סתם שאלה

Acoustic 3

New member
סתם שאלה

כמה תכשיטים יש עליכם?

אני מנסה לבדוק אם הגזמתי.

aשרון

New member
כמה כבר יש לך??

אני לא אוהב תכשיטים, אני גם לא רואה את זה כמשהו מושך.
לא תמצאו אותי עונד טבעות או עגילים או שרשרת סביב הצוואר. זה לא מדבר אליי וזה אפילו קצת דוחה מבחינתי. אבל כל אחד מה שעושה לו טוב, אני לא אתרחק מחברים בגלל זה.

בנעוריי היה לי שעון סווטץ' דיגיטלי גומי שחור סביב פרק כף היד, ולאחר הצבא נטשתי אותו כשנקרע. מאז אני לא עונד שעון על היד וגם לא מרגיש צורך.

יש לי שתי נקודות חן מאוד בולטות, אחת מעל השפה בצד שמאל, והשניה באוזן ימין על הנקודה בה עושים חורים לעגיל. תמיד כשראו או רואים אותי מרחוק חושבים שיש לי עגילים ואז כשמתקרבים שמים לב שאלו נקודות חן.

Acoustic 3

New member
לא יותר מדי נראה לי..

יש לי עגיל באוזן, שרשרת על הצוואר וטבעת על הזרת הימנית.
אני רוצה לקנות איזה צמיד נחמד.
&nbsp
אני לא משוגע על תכשיטים בכלל.. אבל העגיל האוזן איתי די הרבה זמן כבר ואני אוהב את הרעיון, הטבעת היא מזכרת מאדם קרוב והשרשרת היתה פעם צמיד שליפפתי על היד והסבתי אותה לשרשרת.
&nbsp
בפועל, כל מה שרציתי זה צמיד ליד.
&nbsp
עכשיו זה נראה לי מוגזם טיפה.

aשרון

New member
...............

אם זה עושה לך טוב?, לך על זה, אם נראה לך מוגזם אז צמצם.
הכל תלוי באיך זה גורם לך להרגיש ומכאן גם תבוא ההחלטה שלך מה לעשות בעניין.

איזה סוג של צמיד ליד אתה רוצה?, כל סוג משדר דבר אחר.

Acoustic 3

New member
אני ממש לא מאמין במסרים וזה לא מה שחשוב לי

העגיל שלי הוא "יהלום" לבן (שעלה 5 ש"ח), אחרי שהיה לי במשך שנתיים חישוק.
הטבעת שלי היא "זהב" צהוב - לדעתי זה גולדפילד אבל לא באמת אכפת לי. זו טבעת של אישה.
השרשרת שלי היא כבר זהב לבן והיא ממש יפה. היא גם עלתה לא מעט בכלל.
אין לה תליון כי אני לא אוהב.

המסרים לא חשובים לי.. הצמיד גם יהיה מזהב לבן או כסף.. המסר לא חשוב לי כמו שחשוב לי לאהוב את הפריט..

ItsikH

Member
טבעת אחת ויחידה היתה עלי למעלה מ-10 שנים
נישואים עם האקס. השארתי אותה כשנה אחרי שנפרדנו, וכשהורדתי אותה זה היה ממש קשה [פיזית, היא היתה תקועה...]. היה לי עגיל הרבה יותר שנים וממנו נפרדתי כשהזדהם הנקב.
בא לי כל מיני פירסינג, אבל העיסוק הספורטיבי שלי מרתיע אותי כי זה עלול להפריע ולהזדהם. תכשיטים באופן כללי - אין לי, אבל ממש לא מפריע לי אצל אחרים.

Acoustic 3

New member
אני תמיד אהבתי עגיל בגבה

אבל אני נרתע מאוד מעניין של לחורר את עצמי וכנ"ל קעקועים (רק שאותם מעולם לא אהבתי).
הניקוב באוזן נראה לי סביר, אבל מטרידים אותי כל המקומות האחרים בהם החור נשאר ולא מתאחה..
&nbsp
נשמע כואב להוריד טבעת נישואים, לא רק בפן הפיזי

ItsikH

Member
בדיוק אתמול נפגשנו שוב וקשקשנו בין השאר גם על זה
קעקועים הוא מאז ומתמיד אהב מאוד, אני תעבתי בגלל תחושת אי-ההפיכות אבל ככל שעשה השלמתי איתם בשמחה - על זה לא דיברנו כמו על הפירסינג, מסתבר שעשה במקומות נועזים ממש מאז...
טבעת נישואים - ודאי שכואב בכל מובן

jwin

New member
גם לגברים מגיע!

