סתם שאלה:

יאקומו

New member
גם אני מתה על הטלנובלה של לילו!!!!!

היא כזאת... ההפך מדיג´ימון! וזה מה שאני אוהבת בזה: שאת כל הדברים שאת כותבת, ואני מדמיינת..., אי-אפשר לראות בדיג´ימון!

נכון זה כזה ההפך...

ומה שמושך בזה שזה גם טאקטו+הנרי *מתחילה לרחף* וזה מה שמזכיר לי מצאתי את התמונה הזאת באיזה אתר יפני תסתכלו ותבינו למה שמרתי אותה...

יאקומו

New member
*צוחקת ללא שליטה*

נראה לי שזה מפריע לסוזי שלאחיה יש מחזרים! *ממשיכה לצחוק*

נכון גם לי נראה...

או שיש משהו אחר.... הנרי:די את מגעילה... למה???? הנרי:כי את רומזת שיש משהו ביני לבין אחותי זה גילוי עריות באמת,חופית.. טוב סליחה הוד מעלתך לא התכוונתי סולח לי?? הנרי:אוקי..אני סולח לך...

LILO digital

New member
אפרופו סוזי...

גם לה עוד יהיה תפקיד בדיג´ינובלה, עוד תראו... בינתיים, כבר חשבנו על שם? אולי: "אהבה דיגיטלית"?

יאקומו

New member
כן, אהבה דיגיטלית זה טוב...

סתם בקשה: את יכולה שגם לדיג´ימונים יהיה את הקטעים של הבחירות מי יהיה הבן/בת זוג? אני עזבתי, ביי!

LILO digital

New member
לילה טוב יאקומו

וכן, אהבת דיג´ימונים זה טוב, אני אעשה משהו כזה רק חבל שיש רק דיג´ימונית אחת... זה ייאלץ אותי לעשות לה שני מחזרים ו/או קטע הומואי... (חחחח) החלטתי על "אהבה דיגיטלית"!

LILO digital

New member
ועכשיו... דברים שלא ידעתם על

סוזי!! (כבר היה את סוזי??...) 1. היא אוהבת במבה, אבל בגלל שלא מייצרים אותה ביפן היא קונה במבה מיובאת מישראל 2. היא קיוותה שהארנב שהיא תקבל יהיה לבן-ירוק כמו טריירמון ולא אפור 3. היא רק בת ארבע 4. היא תינוקת מבחנה אבל הנרי לא יודע את זה (בגלל זה הם לא דומים) 5. אחרי שאימא שלה ילדה אותה, היא כל כך הזדעזעה מהילדה הקרציה הזאת שהיא לא העזה להביא עוד ילדים 6. הרעיון ל"גברת מכנסיים יפים" נכנס לה לראש אחרי שעות של צפייה ב"ערוץ האופנה" בבקשה להמשיך!!!

אוקי המשך...

7. האדם שהיא הכי אוהבת לנצל זה אבא שלה כי עליו זה פועל... 8. היא עובדת בשירותים חשאיים מטעמי הממשלה... 9. היא מאמינה שארנבים הם חייזרים שמנסים להשתלט על העולם... 10. היא משתמשת באודמים של אימא שלה כדי לאפר את טרירמון{ומאשימה את הנרי..}

LILO digital

New member
המשך...

11. בילדותה נשך אותה ארנב נגוע-כלבת ובגלל זה היא מסתבכת עם ארנבים מאז... 12. השיער שלה כל כך קצר שבקושי קוקיות אפשר לעשות ממנו 13. היא אוהבת לצפות בערוץ "הופ" 14. יש לה פוסטרים של אלביס פרסלי בחדר 15. היא אוהבת גלידה בטעם מוקה

Digi Lista

New member
לא להמשיך עדיין!

לילו אני מסבירה מיליון פעם שאני מסתבכת שיש יותר מידיי משחקים ועכשיו יש על אהובך מאט, אחר כך אני אעתיק ונתחיל את המשחק על סוזי, אבל בבקשה לא להתחיל משחק "דברים שלא ידעתם על..." חדש עד שאני לא מכניסה למאמרים!

לילו...ליסטה...

בואו נכתוב מה הדיג´יגורלים היו אומרים לדיג´ימונים שלהם אם הם היו מאחרים בדיג´יגדילה...

למעלה