סתם שאלה

greenguy2002

New member
באמת בעיה רצינית...

אין מאיפה להוריד שירים... ו...טוב התאפקתי...

שמש27

New member
חחח...סקרן..אתה בסדר... >0...חחח...

דבר ראשון - אני שמח שקראת את המאמר - ואם אהבת אז זה יותר טוב. דבר שני - אני חושב שאני לא צריך להוכיח כאן יותר את אהבתי המעדיפה לחברי הפורום, לא ?
דבר שלישי - שמש בד"כ כלל ישר כמו סרגל - אבל נגד הזדמנויות כאלה "גם בארזים תפסה שלהבת" - ולכן אני עדיין בוש וכלם להצהיר על שם התוכנה קבל עם ועדה. אני יודע שאתה לא יכול לקבל מסר אישי (שיט!) ולכן אשמח לרשום לך אפילו אי-מייל. האמת היא שבטח בפורומים המוזיקליים מדברים על זה השכם וערב... דבר רביעי- עכשיו שאני חושב על זה- אני ממש לא בטוח שזה עובד דרך FIREWALL, לא בדקתי. אני הייתי בטוח שאנשים איבדו את אודיו ואת קאזה - ולא מצאו משהו אחר בכלל. דבר חמישי ואחרון - ששששששששששששששששששששששששששששששששששש
שמש

שמש27

New member
מה אתם נורמלים ?

ששששש... הכל חוקי... אני מוריד כ 150 שירים ביום... מי שרוצה את השם של התוכנה - שירשום לי מסר... שששששש שמש

atudaman10

New member
סתם שאלה

יש אפשרות להתחבר לאינטרנט מהיר מהחדרים במעונות בטכניון?

greenguy2002

New member
כן...:)

כמעט כל המעונות בטכניון(נראה לי שכולם כבר יהיו מחוברים בסמסטר הבא) מחוברים לרשת הטכניונית, חינם...

uv1234

New member
הרשת הטכניונית...

... מאפשרת גם גישה לאינטרנט? ואני מתכוון מעבר לאתר של הטכניון... אולי זו שאלה מטומטמת, אבל נשאל בכל-זאת: האם אני יכול להבין שאני יכול להיכנס לGOOGLE חינם מהמעונות?

greenguy2002

New member
זה מאפשר גישה לאינטרנט...

אבל לחלק גדול מתוכנות שיתוף הקבצים יש FIREWALL כך שקאזה לא תעבוד לך פה....

atudaman10

New member
ועוד משהו...

שאלה מטומטמת, אבל תהיו סובלניים - יש שקע בקיר שאני מתחבר אליו באמצעות כרטיס רשת? ואז אני מחובר לאינטרנט רגיל, או שזה עובד בחיוג. ובעצם הטכניון ממלא את התפקיד של חברה כמו נטויז´ן - הוא ספק האינטרנט שלי. ועוד משהו - ביום הפתוח שהיה בטכניון לפני כמה חודשים אמר איזה מישהו מהפרופסורים שהחל ממחזור הסטודנטים הבא הטכניון יסבסד מחשבים ניידים, בשאיפה שלכל סטודנט יהיה מחשב נייד - מישהו שמע על זה?

uv1234

New member
מצטרף לשאלות, בעיקר לשנייה...

גם אני שמעתי את זה שרוצים לסבסד מחשבים ניידים. אני מקווה לדעת מזה עכשיו, כי אם אני אתקבל אני מתכוון לקנות מחשב נייד, וזה יהיה דפוק אם בסוף אני אוכל לקבל אחד מהטכניון.

akapulko2020

New member
תנסו לחפש באתר הטכניון

כי באמת דיברו על זה השנה,במיוחד לסטודנטים בחשמל ותעו"נ לדעתי,אבל לא הצלחתי למצוא את הלינק. כעייקרון לא דיברו ע למחשב חינם אלא על אחד די טוב ב סביבות פחות מ1000 דולר-לא זכור לי המפרט המדויק

והנה נושא לשירשור: מחשבים ניידים

מחשבים ניידים לסטודנטים. מכיוון שרוב העתודאים ילכו למקצועות ההנדסה והמדעים המדוייקים (תמיד איפה שיש הרבה נוסחות...) לדעתי אין צורך במחשב נייד וזה בעצם "פיל לבן". קראתי פעם כתבה על זה באמת (נדמה לי בירחון מחשבים של מעריב) וכתבו שם שסטודנטים להנדסה כמעט ולא משתמשים במחשב נייד אלא סטודנטים למשפטים. הסיבה לכך היא שבהנדסה ומדעים מדוייקים יש מלא נוסחות והרבה יותר פשוט ומהר לכתוב את זה בעיפרון מאשר להתחיל להתעסק עם MS-Equation רק בשביל לכתוב משוואה פשוטה. הבעיה היא שיש אנשים (כמוני לצערי...) עם כתב ממש ממש מכוער שרק הם יכולים להבין (לפעמים) ולהם מחשב נייד הוא פתרון אולם אני די מסתייג ממנו בגלל הסיבה הנ"ל. אולי למישהו כאן כבר יש נסיון עם מחשבים ניידים ומקצועות מדעיים שיוכל להסביר מעט למה זה טוב/רע להנדסות... אה כן, מה היה הנושא המקורי של השרשור?

uv1234

New member
אמנם לא סטודנט...

אבל מניסיון אישי, המחשב די עזר לי בלימודים בתיכון, גם במקצועות בהם לכאורה יש רק נוסחאות. בטכניון יש עבודות להקליד, אני מניח, דוחות מעבדה וכאלה, יש תוכנות עזר לאלקטרוניקה, יש את MATLAB, בקיצור: גם בהנדסה מחשב לא יזיק. וחוץ מזה, אני רוצה לראות את הסטודנט שיבוא ויגיד שלא היה בא לו לשרוף קצת זמן בשולה המוקשים באיזו הרצאה משעממת

אז לא צריך בשביל מחשב נייד...

אפשר להסתפק במחשב שולחני, לא פחות טוב בביצועים ובמחיר הרבה יותר נמוך. הכוונה היא שתיקח את המחשב הנייד איתך להרצאות, אבל מה כבר תעשה איתו שם? תעתיק את מה שהמרצה רושם על הלוח? זה מלא נוסחות וסימנים מיוחדים שהרבה יותר קל לכתוב ביד. וגם את כל המצגות המרצה יראה בכיתה ככה שלא צריך בשביל זה מחשב נייד.

La Bamba

New member
בקשר להתחברות ממחשב מרוחק...

מישהו יודע אם יש אפשרות להתחבר דרך המודם של הכבלים?

atudaman10

New member
חיבור לאינטרנט

מה הכוונה - "חיבור לאינטרנט ללא גרפיקה"???

למעלה