סתם שאלה:

כל מילת גנאי שלך רק תחמיא לי.

את באמת מבזבזת אנרגיות מיותרות בשביל להפגין כל פעם מחדש את עומק הבערות שבך. למען האמת, אני מתחיל לחשוב שאולי מישהו מכוון אקדח לראשך, ומכריח אותך לעשות צחוק מעצמך. ואולי את סתם בעניין של S&M. ><>

רננה 18

New member
לסיכום הויכוח העקר:

להלן מפניני הנסיך והדוחף בשעה האחרונה: נבערת פוסטמה פרובקטיבית קופים פרות תרנגולות טימטום ללא מילים וללא הסברים.

תוסיפי עוד אחת:

כמובן שכשלת בלדעת מי זו ליקה (כי לא כתבתי את שמה באנגלית, לכן התקשת לחפש את שמה באינטרנט), ולכן אספר לך: ליקה היתה כלבה אריסטוקרטית, והיתה הכלבה הראשונה שטסה לחלל. ואני חשבתי שכלבות מכירות את האריסטוקרטיה שלהן. מגי, דיר באלאק את עולה לי עוד פעם על הרגל. ><>

רננה 18

New member
אוי דוחף דוחף ולא....מה יהיה?

ליקה? אתה זה שמתקן אותי במהלך היום על כתיב מלא. כתיב חסר. ניכשלת. ובגדול. לייקה. כן. בשני י´. תבדוק לפני הנביחה...... או.קיי. שיהיה לך יום טוב . חדל אש. אני יוצאית.לאן? לאסוף את הביצים. כאן אין גברים.

יוצאית? ../images/Emo6.gif

ליקה, ולא לייקה. הלכת לחפש ברשת ומצאת את השם שלה באנגלית. לצערך היא היתה כלבה רוסיה, ובאנגלית כותבים Laika. ביי נשמה, מי יתן ותביני שהגברים פה לא בעניין של סקס עם בעלי חיים. ><>

Prince of Wales

New member
לסיום הצגת התכלית של נבערותך

להלן כמה מפנינייך: וולש שוא שיכלי ניראה פרובקטיביות הפגנת בקיאות בכדורגל, וכשבקיאות כזו באה על חשבון משהו אחר, ניתן ליחסה לסוג מסויים של אנשים.

עמלק

New member
גברת רננה

מר חגי הוא בגיר, אינו קטין, אינו מפגר ואינו אהבל. הוא אינו זקוק לך כסניגור-מתנדב, הוא יודע כמובן כי אינו חייב לענות על אף שאלה, אין בשאלות אלה שום ניגוד לצנעת הפרט מאחר והוא יכול לבחור (ולהבנתנו המלאה) אם לענות או לא. בקיצור, אין שום סיבה שתקפצי פנימה לדיון רגוע ונחמד תוך מטרה ברורה של הריסת הדיון והורדתו לשפל של תקיפות אישיות. יום טוב, להתראות בשרשור אחר, עמלק.

הגעיות שלך מפריעות למנוחתי ../images/Emo80.gif

מישהו מינה אותך לסניגורית שלו? תאמיני לי שעם כל חוסר האהדה שלי כלפי חגי יש לו יותר שכל ממך. לידיעתך (את בעצם יודעת אבל את מיתממת ומעדיפה להתעלם) ישנם המוני "תלמידי ישיבה" כביכול שאינם לומדים (או לומדים מעט מאד) ועובדים ב"שחור" מבלי לשלם מיסים.

למעלה