סתם שאלה:

יאקומו

New member
סתם שאלה:

ראיתי שחלק מחברי הפורום נעלמו מהרשימה, איך?! איך אפשר למחוק חברות מפורום? (אני לא רוצה לצאת מהפורום הזה...)

מי נעלם....

יש לי השערה והיא הולכת ככה: או שהם לא כתבו הרבה בפורום ופשוט כבר הפסיקו לכתוב או להיכנס אליו.......

Digi Lista

New member
אני אעזור...

חבר שלא נכנס לפורום חודש נמחק אוטומטית מהרשימה, מי שכתב הודעה אחת מסכנה ישר נכלל ברשימת החברים...דרך אגב, חזרתי אהלן, מה העניינים איתכם?

ליסטה...

כל-כך התגעגעתי.....
זה היה קשה להיות פה יומים בלעדייך... -יש חברים חדשים בפורום... -והתחלנו "דברים שלא ידעתם על מאט" וסיימנו עם טרירמון...וגם אני השתתפתי...

יאקומו

New member
מה קורה?!?!?!

את לא מאמינה איך הפורום השתנה לי בלי המגילות שלך! איך הבית החדש?

Digi Lista

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

גם אני התגעגעתי אל כולכם(תשאלו את אבא שלי המסכן שנאלץ להזיז את כול מה שסודר כדי שאני אוכל להתחבר לאינטרנט עוד היום!), ווילו יקירתי כתבתי לפני שנייה שאני ממש מאושרת שהשתתפת ואני מקווה שתמשיכי ככה!(אני נשמעת כמו מורה...). יאקומו- גם אלייך התגעגעתי כי בכלל לא רראיתי אותך בימים לפני שעברתי... אז איך הבית החדש? מצד אחד הוא בסדר גמור(עד יום ראשון עשיתי "דווקא" להורים שלי ולא רציתי לראות אותו...) קיבלתי חדר(למעשה קומה) משלי בלי האחים הקטנים שלי שאוהבים לקרצץ... מצד שני ההורים החליטו שבבית הזה יהיה מזגן ובעוצמה אדירה וחטפתי צינון(בגלל זה אני משתדלת להיות רק אצלי בחדר, שם אין מזגן), חיכיתי שלשום שהכבלים יגיעו אבל הם הבריזו והגיעו רק אתמול ועבדו ארבע שעות ככה שלא ראיתי את הפרק עם אהובי...
עכשיו אני אצטרך לחכות לשידורים החוזרים... יצא מהעניין לפחות משהו טוב- אבא שלי התייאש והחליט לחבר גם יס ועכשיו יהיו לי עוד ערוצים!(כול אחד והכיף שלו...), זהו נראה לי... אני ממש שמחה לחזור!

ואנחנו שמחים שחזרת../images/Emo140.gif

אני ולילו התחלנו להעלות השערות מטורפות{עייני בשירשור ההכי ארוך..} ולילו התחילה סיפור ממש קרוע...

יאקומו

New member
מזל טוב!../images/Emo24.gif

אולי גם אני אקרצץ לאבא שלי, וככה יהיה לי גם יס וגם מתב? טוב נו, במילא קירצצתי לו פעם, ועכשיו יש לי ממיר משלי... זה מספיק בהחלט!

יפה..ממיר משלך...

לנו יש רק שני ממרים דיגיטלים ואחד רגיל...הממיר הדיגיטלי השני היה הרעיון של אמא שלי כדי שלא נשב לה בסלון {אבל זה לא עוזר...}אנחנו רואים למטה בבוקר ובצהריים למי שיש כוח לראות שידור חוזר{לי יש..}עולה למעלה....

Digi Lista

New member
האמת שהפעם...

