סתם שאלה:

יאקומו

New member
אל תשכחו אותי!

גם אני פה! אני מטיילת לי באינטרנט, ומוצאת לי אתר (ממש עכשיו!), שקורא לטקאטו טיקאדו!

יאקומו

New member
התגעגעתי, התגעגעתי...

מסיבת חצות הא??? כבר *מציצה "במד האינטרנט"* 34 דקות שאני מציצה בשיחתכן בלי להשמיע קול... ס´תכלו איזה תמונה מפחידה של טוקומון מצאתי:

תגידי את רוצה לגרום לי להתקף לב...

היה רק חסר שם ג´רי שהדי-ריפר בתוכה וזהו.... זה היה מפחיד במיוחד בשביל פיה מסכנה ומרוטת כנפיים כמוני...

Digi Lista

New member
יאקומו גם את כאן?...

אז זה מתחיל להיות יותר כיף אפילו!, עכשיו אחרי שחזרתי נחמד שיש כאן אנשים שהתגעגעו ושמחים לבואי...איזה כיף לי!!!(אבל זה פספוס שמח- איזה יופי- חבל שאין לי סוכריית טופי!) ועכשיו נזכרתי בכמה דברים... 1. מישהו רשם את הדיקלומון של טריירמון סביב האוכל?וגם את של סוזי מלפני שבוע?... 2. נמשיך במילון דיג´ימון באות ד´?(לא עכשיו...) 3. אני צריכה תקצירים של הפרקים(כול העונות) בשביל להכניס למאמרים. 4. אני צריכה את המילים של השירים של מאט מהעונה הקודמת("יש כאן בן כאן בת...")ושל מימי(שאני מחקה מצויין את הקול שלה שרה את השיר!)מהעונה הראשונה(ושל טאי,ג´ו,גוממון ואגומון...אם זה שיר בכלל- למעשה זה אוסף זיופים...), זה לא שאני לא יודעת את הפרקים בע"פ ולא שאין לי אותם מוקלטים(באיזה ארגז...)אבל כרגע יש לי חצי בלק אאוט ואני זקוקה לעזרה...
מראש...

Snake Bandage

New member
דיג´יליסטה...

אני עדיין עובדת על תקצירי הפרקים שלי. התקציר שלי ל´מרק אבן´ מהעונה השנייה יהיה מוכן עוד מעט... אבל קודם כל, אני אצטרך לסיים לכתוב את החלקים עם הדיג´יגורלים. את החלקים עם ארוקנימון ומומימון היה פשוט יותר כיף לתמצת, אז עשיתי אותם קודם. ^_^ ומילים לשירים? אני יכולה לדלות בשבילך את המילים לשיר של מאט. תצטרכי גם את שיר חרוטי הבקרה הקטן של מומימון מפרק 30 של העונה השנייה? כי אני מחפשת כבר הרבה זמן תירוץ לראות את הפרק הזה שוב. ;;;^^

Digi Lista

New member
אין בעיה!

אני אשמח לקבל כול דבר שקשור לפרקים(הייתי עושה את זה בעצמי אבל אני- לתקצר??? אני יודעת לעשות בעיקר מגילות...!), כול דבר שתעשי יהיה מעולה מבחינתי!(אני פשוט נהנית לראות שיש עוד דברים בפורום...עזבו תסביך נפשי...)

יאקומו

New member
יש לי את השיר של מימי, אבל באנגלית,

ואת הדקלום של טריירמון לא הספקתי לרשום... הצחיק אותי איך הנרי פשוט הרים אותו מהאוזנים... יש גם שיר של מאט שהוא אומר: "אוהב אותך, החיים ללא שמש, אוהב אותך..." או משהו כזה, זה היה בפרק שהדיג´ימון הפריע להופעה שלו.

LILO digital

New member
הפרק השישי: בחירתו של הנרי

הנרי המשיך לשבת, המום ומפוחד. גופו החשוף והמושך של טאקאטו היה לפניו, וטאקאטו עצמו חיכה בלב רוטט לתשובה. "אהמממ... טאקאטו..." מלמל הנרי. "בבקשה, אני רוצה שתחשוב על זה- אחר כך," ביקש טאקאטו. "ועכשיו רק תיכנע לתשוקה... אני יודע שאתה רוצה את זה... בדיוק כמוני!" "טאקאטו... אני לא..." "אתה לא מה?" הנרי נשם עמוק, ולא יכל עוד לשלוט ביצריו. "אני לא חושב שריקה אי פעם גרמה לי להרגיש ככה," הוא סוף סוף העז לשלוח את ידו ולגעת בגופו של טאקאטו. עורו היה רך ונעים למגע. הנרי עצם את עיניו בהתמכרות. "קח אותי," לחש טאקאטו. "הו, כן," מלמל הנרי. הם פרצו בתשוקה לוהטת, זורקים את הבגדים הצידה ושוקעים אל תוך עולם פראי ונפלא. טאקאטו היה כה מאוהב ומסוחרר שלא שם לב לכך, שהנרי נכנע לאהבתו משום שהלב שלו היה שבור ואומלל מהתנהגותה של ריקה, וזה מה שגרם לו לבגוד בה כך. אבל כשהתעלס עם טאקאטו, חשב רק על ריקה. טאקאטו לא ידע זאת. הוא היה עסוק מידי בלממש סוף סוף את אהבתו. זה היה לילה ארוך. ומייגע עבור השניים. אך לבסוף, השמש זרחה.

