סתם שאלה:

Digi Lista

New member
את מוזמנת לשלוח...

מה שבא לך, האימייל שלי סבל קצת מבעיות(תשאלו את לורי כשהיא תיכנס לכאן..)לאחרונה אבל עכשיו הכול בסדר, אז אפשר לשלוח לי מה שרוצים- תמונות(אם בא לכם לראות אותם בגלריות), הצעות, סיפורים,מאמרים, ביקורות על הפורום(זה באמת חשוב לי כדי לדעת מה לשפר!)...בקיצור הכול!

Digi Lista

New member
אוי,נו...

הינה כתובת האימייל [email protected] זה לא עובד דרך הקישור(אני צריכה לזכור שרק אתרים עובדים...)רק תציגו את עצמכם שאני אדע ממי ההודעה(כבר שלחו לי מלא ווירוסים ואני ממש בטראומה, אז אני לא פותחת יותר הודעות לא מזוהות...)

אוקי ליסטה...

ברגע שאמצא משהו ששווה פרסום אני אודיע לך אפשר גם טאקטו+הנרי נכון?? **מחייכת חיוך זדוני**... הנרי:תאמרי לה לא....אני לא רוצה שיראו אותי בפומבי עם טאקטו...מה שאין בינינו זה עינינו בלבד.... טוב,בסדר מה שאתה אומר...

Digi Lista

New member
אישית?...

לי אין בעיה עם טאקטו+הנרי או כול מיני סלאשים(ככה מכנים אותם נכון?) כמובן בגבול הטעם הטוב, אני יודעת שיש מתנגדים לעניין- היה לי וויכוח עם שלי בנושא, אבל אני מאמינה שחופש הביטוי חשוב ולכן אני לא אמנע אותו(ושוב עד גבול מסויים),אני מודעת לעובדה שהרבה לא אוהבים ואני לוקחת על אחריותי את עניין אישור פרסום דברים מסוג הזה...אז כשיהיה לך או למישהו אחר משהו להגיד לי- אני אשמח לשמוע!(לא רק כחלק מהתפקיד...)

Digi Lista

New member
לילו, יא קוטג´...

לא לפתוח שרשורים חדשים אם אין צורך(ואין במקרה הזה), זה דוחק הודעות אחרות,יוצר בלאגן, ותפוז לא ממש אוהבים את העניין(וחוץ מיזה היית צריכה לצלצל אליי!)

Digi Lista

New member
כן...

המחשב חסר התועלת שלי ירוחם נתקע(וזה חדש?...)והייתי צריכה להפעיל אותו מחדש(לא לפני שהרבצתי,קיללתי וגידפתי אותו...)

LILO digital

New member
כן, אני פה

אלוהים! מרצפילוח לא מפסיק להיתקע! זה בטח בגלל שעות העומס

LILO digital

New member
פרק חמישי

טאקאטו רץ מהר ככל יכולתו. הוא מצא את ריקה והנרי ליד המאפיה. מסתבר שקאזו צדק; הם באמת היו שקועים בקרב אימתני. אבל ריינמון, טריירמון וגילמון ישבו בצד ושתו קולה (חוץ מריינמון ששתתה דיאט קולה), בזמן שריקה והנרי התכסחו. "כיצד העזת!" זעק הנרי, עיניו נוצצות מדמעות. "זה לא מה שאתה חושב! הוא רק רצה למשש את בד הג´ינס של המכנסיים!" קראה ריקה. "כן, ובגלל זה הוא ליטף לך את כל הרגל??!" "מה קרה?" התערב טאקאטו. "תפסתי את המופקרת הזאת מתמזמזת עם---" "אל תגיד לי!" ניחש טאקאטו, "עם ריו?" הנרי לטש אליו מבט המום. "ריו? מה פתאום?" "אה," אמר טאקאטו במבוכה, "אז עם מי?" הנרי נשם עמוק. "עם קנטה," אמר. טאקאטו כמעט התעלף. "קנטה? מה פתאום? קנטה מאוהב בקאזו! אני ממש עכשיו חוזר מהפארק, שם הם מתעלסים בפראות." ניצוץ נדלק בעיניה הסגולות של ריקה. "אז כל הזמן הזה היה לו מישהו אחר?!" היא צעקה בחוסר אמון. "את רואה? לא רק שאת הולכת עם אחרים, גם כלום לא יוצא לך מזה!" צעק הנרי, סובב אליה את גבו ונמלט משם. ריקה כרעה על הארץ ובכתה. אבל טאקאטו התעלם ממנה. הוא רץ אחרי הנרי. הוא רץ אחריו זמן רב, עד שסוף סוף תפס אותו בתוך החניון, איפה שטריירמון דיג´יגדל לראשונה. השמש כבר שקעה והשמיים החשיכו. "הנרי?" הוא צעד בחשש אל תוך החניון האפל. "עזוב אותי," נשמע קולו של הנרי. טאקאטו מצא אותו יושב ליד מכונית. הוא נראה אומלל מאוד. "איך היא יכולה לעשות לי את זה?" מלמל. "בסך הכל רציתי קצת אהבה." טאקאטו נשם עמוק. הוא זכר את ההתלבטות שלו בין ג´רי להנרי, אבל עכשיו, מראהו החושני של הנרי יושב על הרצפה, שיערו הכחול ניגר על מצחו המיוזע, גרם לטאקאטו לשכוח הכל. "הנרי..." הוא התקרב אליו. "אם אהבה רצית, יכולת למצוא אותה במקום אחר." "למה אתה מתכוון?" מלמל הנרי. טאקאטו חייך והסיר את חולצתו. "אצלי, הנרי. אצלי תמצא את מה שאתה מחפש. אני כולי שלך." הנרי עצר את נשימתו בתדהמה. המשך יבוא!

אוקי...

אני לא יכולה יותר...אני כבר כוססת ציפורנים בחרדה..האם הנרי יפול בקסמיו של טאקטו או שמה לא...הכל בפרק הבא של דיג´י טלנובלה...הטלנובלה מספר 1 ברשת...לילו זה גדול אהבתי את הפרק עכשיו רק נותר לי לחכות בציפייה לפרק השישי...

DiGiHiLa

New member
אחלה פרק

אהבתי את זה .....תמשיכי לכתוב את טובה בזה טקאטו : אבל ג´רי... כן כן לילו תמשיכי טוב?

LILO digital

New member
אני יודעת! אופפפפ

גם היום לא יצא לי! אני מקווה שמחר בערב אני אוכל, כי תאמיני לי שזה לא מהיעדר רצון...

לליסטה וללילו

אני הולכת לישון..כן גם עצים ישנים{תסתכלו בפירוש השם ווילו במילון עברי-אנגלי..כותבים את זה ככה willow} וזהו אז דיג´ילילה טוב והנה תמונה של דיג´יגדילה משולבת זה ציור כזה מתחלף שזה הנרי וטאקטו..ממש יפה...

למעלה