סתם שאלה...

• פותח הנושא MOFO
  • פורסם בתאריך
סתם לידעתכם.....

הדיסק שלהם, (המדובר עד מאוד... כבר 8 שנים למי שמתעדכן) יצא כניראה ב-2 בספטמבר. (יום לפני היומולדת שלי...
) הדיסק יהיה של "גאנז" אבל אף אחד מחברי הלהקה המקוריים לא לקח חלק בהכנת הדיסק מלבד אקסל רוז. עוד פרטים...

MOFO

New member
סתם שאלה...

מה עלה בגורלם של חברי להקת Guns N´ Roses? הם מתים או משהו? למה הם התפרקו?

חולוני

New member
אני מקווה מאוד שזה סופי..

שלא ידחו את התאריך שוב..כי כבר נמאס לי לחכות.. לפני שנה וחצי אולי התלהבתי כשאמרו שהוא יצא ביוני 2001, אבל היום אני כבר די אדיש בקשר לזה.. כבר לא ממש איכפת לי, רק שיוציאו אותו כבר! וכמו שאמרת, ללהקה אולי קוראים GN´R אבל זאת לא GN´R! אקסל פשוט קנה את הזכויות על השם מהשאר והקים להקה חדשה לגמרי..(חוץ מדיזי אולי..). ושמעתי את השירים החדשים מההופעות והם לא רעים, אבל גם לא הכי מלהיבים.. הכי אהבתי את The Blues שהוא שיר טוב, את השאר פחות.

חולוני

New member
כן, כולם מתו.

האמת שהלהקה עדיין קיימת, אבל רק אקסל נשאר מהלהקה, אה, ובעצם גם הקלידן דיזי ריד. סלאש הסתכסך עם אקסל (מי לא?), ועזב את הלהקה ב-96. סלאש בינתיים הוציא 2 אלבומים (הראשון טוב, השני פחות) בהרכב הצד שלו - Slash´s Snakepit בינתיים אקסל כבר עובד איזה 6 שנים על אלבום חדש עם נגנים חדשים (ביניהם באקטהד, רובין פינק וסטיב סטינטון) שלא ברור מתי הוא יצא...(הוא היה כבר אמור לצאת לפני שנה וחצי..) לאלבום קוראים צ´ייניס דמוקרסי (דמוקרטיה סינית). ובינתיים GNR קבעו תאריכים לסיבוב הופעות קצר באיורפה הקיץ - פרטים כאן והנה ידיעה על האלבום שהיה צפוי לצאת לגאנז ביוני 2001 אבל עד היום אנחנו מחכים לו - פה

למעלה