1,2,3...הינה אני!../images/Emo6.gif
הסתבכתי אנושות בחיפוש אחר התמונה של סורה ופתחתי כול הודעה שלך שהכילה תמונה ווילו, בסוף נזכרתי(הצתה מאוחרת...)שאני פשוט יכולה לעשות חיפוש...אז חיפשתי,מצאתי, והכנסתי לגלריה(גם את ג´רי ואת סייבי של פוקיגירל) ואת הדבר על טריירמון למאמרים(זה היה הכי ארוך עד עכשיו!ואני מאושרת מאוד מהעניין). רציתי להכניס גם את מה שלילו כתבה אבל שוב הסתבכתי והיא גם אמרה שהיא תכתוב המשך, גם את של גאטומון אני נורא רוצה להכניס למאמרים אחרי שהיא , תסיים את הסיפור,תאחד את הכול לקובץ וורד ותשים(או אפילו תשלח לי אישית לאימייל), כנ"ל לגביי לילואית שמזכירה פותחן חלוד של קופסאות שימורים... ראיתי את כול ההודעות שכתבתם כשלא הייתי כולל שרשורי הפאנארטים וזה עזר לי (תכננתי סקר בנושא...)להבין מה הביקוש בגלריות ולפעול לפי זה(אחרי הכול צריך להקשיב לחברי הפורום ככלל ראשון, אם כי רוב המנהלים אוהבים לשים תמונות בעיקר לפי העדפותיהם- כמו שאני כבר הכנתי גלריה לאהובי...)אז בחרתם פאנארטים מצחיקים,תמוהים,לפעמים זוגות ודברים מוזרים?!סבבה! עכשיו אני אתחיל להפציץ את הגלריות(יותר ממה שהן מפוצצות), אחרי הכול יש לי 6163 תמונות- הרוב הגדול פאנארטים(כי אני לא אוהבת תמונות מפרקים במיוחד)ואני אוהבת שמרוצים כאן...אז... בכול מקרה עכשיו אני כאן...