סתם שאלה:

LILO digital

New member
לא! דיברתי אל סטטה!

התכוונתי אליה, שלא יצא לי להתקשר אליה גם היום (ואתם ממש לא רוצים פירוטים...) אז אני אשתדל מחר... את הפרק כתבתי! הנה הוא למעלה..

Digi Lista

New member
נו, אפילו יותר טוב שאת נשארת ווילו!

איזו התרגשות לשמוע שמכורים לפורום הזה ולא יכולים לצאת!
עשית לי את היום!(הלילה, לא להיות קטנוניים)

זה בסדר...

זה התפקיד שלי להסתובב בפורומים ולגרום למנהלות שלהם אושר ולעשות להם את היום..כי אני מין פיה כזאת שגרה על עץ ערבה עתיק ועושה אושר לאנשים

star_female

New member
באמת?

אז אני יכולה להגיד לך שגם אני מכורה לפורום הזה! בחיים לא השתתפתי כל כך הרבה בפורום / מיילינג ליסט / דברים אחרים שאני משתתפת בהם כמו בפורום הזה... אתמול לא הייתי (חוסר זמן בגלל שיעורי בית ~_~ פסיכומטרי...) וממש התגעגעתי! זה המקום הראשון והאחרון שאני בודקת כשאני מתחברת (טוב, אבל זה בגלל שתמיד יש הודעות חדשות... ^^; )

Digi Lista

New member
לילה טוב ווילו, ולילואית יש המשך...

את כול הפרקים תאחדי ותשימי כקובץ וורד כשתסיימי, אני רוצה להכניס את למאמרים. וזה בסדר שלא התקשרת, הייתה לי הרגשה כבר ביום ראשון(נו, את מכירה את זה שיש לי אינטואיציות חזקות...), קראתי גם את המסר שלך ואני בהחלט שמחה בשבילך(ואת יודעת את זה!)...ואין בעיה, נדבר כשתוכלי(רק תודיעי לי מראש ואז אני אודיע לכולם שאם את מתקשרת להגיד שאני לא בבית...
)

LILO digital

New member
אה, יופי...

הוקל לי, חששתי שלא קיבלת את המסר או את ההודעה ושאת כועסת עליי... אני מקווה שנדבר מחר בערב! (כי נכון לעתה זה הזמן הטוב) בקשר לפרקים, הם נמצאים כאן כהודעות, את יכולה לאגד אותם? אם לא, אני אנסה להיכנס ולגזור ולהדביק בוורד...

לילו...

בגלל שהתמכרתי לסיפור שלך הנה הוא בוורד..מקובץ ומאוגד ולא מתוייק..בבקשה
הנה הדיג´י טלנובלה...

Digi Lista

New member
אני מתחילה לחשוב...

וזה אסור לי כי יש לי פטור מהעניין, שאת באמת מין פיה ווילו שעוזרת לי להרגיש טוב...וזה לא דיג´יטלנובלה כי כול דיג´ימון היא טלנובלה(ואין מתחרים...), ברגע שלילו תסיים לכתוב- הכול יהיה במאמרים(רק מה השם של זה..?פספסתי אותו...), גם אני הייתי כותבת משהו(הרבה למען האמת...)אבל...טוב, נראה כבר...

את לא מאמינה בפיות...

*נעלבת* אני מאוד אמיתית {טוב אולי לא..} אבל בכל מקרה תמיד אפשר לקרוא לזה גלגולה של אהבה..או משהו???

Digi Lista

New member
מי אמר שלא?...

אני מאמינה בהמון דברים ואני מרותקת לעולמות קסומים, לפיות,שדונים,טרולים, לילואיות...(כי כשחושבים על זה לילו היא סוג של שטן קטנטנן עם חיצי קופידון רעילים...), לפני שלושה שבועות בערך הייתה כתבה ענקית על פיות בידיעות אחרונות זה היה מאוד מעניין!. ואגב ווילו את יודעת שניהלתי פורום מיסטיקה ועל טבעי ביויו?(כנראה שהם התייאשו וגססו ובסוף קרסו...אני מאמינה שזה באשמתי)זה רק מוכיח כמה אני קשורה לנושאים האלה!...

גם אני מאוד אוהבת את זה..

לפעמים יש לי הרגשה שאני יודעת מה אנשים עומדים לומר וזה בדיוק מה שהם אומרים בדיוק לפני כמה ימים רבתי עם אחותי ואז היא התכוננה ללכת לחדר שלה ובאותו הרגע הייתה לי מין הרגשה שכבר עברתי את הקטע הזה...וזה מה שמפחיד אותי בכל העניין...וחוץ מזה אני חושבת שבלי מסתורין אז העולם שלנו היה די משעמם... ******************************* תסתכלי בהודעה תודה... שהיא אחרי הודעה של אובד עצות בשירשור הזה ותגידי לי מה דעתך על מה שכתבתי...

DiGiHiLa

New member
חופית

גם לי זה קרה הקטע הזה שהרגשתי כאילו כבר עברתי את זה.... ופעם היה איזה שיר אחד של דיג´ימון שהרגשתי כאילו אני מכירה.. שיר ביפנית....ולפעמים גם לי יש הרגשה שאני יודעת מה אנשים עומדים לומר.. ואז הם אומרים את זה

LILO digital

New member
תודה רבה ווילו, אבל...

שמתי כבר את חמשת הפרקים הראשונים בוורד - וסדירתי את זה ככה שיהיה מחולק לפרקים, ראשון שני שלישי וכו´. כשהטלנובלה תסתיים אז סטטה תכניס אותה למאמרים... דרך אגב, איך יקראו לטלנובלה? פשוט "דיג´ינובלה" או שכדאי לחשוב על שם מיוחד ומקורי? כמו "לגעת בדיג´יכלי" או "היפים והמאמנים..."

LILO digital

New member
לא! דיברתי אל סטטה!

התכוונתי אליה, שלא יצא לי להתקשר אליה גם היום (ואתם ממש לא רוצים פירוטים...) אז אני אשתדל מחר... את הפרק כתבתי! הנה הוא למעלה..

LILO digital

New member
יש לי בינתיים בוורד את...

כל חמשת הפרקים הראשונים.. סטטה כדאי שאביא לך כבר אותם עכשיו, או שנחכה שהטלנובלה תסתיים? (אבל אני לא יודעת מתי היא תסתיים..)

לילו יקירתי...

למה התאמצת יש לך את ששת הפרקים מוכנים ומקובצים בדיוק כמה הודעות מעלייך ולהודעה קוראים לילו...

LILO digital

New member
לווילו וסטטה

ווילו- אל תלכי עדיין, כתבתי את הפרק החמישי (וזה היה מפרך), תקראי אותו הוא חמוד! סטטה - 1. סליחה שלא יצא לי להתקשר!!
2. את יכולה להכניס את הפרקים שהמצאתי למאמרים? ולכולם - מרציפלוח שלי מזדחל כמו שלא הזדחל בחיים!!! ההודעות שלי מגיעות עשר דקות (או יותר) אחרי שאני שולחת, או שהן לא נשלחות! אז תבינו...

למעלה