סתם שאלה...

אתה מתכוון

מת בפרק או מת סופית כי היה רק אחד שהוא לא מת בכלל משהוא בקריסמס כשבתחתילת הפרק אמרו לשם שינוי בפרק הזה קני לא ימות פרק טוב

אני מתכוון למת בפרק...

אני זוכר רק את זה שהם יצאו עם המקהלה ההיא... והייתה לקני חברה שהחזירה אותו לחיים...

elcool

New member
לא נכון

היו עוד פרקים והנה כמה (ממה שאני זוכר): הפרק של קורן בליל כל הקדושים, אורגית חתולים, הפרק של המטר כוכבים, וכל שאר הפרקים אחרי שהוא כבר מת סופית

richter

New member
אתה טועה

בפרק עם קורן הוא כן מת בסוף אחרי הכתוביות בפרק עם מטר הכוכבים הוא בכלל לא הופיע וכך גם בפרק עם כל החתולים. לתשומת לבך . . . . .

elcool

New member
אבל אם הוא לא מופיע בפרק,

זה אומר שהוא גם לא מת בפרק. נכון? ואיך הוא מת אצל קורן? לא ראיתי אחרי הכתוביות...

kyle

New member
צריך למיין ל...

1. לא הופיע. 2. לא מת. 3. נטבח באכזריות ובצורה מוזרה/מצחיקה/מזוויעה כלשהי ע"י מישהו.

microbe15

New member
מטר כוכבים

יש 3 פרקים שמתרחשים באותו זמן - cat orgy, jewbilee, two naked guys in a hot tub בגלל שכולם מתרחשים באותו זמן, לא כל הדמויות מופיעות בכל פרק לכן קני מת רק ב-jewbilee.

hospital_food

New member
זכור לי

שהוא גם לא מת באיזה פרק של ליל כל הקדושים, מהעונות הראשונות.

elcool

New member
לא נכון,

הוא מת וחזר כזומבי עם עין ורודה וזכה מקום שני בתחרות. בליל כל הקדושים הבא, דג אכל אותו ובליל כל הקדושים של קורן אני לא ראיתי שהוא מת, אבל אומרים פה שכן, אז אני לא יודע

richter

New member
הוא מת בצורה הזאת:

*** אני מראש מציין שזה המוות אולי הכי טפשי של קני שראיתי כך שבבקשה אם מישהו ראה את הפרק שייגבה אותי כי המוות נשמע קצת דפוק, תודה. *** ועכשיו לסיפור: לאחר הכתוביות בסוף הפרק רואים את קני הולך כזה מבואס לבד על המזח כשהוא עדיין בתחפושת הרובוט שלו. אז שני חלליות מיניאטוריות באות, טסות מסביבו וקושרות אותו בחבל, קני נופל ואז הם יורות עליו ומפוצצות אותו וכך קני מת בפרק. מוות מטופש ביותר ולא מצחיק אם אתם שואלים אותי. אם עדיין יש לכם ספקות וכו´ אולי יותר מאוחר אני אביא לכם סקרי-שוטס מהפרק.

kyle

New member
היו כמה פרקים, ויש אתרים שסופרים

אותם...
2. run over by a truck 3. didn´t die! ככה
...

kyle

New member
אבל מה שכן מעצבן...../images/Emo4.gif

זו הצורה שבה הוא מת סופית!
"מחלת שרירים!?!?!?" ?!WTF למה!?
למה לא דריסה ע"י רצים באולימפיאדה? למה לא מירי ע"י בן לאדן? למה לא בהליקופטר שהתרסק?
!!!

tomgavish

New member
בשביל האירוניה, מת כל כך הרבה פעמים

בצורות משונות וחזר לחיים והוא מת סופית כמו כל בן אדם רגיל ממחלה (90%)

למעלה