סתם שאלה...

shadowlord

New member
פעם...

צמתי פעם אחת, לפני כמה שנים... רציתי לראות אם אני מסוגל... ואני כן! לצום זה מטומטם! לצום זה לטומטומים... למה בכלל צמת?

קודם כל זה הדבר הכי בריא...

זה מחטא את הגוף ומטהר אותו מהרעלים שבו... דבר שני למה לא? הרי אני עדין יהודי וזה חלק מהתרבות שלי

shadowlord

New member
גם בשר נע זה בריא...

לפי דעתי, הדת שלנו פשוט נורא מפגרת... אלוהים פשוט מטומטם (טוב שמת...) כל הקטע הוא שאפשר לצום גם ביום אחר... ככה תרגיש טוב יותר (זה שהצלחת למרות שכולם אוכלים) וגם לא תחשב ליהודון טיפש...

אמונה זה משו שונה מאדם לאדם

אל תזלזל באמונה של מישו אחר ! אחרת יזלזלו בשלך. לצחוק על אמונות בסבבה אבל לזלזל זה כבר לא לעניין מצטער. ואני בכלל דאואיסט. הגמד

shadowlord

New member
גם בשר נע זה בריא

לפי דעתי, הדת שלנו פשוט נורא מפגרת... אלוהים פשוט מטומטם (טוב שמת...) כל הקטע הוא שאפשר לצום גם ביום אחר... ככה תרגיש טוב יותר (זה שהצלחת למרות שכולם אוכלים) וגם לא תחשב ליהודון טיפש...

eb182

New member
מי שהמציא 3/4 מחוקי הדת

הם רבנים מעצבנים שעיוותו את מה שאלוהים אמר

xero1

New member
כן

בין ארוחה לארוחה.. כמעט נישברתי, אבל בסוף לא!

Ignition

New member
אני צמתי..

אני צם כל שנה , ובבקשה אל תתחילו עם דיונים על דת..

Weird Eyal

New member
לא נוגע בעניין הדתי אבל...

בעניין הבריאות....אל תשלו את עצמיכם!!!! לצום פעם בשבוע זה מטהר את הגוף מרעלים וכאלה לצום פעם בשנה סתם עושה אותך רעב!!! בעניין של הדת אני לא נוגע כי אני אתאיסט ואני לא רוצה לפגוע כאן באנשים.... בשר נע זה בריא????.. אולי כמו להצמיד אגזוז של מכונית לפה ושמישהו יתניע..... אם כבר בשר ואתם רוצים שיהיה בריא אז על האש כי זה לפחות שורף את כל החיידקים (ויש המון) ובכלל בשר זה מגעיל וזה רצח וזה חרא!!!!

למעלה