סתם שאלה...

RozeMary

New member
סתם שאלה...

אתם חושבים שמי ששומע את השירים של עברי זה מראה על השקפות החיים שלו...?? אם הבנתם למה אני מתכוונת... הדרי את פה מתוקתי?????????? קניתי את הדיסק .....סוף סוףףףףףףףף....נשיקה

ל ל ו

New member
אני פה חומד! ../images/Emo80.gif

גם לך אלפי נשיקות... אני חושבת שלא כל מי ששומע עברי לידר זו ההשקפה שלו אבל אני חושבת שכדאי לאהוב אותו צריך להבין אותו! להבין את המשמעות של השירים שלו, ואת מה בעצם הוא משדר ומה המסר שלו ומי שלא מבין את זה בדר"כ שונא אותו!!

RozeMary

New member
תראי.......

את בעצם אומרת שיש לך נטיות הפוכות...??? ללו....???? מממממהההההה קורה לך סתם סתם זה מה שאני חשבתי...כאילו אני מה זה אוהבת את עברי לידר ומבינה מה הוא רוצה בשירים שלו (גם את :) ) ו.....אני לא חושבת שיש לי נטיות כמוהו להפך ציינתי שאני חושבת שזה דבר דיי מגעיל...
אז......מה את בעצם אומרת? מה את עושה היום....?

RozeMary

New member
שמעי........או יותר נכון תראי....

כן אני חושבת שזה דבר דיי מגעיל ולא נורמלי.... תהרגי אותי על הדעות שלי.!!!

ל ל ו

New member
יש לכולם זכות דיבור! ../images/Emo80.gif

מסניפה חמץ..אני חושבת שלכל אחד יש את זכות הדיבור שלו ואת יכולה להיות נגד אבל את לא יכולה לשפוט אנשים על הדעות שלהם!! אני חושבת שלסביות זה דבר ביזארי ולמרות זאת הומויים נראה לי הרבה יותר טוב ולא בגלל עברי לידר אני גם אוהבת את קורין אלאל ואני בכל זאת לא אוהבת לסביות כי זה נראה לי סליחה על הביטוי מגעיל ביותר! ושתדעו שאין לי שומדבר על הלסביות אישית אלא על מה שהן משדרות! ורוזמרי אני היום הולכת למועדון ה-פוך- הבנת?!
שבת שלום לכולם!!!!!!

תראי

בגלל שאת ממין נקבה את חושבת שהומאיים זה בסדר ולסביות לא בנים אומרים בדיוק ההפך ככה זה אני חושב שזה אותו דבר אנשים שנמשכים לבניי מינם וכל אחד יחייה את חייו איך שהוא רואה לנכון לחיות אותם

מה לא נורמלי

באהבה? אבל שמעי או בעצם תראי זה באמת הדעות שלך ואני מכבד אותך על זה שיש לך בכלל דעה

ל ל ו

New member
העניין הוא לא באהבה ../images/Emo80.gif

לכולם מגיע לאהוב ולהיות נאהבים אבל מה הלסביות-למרות שזו הכללה מציגות ומראות הוא מאוד שונה! אני לא יודעת איך להסביר את זה ובאמת למי שיש נטיות ואוהבות את בנות אותו מין אז יופי כאילו סבבה...אבל קצת קשה לי לפחות לקבל את זה! אין לי שומדבר אישי עם אף אחד באמת!

ל ל ו

New member
שמיכת פוך..לא הבנת.?! ../images/Emo80.gif

לא משנה רוזמרי במילא יש לך הצתה של פלורסנט
יהיה טוב! שיהיה לכולם אחלה סופ"ש ותשמרו על עצמכם!

מזתומרת...

למה את מתכוונת כשאת אומרת "מה שהן מראות ומציגות הוא מאוד שונה"?! מה שונה פה? שונה זו מילה יחסית אז אולי את השונה מבין כולנו, את שלא יכולה לחשוב על כולה שני אנשים שאוהבים זה את זה ביחד... ביג פאקינג דיל, אז שיהיו שונות, זה מה שיפה בבני האדם - אם כולם היו פשוט אותו הדבר ללא שום גיוון מה היה הטעם בלהכיר עוד ועוד אנשים? הרי כולם דומים זה לזה... בקיצור הבנת את הנקודה שלי. (אני מקווה..) ותסכימי איתי שהומואים/לסביות לא מתעלסים לידך ברחוב, אף אחד לא כופה עלייך לראות את זה, אז אל תחפשי את זה בכוח וכך נסיים את הנושא!

חן j

New member
WTF???../images/Emo46.gif

יש לי כמה דברים לכתוב על הנושא: 1. מה קרה פתאום ? מה זה השאלה הפילוסופית הזאת...טוב לפחות יש הודעות חדשות. 2. לדעתי את סתם "סובלת" מלסביפובייה, (כמו שיש הומופובייה..את מפחדת מלסביות) עובדתה שהומאים לא מזיזים לך...

ל ל ו

New member
תראו, אתם יכולים... ../images/Emo110.gif

לחשוב מה שאתם רוצים להדביק מחלות למיניהן אבל אני לא מבינה למה אתם יוצאים במתקפה אליי...אני חזרתי על עצמי כמה פעמים שאני מצטערת אם פגעתי במישו וזה לא אישי.. ההגנה הכי טובה זו ההתקפה אתם יכולים להתקיף אותי ולהגיד לי שיש לי מלספובייה-ודרך אגב לא קיים דבר כזה! אבל זו הדעה שלי אם מוצא חן בעינכם או לא זה כבר לא עסקי! יום טוב!

הנטיות

אז אני בן 16 אין לי נטיות כמו לעברי אני אוהב את השירים/אני אוהב אותו הוא הזמר שאני הכי אוהב ולא משנה לי שהוא הומו אני לא חושב שזה מגעיל כל אחד יחייה את החיים שלו איך שבא לו מבחינתי הכל מקובל וזהו רק שתדעי שזה לא כמו שאת חושבת אולי זה קצת משפיע בכל מקרי מובנים שאנשים מפגרים מתחילים לרדת עליך בגלל שאתה אוהב זמר כל כך מוכשר

ל ל ו

New member
אני מסכימה לגמרי! ../images/Emo80.gif

שלא תבינו לא נכון כל אחד יחייה את חייו כמו שהוא רוצה אחרי הכל הם שלו אני באמת לא שופטת אף אחד לפי ההתנהגות שלו ממש ממש ממש לא! אם ככה הבנתם אז סליחה באמת מכל הלב! אולי מה שאמרת אתה צודק כי אני נקבה וקשה לי לראות את זה ככה..אוקיי..אני מצטערת אם באיזו שהיא דרך פגעתי במישו באמת באמת לא בכוונה! שבת שלום!

RozeMary

New member
על מה את מבקשת כל כך סליחה?

אני חושבת וגם את טענת....זה דבר שלא מקובל סליחה אבל עם כולם היו הומואים ולסביות לא היה המשכיות! איך יביאו ילדים לעולם זוג הומואים? בהפריה? שיצאו עם מום חס וחלילה?? אני לא באתי במטרה להתקיף פה אף אחד פשוט שאלתי שאלה פשוטה ואני לא חושבת שזה צריך להוביל לויכוח הרי זה ויכוח שלא יגמר כל אחד והדעות שלו!!!!!!! אל תשפילו ותנדו אנשים שלא חושבים כמוכם

למעלה