גם לגברים מגיע!
אני מאוד אוהב תכשיטים - אני נמשך לאבנים יקרות כמו פרפר אל האש. אני מוקסם מהתהליכים הגאולוגיים שיצרו קומבינציות כאלה או אחרות שיצרו אבנים כאלה או אחרות! זה מדהים! הכאב היחיד הוא המחשבה על מי שכורה אותן מבטן האדמה...
לגבי הענידה : לא יותר מצמיד אחד ( כמה שיותר גברי או לפחות אוניסקס = שיכול להיות טוב גם לגבר) ולא יותר מטבעת אחת. אם אני עונד את שני הדברים ביחד - אני מקפיד על שעון ״שקט״. אם השעון של היום מאוד דומינאנטי, אז או שלא יהיה צמיד או שלא תהיה טבעת. המסר הוא של תכשיטים - כן, אבל לפחות unisex ובעיקר לא הרבה ביחד. או שלשה דברים ״שקטים״ או, אם אחד מאוד נראה מאוד לעין ומאוד יפה - רק הוא לבד או מקסימום שני תכשיטים.
לזכור שיש תכשיטים ליום, לעבודה, ויש לערב. בכל מקרה, גבריים כמה שאפשר יותר - לדוגמא, אם הבחירה היא לקנות טבעת (לגבר) עם איזמרגד - אז שתהה אבן בירוק כהה ולא אבן זורחת שמתאימה יותר כאבן כתר של אליזבט השנייה...
יש אבנים שהן יותר ״גבריות״ - נראות טוב יותר על יד גברית משוערת : יהלום או זירקון. כל אבני הצהוב כהה-חום : עין הטיגריס, עינבר. מהירוקות - אתזורית (אבן אילת) וטורקיז. מהאבנים הטובות - אפשר את כולן, לא יותר מדי מבריקות ולא יותר מדי ביחד והעיקר = חתך האבן המתאימה ביותר הוא כבושון (אבנים מלוטשות בצורה של כיפה מדוייקת). מבחינת המתכת - שילוב זהב (צהוב) עם צבע לבן (כסף או זהב לבן), או זהב לבן - זהירות מזהב צהוב בלבד (שיהיה דיסקרטי ולא חצי קילו של זהב!). זהב אדום נחשב להכי גברי מהזהבים.
אישית, אני לא עונד עגילם.
אני לא אוהב שרשראות מכל סוג שהוא על צוואר גברי.
בערך ככה, לטעמי. אחר כך, אם רוצים, אפשר גם להראות כמו המאדונה מלורדס...
חיבוקים, יהודה.