אני לא הייתי אחראית לעניין...תבל פשוט חצופים ואבא שלי בתור צרכן(היינו בין הראשונים בארץ שהיה להם תבל דיגיטל- בגלל נדנודים שלי לערוץ פוקס קידס...)רוצה לקבל את המקסימום(והוא צודק...) אבל כשמרמים, מעצבנים ומתנהגים בגסות שעוברת את גבול הטעם הטוב הצרכן בוחר ברגליים(במקרה זה בממיר...) ואבא שלי החליט כעונש לא להזמין עוד ממירים דיגיטליים שהם היו אמורים להביא כי הזמנו אלא לקחת יס...אבל לי לא איכפת כול כך, מה שחשוב זה שיש לי פוקס קידס ערוצים אחרים(למעט אולי ערוץ 3) פחות נצפים אצלי...

כיף לך...

זה בהחלט כיף שאת לא אחראית למשהו טוב וזה פשוט מגיע אלייך..או כמו שטאקטו אמר..."משהו טוב הולך לקרות לנו"{ציטוט מתוך דברי הימים של טאקטו}..הייתי חייבת להביא ציטוט מהפרק "יומו הגדול של ביילזמון" סוריי...

Digi Lista

New member
1,2,3...הינה אני!../images/Emo6.gif

הסתבכתי אנושות בחיפוש אחר התמונה של סורה ופתחתי כול הודעה שלך שהכילה תמונה ווילו, בסוף נזכרתי(הצתה מאוחרת...)שאני פשוט יכולה לעשות חיפוש...אז חיפשתי,מצאתי, והכנסתי לגלריה(גם את ג´רי ואת סייבי של פוקיגירל) ואת הדבר על טריירמון למאמרים(זה היה הכי ארוך עד עכשיו!ואני מאושרת מאוד מהעניין). רציתי להכניס גם את מה שלילו כתבה אבל שוב הסתבכתי והיא גם אמרה שהיא תכתוב המשך, גם את של גאטומון אני נורא רוצה להכניס למאמרים אחרי שהיא , תסיים את הסיפור,תאחד את הכול לקובץ וורד ותשים(או אפילו תשלח לי אישית לאימייל), כנ"ל לגביי לילואית שמזכירה פותחן חלוד של קופסאות שימורים... ראיתי את כול ההודעות שכתבתם כשלא הייתי כולל שרשורי הפאנארטים וזה עזר לי (תכננתי סקר בנושא...)להבין מה הביקוש בגלריות ולפעול לפי זה(אחרי הכול צריך להקשיב לחברי הפורום ככלל ראשון, אם כי רוב המנהלים אוהבים לשים תמונות בעיקר לפי העדפותיהם- כמו שאני כבר הכנתי גלריה לאהובי...)אז בחרתם פאנארטים מצחיקים,תמוהים,לפעמים זוגות ודברים מוזרים?!סבבה! עכשיו אני אתחיל להפציץ את הגלריות(יותר ממה שהן מפוצצות), אחרי הכול יש לי 6163 תמונות- הרוב הגדול פאנארטים(כי אני לא אוהבת תמונות מפרקים במיוחד)ואני אוהבת שמרוצים כאן...אז... בכול מקרה עכשיו אני כאן...

סתם תמונה...

זו תמונה מדליקה זה בכאילו... דמהדווימון:למה בכאילו באמת..... טוב אז זה באמת המאמן בתוך העיגול שזה בכאילו הדיג´יגדילה המשולבת.. טרירמון:היא שוב אמרה בכאילו... קלמון:זה משחק..יופי..בכאילו...בכאילו.. אוי קלמון זה לא משחק.... ויש לי בעיה..חשבתי לרשום פיק אבל יש לי בעיה.. הנרי:למה את חוזרת על המילים??? אם יש לכם בעיה אתם מוזמנים ללכת הנה הדלת... אז איפה הייתי...אה כן, אני צריכה שמישהו או לחילופין מישהי יעזרו לי לחשוב על דיג´יגדילה ממוזגת של מאמנת ודמהדווימון..{שיהיה יפה..} אז אני צריכה: -מראה... -מתקפות...

למעלה