סתם שאלה:

לדעתי הדיעות שרננה אמורה לייצג

צריכות לתבוע אותה, היות והיא הדבר הרע ביותר שיכול לקרות לדיעות שהיא מייצגת. (ניסוח חמקמק במיוחד בשביל שרננה לא תבין) ><>

רננה 18

New member
וואללה, אתם עושים לי היום נחת

מדברים על רמה ומגיכים לתת רמה. בוחנים אותי מי זו סטפאני ממונקו וקובעים שרמת שיכלי מכאן ועד הודעה חדשה.בגלל שכתבתי: סטפאני ממילנו(ובכלל לא התכוונתי לההיא ממונקו) שתי שאלות פשוטות שאלתי את הנסיך המתנשא והמתקן(דוחף לויתן=הנסיך????) 1. SPIN OFF . קיבלתי תשובה. 2. ג´ון צארלס--??????נסיך.נסיך . הנסיך מוולש לא מכיר את גדול שחקני הכדורגל מוולש. אני, זו שבאה מבית חרדי שמעתי עליו. אבל, הנסיך מוולש!!! אח,אח. ימים קשים. נ.ב. כל מה שאתה "דוחף"-נסיך, מתקן- לשוא הוא. אני כותבת נכון. תבדוק.

וואלה, הטימטום שלך עולה על גדותיו

אם לא הבנת לאף אחד לא היה את הרצון לעמוד ב"מבחן הקופים" שלך. דוחף הלויתן עצר רגע ממלאכתו החשובה בשביל להוכיח אותך על מנהגייך הילדותיים להשויץ בחומר הלימודים אבל בזה מסתכם העניין...אין לנו שום עניין ורצון לענות על קושיותייך המביכות (בטימטומן). יקירתי, כל חמור עם חיבור לאינטרנט יכול לברר עובדה כמו מיהו ג´ון צ´ארלס בעזרת כל מנוע חיפוש. היי סמוכה ובטוחה שבליכלוך המצטבר תחת מקש הרווח שבמיקלדת שלי יש יותר בינה וידע כללי מבקודקודך.

וואללה, היום את מגיעה לשיאים חדשים

אם לא הבנת לאף אחד כאן אין עניין ב"מבחן הקופים" חסר התכלית שלך. אם משעמם לך את מוזמנת לשחק טריוויה עם בעלך שיחזור מהעבודה... להזכירך כל חמור עם חיבור לאינטרנט והיכרות עם מנוע חיפוש יכול לענות על שאלה מטומטמת כמו מיהו "ג´ון צ´ארלס". אבל תביני, מבלי להעליב, זה לא מעניין כאן אף אחד ולכן לא תזכי לקבל תשובה גם אם תציגי כאן עוד מאה שאלות טריוויה למאותגרים שיכלית. זה שדוחף הליויתן חדל לרגע ממלאכת הקודש בה הוא עוסק על מנת לענות לך לא אומר שהחלטנו לשתף איתך פעולה בשטות החדשה - הוא פשוט רצה להציג ברבים את רמתך - ילדה קטנה שמשויצנ במה שהיא למדה היום בבית הספר. היי סמוכה ובטוחה מחמל נפשי שבליכלוך המצטבר מתחת למקש הenter במחשב שלי יש יותר בינה וידע מאשר בקודקודך
.

לא פוסטמה, אל תעליבי את הנסיך.

הנסיך זה לא אני, ואני זה לא הנסיך. ולעניין: לא מגיכים, כי אם מגיחים. לא לשוא, כי אם לשווא. שוא יקירתי זו מילה השזורה בפיהם של ערסים, ומתארת חור מסויים בגוף האדם בעל נטיה להיפתח בעזרתו המסורה של בעל הזרוע הנטויה. שתי שגיאות נוספו ללקסיקון שלך - ואת עוד שולחת אותי לבדוק? הערת ביניים: אני לא יודע מה עם הנסיך - אבל אני לא מבין דבר וחצי דבר בכדורגל. ><>

Prince of Wales

New member
גם אני לא.

אבל אני מוכן להתערב איתך שהגברת הנבערת התכוונה לבובי צ´ארלטון.

Prince of Wales

New member
נו, הלכה הזרזירה ללמוד

מהעורב: מגי לאף אחד אין עניין לעמוד במבחן הקופים המטופש שלך, שמעיד לכל היותר על עארסית קטנה ממשפחה מסורתית.

אני מוכן להתערב בתנאי שתגיד לי מי

זה הבובי הזה, כי אני מכיר רק איזה בקהאם שכולם אומרים לי שאני דומה לו. ><>

רננה 18

New member
שחקן של מנצסטר יונייטד. ניצל באסון

התעופה במינכן. אחיו מאמן של נבחרת אירלנד בעבר. לעומת זאת, ג´ון צארלס, שקיבל את התואר: סר היה מגדולי שחקני וולששששששש הוא ואחיו שיחקו בנבחרת וולששששש נגד ישראל ברמת גן במשחק בו שבר שוער ישראל י.ח. את אפו. מנין הידע הזה שלי? עבודה לפני שנה באוניברסיטה על השפעות ותוצאות כלכליות של נבחרות מקצועניות לעומת חובבניות בשנות ה-50 וה-60. רק ציפיתי שנסיכי וולשששששששש יכירו את הלורדים, נסיכים והסרים של וולששששש.

Prince of Wales

New member
טיפשונת, אין נסיכים וסירים ולורדים

בווילס הם מקבלים את התארים ממלכת בריטניה. חוץ מזה עבודה במקצוע מטופש כמו שאת לומדת ובביצפר כמו שאת לומדת לא שווה התייחסות. אני לא מתפלא על בר אילן שקיבלו אותך, אבל אפילו הם היו צריכים להוריד את הרמה כדי לקבל אותך.

למעלה