סתם שאלה.....

RollerBoy

New member
סתם שאלה.....

אני ממש לא מבין....... למה אתם אוהבים את בריטני ספירס? כאילו, אוהבים? תאהבו, אין לי בעיה עם זה אבל.... אין לה קול(תקליטו את עצמכם למחשב עם הSound Recorder ותאיצו את המהירות ותשמעו בערך אותו דבר.... ברצינות! תנסו!) לשירים שלה אין תוכן יותר עמוק מ"אני אוהבת, למה עזבת אותי, כואב לי הלב" משפט שאותו היא מבטאת בעשרות שירים שנשמעים בערך אותו דבר.... אתם שומעים שירים של בריטני, ואתם רוצים לקפוץ? אתם רוצים לשיר? אתם מרגישים מגניבים? תבינו, זה כלום..... יש שירים שממש מחברים אותך אליהם. יש להם תוכן. עמוק. אתם מתחברים אליהם ולא רוצים להפסיק לשמוע אותם. לא כמו השירים של בריטני. פופ. נשארים חודשיים במצעד, ואז בא שיר חדש שלה שמחליף אותם. תקשיבו ללינקין פארק! לאלאניס מוריסט! לבלינק182! שירים איכותיים באמת! יש פופ טוב. נגיד, פינק. אבל בריטני? סתם עוד כוסית שאין לה קול, ואין לה תוכן. נכון. הייתם אולי רוצות להיראות כמוה. אבל אם אלה השירים שהיא מתחברת אליהם? אז איזה מין חיים יש לה? מה היא? ברבי?

אני מסכימה איתך. אבל לא בהכל

לבריטני באמת אין קול לדעתי. אין לשירים שלה תוכן ולדעתי היא אפילו לא כזאת יפה. כלומר, יש לה תמונות שהיא יפה ויש לה תמונות שהיא ממש זוועה. כמובן שהכל תלוי באיפור. ונראה לי קצת מצחיק לומר על לינקין פארק ועל בלינק "איכותי". אלאניס מוריסט באמת הייתה טובה לפני כמה שנים, אבל אתה בטח מתכוון לתקופה עכשיו, ולדעתי היא לא משהו עכשיו.

tom 1 8 2

New member
ת´אמת

לא כל השירים של בלינק איכותיים ורובם לא, יש כמה שירים איכותיים למשל אדמס סונג, חוץ מזה שלכל השירים של בלינק יש משמעות ותוכן. טוב נו זה כבר קשור לפורום בלינק-182.

Upon The Ashes

New member
הרסת...

"תקשיבו ללינקין פארק! לאלאניס מוריסט! לבלינק182! שירים איכותיים באמת!" בלינק - פופ שמתיימר להיות פאנק לינקין - בקסטריט בויז עם גיטרות לניס מוריסט - אין לי שום דבר נגדה, אבל זה עדיין פופ

™Sugar Girl

New member
יש לי משהו אחד להגיד לך:

תשקול את המילים שלך טוב-טוב א. זה פורום של המעריצים שלי, לא של השונאים! ב. כל אחד והטעם שלו, אתה לא יכול לקבוע מה עושה לי ולאחרים את זה, מצטערת אבל ממש לא ג. אין לך גם שום זכות להגיד שמי שמעריץ אותה טועה! זה עניין של טעם ד. אתה גם לא יכול לקבוע מה איכותי ומה לא...ושוב - עניין של טעם ה. מה זה קשור לחיים שלה?! אז ההורים שלה התגרשו, ואתה לא רוצה שאני אתן לך הרצאה על אחוזי הנישואים של העולם... אז בבקשה...תשקול ת´מילים שלך... :) ומצטערת שזה יצא כ"כ אגרסיבי...

TetiBETTY

New member
פורום של מעריצים שלך../images/Emo35.gif

או שהתכוונת לבריטני...

™Sugar Girl

New member
חה! קרעת אותי...לא שמתי ../images/Emo23.gif

התכוונתי לבריט, למרות שלא יזיק לפתוח פורום של מעריצים שלי...
סתאאאם

למעלה