סתם שאלה....

double M

New member
סתם שאלה....

יש לי צמיד על היד שכתוב עליו משהו, זה מספיק טוב לבדיקות מציאות? כי אין לי כוח כל פעם לבדוק מתג או משהו כזה....

LucidGuess

New member
את לא חייבת להסתבך...

מספיק שאת מביטה סביבך כמה שניות ובודקת אם הכל הגיוני או שיש דברים מוזרים ולא הגיוניים, זה הכל, למה סתם להסתבך עם מפסקי אור? הצמיד על היד יכול לשמש לך סימן שמזכיר לעשות בדיקת מציאות, כלומר בכל פעם שתבחיני בו - מיד עיצרי הכל ועשי בדיקת מציאות, הביטי סביבך ובידקי. נ.ב - קורה לי עכשיו את אחד הדברים הכי מעצבנים שיכולים להיות! כיוונתי שעון ל 5:20 בבוקר כדי לנסות ווילד והלכתי לישון ב 10:30 בלילה, מאז אני מתהפך מצד לצד במיטה ופשוט לא מצליח להרדם! למרות שאני מרגיש מת מעייפות! כאילו מנגנון ההרדמות שלי לא עובד פתאום! ואוו זה הדבר הכי מעצבן שיכול להיות!!!... הלך גם הווילד...
Lucid

double M

New member
קודם כל אני בן.....

דבר שני, התכוונתי שיש לי צמיד שכתוב עליו משהו. אם אני קורא מה כתוב עליו, עוצם עיניים וקורא שוב, זה מספיק בתור בדיקת מציאות?

HowIWish

New member
הממ

אני לא בטוחה, בגלל שאתה מכיר היטב את הצמיד הזה ולכן התת מודע שלך כנראה ´מזהה´ אותו כבר. אם אתה מסתכל על שעון זה הרבה יותר ברור בגלל שכל פעם התוצאה אחרת... אבל עזוב, אני פשוט מוצאת משהו כמו קיר או משהו כזה, מסיטה את המבט, ואז מדמיינת את הקיר עם עיגולים כחולים או משהו, ואז מסתכלת שוב. אני עושה את זה עם כל דבר, או סתם מנסה להעביר יד דרך משהו באמונה שלמה שהיד תעבור. אין לי מושג, אני אשמח אם מישהו יענה לשנינו... (השאלה שלי היא אם השיטות שלי בסדר)

dtomer

New member
אני לא בטוח לגבי מה שאמרת על הצמיד

אם יש טקסטעל הצמיד אז בחלום הוא אמור להשתנות, לא
בקשר לשיטה שלך, לדעתי, זה כמו שאמרת, אחרי כמה פעמים המוח שלך יתרגל לרעיון שאת לא מסוגלת... לכן לא נראה לי שזה כל-כך יעיל... אבל אני לא בטוח... אני אישית משתמש בבדיקה עם השעון. אני עושה אותה מלאפעמים... כמעט כל רבע שעה... לעיתים יותא רחוקות אני עושה בדיקת היגיון. אבל אני לא בטוח שזה עובד, כי בחלום הכל נראה הגיוני לא?

Real Dream

New member
אבל...

על הצמיד יש תמיד את אותו טקסט. אחרי שהוא יסתכל עליו כל-כך הרבה פעמים, הוא כבר ידע מה כתוב עליו ולכן סביר ביותר זה גם מה שיהיה כתוב בחלום.

HowIWish

New member
../images/Emo6.gif זה בדיוק מה שאמרת ../images/Emo6.gif

כן, אבל אם תתרגל לטקסט שעל הצמיד... גם אני בודקת לפי השעון, אבל תמיד אני מוסיפה עוד איזה בדיקה קטנה ככה... וכן, זה נכון, המח שלי יתרגל שאני לא יכולה להעביר את היד שיום אחד בחלום צלול אמיתי...

G MaN aka Satla

New member
רגע רגע רגע

צריך להיות צלול במובן מסויים בשביל בדיקת מציאות מספיק שאתה יוצא מהקטע של הרובוטיות בחלום אחרי הכל בכל חלום אנחנו פשוט רובוטים שזורמים עם התנועות עד שמתעוררים.... איך אני מגיע לשלב שאני רוצה נגיד באמצע לעשות סימנים מגונים לאיזה עץ או לגרבץ פשוט באמצע המדבר להסתכל על הכפות ידיים ולראות איך הן מתמוגגות וכאלה? תענו לי בבקשה ודירבאעלק אם יענה לי האנטיפת האפס הזה , שאני ממש שונא אותו מר. "וואיי אני פה לפני כולכם אני צולל 50 פעמים בלילה רוצים להיות חברים שלי" אני שואל שאלה לא בשביל שתתנסה יא חתיכת מיקרוב.

HowIWish

New member
...

{אני תוהה, האם זה חוקי לומר כאלה דברים בפורום? לא יודעת, אני חדשה כאן...}

double M

New member
לא בטוח שהבנתי מה שאלת גלר....

אם הבנתי נכון: אם תעשה כל היום בדיקות מציאות תתרגל לעשות את זה גם כשאתה לא צלול, בתוך חלום. אם בבדיקת המציאות משהו ייראה לא הגיוני תבין שאתה בחלום ואז תעשה כל מה שאתה רוצה בערך. ברגע שבחלום אתה מפקפק בו ולוקח בספק את היותו חלום אתה בטוח כמעט תבין שהוא חלום.

HowIWish

New member
בדיוק!

אבל אם הבדיקה לא תצליח, אתה עלול פשוט להמשיך עם החלום...

למעלה