פרק חמישי
טאקאטו רץ מהר ככל יכולתו. הוא מצא את ריקה והנרי ליד המאפיה. מסתבר שקאזו צדק; הם באמת היו שקועים בקרב אימתני. אבל ריינמון, טריירמון וגילמון ישבו בצד ושתו קולה (חוץ מריינמון ששתתה דיאט קולה), בזמן שריקה והנרי התכסחו. "כיצד העזת!" זעק הנרי, עיניו נוצצות מדמעות. "זה לא מה שאתה חושב! הוא רק רצה למשש את בד הג´ינס של המכנסיים!" קראה ריקה. "כן, ובגלל זה הוא ליטף לך את כל הרגל??!" "מה קרה?" התערב טאקאטו. "תפסתי את המופקרת הזאת מתמזמזת עם---" "אל תגיד לי!" ניחש טאקאטו, "עם ריו?" הנרי לטש אליו מבט המום. "ריו? מה פתאום?" "אה," אמר טאקאטו במבוכה, "אז עם מי?" הנרי נשם עמוק. "עם קנטה," אמר. טאקאטו כמעט התעלף. "קנטה? מה פתאום? קנטה מאוהב בקאזו! אני ממש עכשיו חוזר מהפארק, שם הם מתעלסים בפראות." ניצוץ נדלק בעיניה הסגולות של ריקה. "אז כל הזמן הזה היה לו מישהו אחר?!" היא צעקה בחוסר אמון. "את רואה? לא רק שאת הולכת עם אחרים, גם כלום לא יוצא לך מזה!" צעק הנרי, סובב אליה את גבו ונמלט משם. ריקה כרעה על הארץ ובכתה. אבל טאקאטו התעלם ממנה. הוא רץ אחרי הנרי. הוא רץ אחריו זמן רב, עד שסוף סוף תפס אותו בתוך החניון, איפה שטריירמון דיג´יגדל לראשונה. השמש כבר שקעה והשמיים החשיכו. "הנרי?" הוא צעד בחשש אל תוך החניון האפל. "עזוב אותי," נשמע קולו של הנרי. טאקאטו מצא אותו יושב ליד מכונית. הוא נראה אומלל מאוד. "איך היא יכולה לעשות לי את זה?" מלמל. "בסך הכל רציתי קצת אהבה." טאקאטו נשם עמוק. הוא זכר את ההתלבטות שלו בין ג´רי להנרי, אבל עכשיו, מראהו החושני של הנרי יושב על הרצפה, שיערו הכחול ניגר על מצחו המיוזע, גרם לטאקאטו לשכוח הכל. "הנרי..." הוא התקרב אליו. "אם אהבה רצית, יכולת למצוא אותה במקום אחר." "למה אתה מתכוון?" מלמל הנרי. טאקאטו חייך והסיר את חולצתו. "אצלי, הנרי. אצלי תמצא את מה שאתה מחפש. אני כולי שלך." הנרי עצר את נשימתו בתדהמה. המשך יבוא!