אני מאוד אוהב תכשיטים - אני נמשך לאבנים יקרות כמו פרפר אל האש. אני מוקסם מהתהליכים הגאולוגיים שיצרו קומבינציות כאלה או אחרות שיצרו אבנים כאלה או אחרות! זה מדהים! הכאב היחיד הוא המחשבה על מי שכורה אותן מבטן האדמה...
לגבי הענידה : לא יותר מצמיד אחד ( כמה שיותר גברי או לפחות אוניסקס = שיכול להיות טוב גם לגבר) ולא יותר מטבעת אחת. אם אני עונד את שני הדברים ביחד - אני מקפיד על שעון ״שקט״. אם השעון של היום מאוד דומינאנטי, אז או שלא יהיה צמיד או שלא תהיה טבעת. המסר הוא של תכשיטים - כן, אבל לפחות unisex ובעיקר לא הרבה ביחד. או שלשה דברים ״שקטים״ או, אם אחד מאוד נראה מאוד לעין ומאוד יפה - רק הוא לבד או מקסימום שני תכשיטים.
לזכור שיש תכשיטים ליום, לעבודה, ויש לערב. בכל מקרה, גבריים כמה שאפשר יותר - לדוגמא, אם הבחירה היא לקנות טבעת (לגבר) עם איזמרגד - אז שתהה אבן בירוק כהה ולא אבן זורחת שמתאימה יותר כאבן כתר של אליזבט השנייה...
יש אבנים שהן יותר ״גבריות״ - נראות טוב יותר על יד גברית משוערת : יהלום או זירקון. כל אבני הצהוב כהה-חום : עין הטיגריס, עינבר. מהירוקות - אתזורית (אבן אילת) וטורקיז. מהאבנים הטובות - אפשר את כולן, לא יותר מדי מבריקות ולא יותר מדי ביחד והעיקר = חתך האבן המתאימה ביותר הוא כבושון (אבנים מלוטשות בצורה של כיפה מדוייקת). מבחינת המתכת - שילוב זהב (צהוב) עם צבע לבן (כסף או זהב לבן), או זהב לבן - זהירות מזהב צהוב בלבד (שיהיה דיסקרטי ולא חצי קילו של זהב!). זהב אדום נחשב להכי גברי מהזהבים.
אישית, אני לא עונד עגילם.
אני לא אוהב שרשראות מכל סוג שהוא על צוואר גברי.

בערך ככה, לטעמי. אחר כך, אם רוצים, אפשר גם להראות כמו המאדונה מלורדס...

חיבוקים, יהודה.

Acoustic 3

New member
נשמע שאתה ממש בקיא

אני לא בקיא בזה. אני גם לא מתעסק בזה יותר מדי..
הטבעת שלי השתייכה לאדם אהוב ובעבר שמתי אותה כתליון לשרשרת.
העניין הוא שאני אוהב שרשראות דקות וסקס פרוע. התוצאה של השניים היא שרשרת קרועה כל הזמן.. לאחרונה החלטתי לענוד אותה על היד.
&nbsp
אבנים פחות מעניינות אותי, ואם הייתי מוצא משהו נחמד - לא היה אכפת לי מהצבע של האבן עצמה. אני מודה שבורדו היה "קונה" אותי במיידית אבל באמת שאני לא מוטרד מעניינים כמו איכות או סוגים שונים של חומרים.
אני יודע שלא הייתי משתגע וקונה טבעת ב500 שקל, זה פשוט לא שווה את זה.
הרעיון הוא לאהוב את הפריט בלי להתייחס ליותר מדי פרטים אחרים.
בדיוק מהסיבה הזאת אין לי בעיה לקנות לעצמי משהו מחנות או דוכנים לתכשיטי נשים.. פשוט לא אכפת לי. וממילא רק אצלם אפשר למצוא דברים עדינים - אז זה מה שאני עושה..
&nbsp
חג שמח ידידי

מספר כמה יש לי

יש לי עגיל זהב על אוזן שמאל ועגיל עם אבן מנצנת באוזן ימין. עגיל בגבה הימנית. על יד ימין 3 צמידים על יד שמאל שנים ושעון שמתחלף לפי צבע הבגדים. בדרך כלל צבע ניגודי.
יש לי על הקמיצה ביד שמאל שלוש טבעות, אחת גדולה ויש לי טבעת גדולה על קמיצה ביד ימין.
יש לי שרשרת כסף עבה על הצוואר ועליה שני תליונים, אחד חמסה מתאילנד ואחד טבעת הנישואין של סבא רבה שלי.
אני רוצה עגיל בפטמה, ולענוד צמידים על הרגלים.
כמה שיותר טוב יותר.

jwin

New member
הוא שאמרתי -

אפשר גם להיות מקושטים כמו מריה הקדושה.
נדמה לי שהשאלה היסודית שנשאלה התכוונה לבון-טון.

שבוע מעולה.

Acoustic 3

New member
מכל המקומות בהם אפשר לעשות עגיל

הפטמה והזין זה פשוט מזעזע.
&nbsp
אני כ"כ אוהב פטמה של גבר, שזה מפריע לי ליהנות ממנה. זה גם די מכוער אלא אם כן מדובר בפטמה קטנה יחסית ועגיל קטן.
אם יש לך פטמה שגדולה כמו פיצה משפחתית... זה בפירוש לא מתאים.
&nbsp
אהבתי שאתה מלא בתכשיטים. אני מודה שלא הייתי הולך עם כ"כ הרבה..
מקסימום עוד צמיד (שהוא בעצם שרשרת שאני אלפף סביב היד) ואולי אולי אולי עוד טבעת אם היא תהיה ממש ממש יפה.

למעלה