סתם שאלה

lihior

New member
סתם שאלה

כמה אנשים פה כבר ראו את עונה 9 בדרך זו או אחרת?

ShanY15

New member
הלוואי...

לא ראיתי מחכה למרץ.. אך עם זאת-אני התחלתי לראות את הסדרה בשלב מאוד מאוחר אז רציתי לדעת מה נסגר?! הם יביאו שידורים חוזרים או לא?

mya 6

New member
אך שני שני...

אילו רק ידעת.. אילו רק היה לך שמץ של מושג איזה מילחמה מתנהלת בין פורום קט זה לבין ערוץ 3 הגדול והרע!!.. ובכן- לא יהיו שידורים חוזרים בקרוב.. הם שוקלים אולי אחרי העונה ה-9 (שזה דרך אגב יותר משנה!!..) וגם זה (אני שמה איתכם) יהיה בשעה 2 לפנות בוקר (מה חדש בזה..??)

~*~gaL

New member
אני..

החלטתי שאני אחכה לראות את הפרקים החדשים בטלוויזיה, כי צפייה במחשב תהרוס לי את החוויה של הפרק. ראיתי רק טיפה דברים שקשורים לקרטר ולאבי.. ופרומואים. השרשור פה נראה לי קצת מסוכן.. תזכרו להודיע אם אתם כותבים ספויילר.

lihior

New member
מי אמר מחשב? זה למה יש

DVD פלייר שמנגן VCD VCD אפשר לעשות לבד כמו קבצי מחשב רק לוקח שעו...בכל מקרה אין לי את הכלים לעשות את זה ויש מלא שעושים את זה בשבילי.. מכל מקום יש לי קולקשן מפואר...והדברים היחידים שאני כן רואה זה איאר..חברים..ועיקר החדשות...אין לי סבלנות לשבת לראות ליד המחשב הצולע הזה שאין לו בכלל רמקולים...איאר זה היוצא מן הכלל היחיד.. עכשיו יש לי דיוידי אז אני צורבת ורואה בטלויזיה נורמלית...למרות שהדיוידי שלי הוא לא משהו..

למעלה