יאקומו

New member
בסדר....

אוקי... זה היה הפעם הראשונה שנשארתי עם פה פתוח כשאני קוראת משהו שקשור לדיג´ימון (ואני מתכוונת שזה טוב, אל תחשבי!)

וואו יפה...

אהבתי את הפרק השישי אבל למה? למה? הנרי חשב על ריקה אני לא רוצה שהוא יחשוב על ריקה אני רוצה שיחשוב רק על טאקטו ורק על טאקטו.... הנרי:את מקנאת בריקה... לא *מתעצבנת* למה אתה חושב שאני מקנאת בה... הנרי:רק בגלל שנהיית אדומה... טוב לך מכאן ותפסיק לעמוד כאן כאילו אכפת לך ממני...וחוץ מזה אנחנו מדברים על דברים של בנות..וגם זו שעה מאוחרת מדי בשבילך אז לילה טוב... הנרי:לילה טוב גם לך...

Digi Lista

New member
בטח שאני יכולה...

ואני גם אשמח(אני מרגישה הנאה לראות עוד מאמר נכנס..כול אחד והתחביבים שלו...)רק כמו שציינתי קודם תאחדי לי את הכול בקובץ וורד(או טקסט) וכשתסיימי את הכול אני אכניס למאמרים!(מה שם הסיפור אגב?).

LILO digital

New member
דיג´י טלנובלה

איחדתי את כל החמש הראשונים בוורד אבל אני אחכה עד שאסיים את הפרק האחרון... תיכף אני אכתוב את הפרק השישי

ווילו

היה לי נורא משעמם אז ציירתי את הדיג´י גדילה הזאת של דמידוימון עם מאמנת. אני חושב שהיא יצאה לי נורא מגניבה, משהו בסגנון ליידי דוימון. אני לא טוב בשמות, הצלחתי לחשוב רק על דברים רגילים כמו דויוומון או באטוומון שחורה. ההתקפות שלה הן כידון קריסטל שחור וציפורן עטלף. רק מחר אני אוכל לסרוק אותה.

תודה...

עכשיו אני רק צריכה לחשוב איך לעשות עלילה..בעצם יש לי רעיון אני יודעת שפיק הגדול הראשון גרם למריבה אבל אולי כדי שנהפוך את זה לפיק שלנו זה יהיה מדליק וככה לכל מי שלא הייתה אפשרות להשתתף בראשון ישתתף בזה...

Digi Lista

New member
כמובן שאני...

בעד!, הרי אני כול הזמן מציעה את זה לקסנדרה פוטר, אבל בואו נעשה סדר בכותבים כדי שלא כול אחד יכתוב באותו הזמן ושוב יהיה בלאגן, אנשים יפגעו, אני אסתבך במחיקות...אבל אם כבר אז בשרשור חדש(ושהכול יהיה במקביל אצל מישהו בוורד, כדי שאחר כך...נו, אתם כבר יודעים את ההמשך לא?...)בכלל כמה שיותר משחקים לכמה שיותר אנשים בפורום יותר טוב מבחינתי! ווילו, לגביי אינטואיציות חזקות- מי כמוני מכירה את ההרגשה, את יודעת כמה פעמים חזיתי פיגועים?כמה פעמים הרגשתי שדברים רעים קרו לקרובים אליי?אפילו חלמתי על מישהו מבלי להכיר אותו(אופיר רחום, זה שנרצח אחרי שהוא נפגש עם מישהי מרמאללה שהכיר באינטרנט...)חלמתי שהוא יוצא ממדפסת, יום אחרי זה הראו בפעם הראשונה בעיתונים את השם והתמונה שלו ואני נהייתי יותר לבנה מהקיר!זה היה מפחיד לאללה!

אוקי...

ושיתמק בעונה ה3 ושלא יהיה המון סלאשים ואם כבר אז טאקטו+הנרי וקאזו+קנטה ולא הנרי+ריקה..{שונאת את הזוג הזה} אם כבר ריקה..אז ריקה+ג´רי או ריקה+ריו ונשלב בזה כמה דיג´יגורלים שיהיו פרי דמיונינו כמו הדיג´יגורלית עם הדמהדוומיון וכן הלאה...יש לי כבר תוכניות בשביל המאמנת הזאת...**צוחקת צחוק פרוע שמעיר את השכנים**

למעלה