה המשחק הזניח... המשחק העיקרי הוא הפועל ת"א מול נצרת עילית.
ר רועִי New member 15/4/03 #4 אני רוצה לדעת אם מישהו יודע את זה נכתב ע"י ofer3333niv: שאל זה בכול מקרה הולך להשתנות בקרוב השמות והסידורים אז ביינתים שאל אולי נעזור לך? לחץ כדי להרחיב... אני רוצה לדעת אם מישהו יודע את זה באמת לא אולי נוכל לעזור לך
אני רוצה לדעת אם מישהו יודע את זה נכתב ע"י ofer3333niv: שאל זה בכול מקרה הולך להשתנות בקרוב השמות והסידורים אז ביינתים שאל אולי נעזור לך? לחץ כדי להרחיב... אני רוצה לדעת אם מישהו יודע את זה באמת לא אולי נוכל לעזור לך