ואין לי מחירון. אז כשכולם יפלו אני אהיה פה אחרון!
M mamalala New member 21/3/08 #63 סאב, מרו מרו, נאמבר וואן, איצ'י וואן לא בזרם של כולם אבל בזרם של הדם אני מטורף כמו כפית של קוקאין אבל חכם שם טבסקו על קנדום בנות אומרות שאני חם. אני לא מאמין שאני זוכר את המילים האלה . זה היה השיר סיום שנה שלי בכיתה ג'.
סאב, מרו מרו, נאמבר וואן, איצ'י וואן לא בזרם של כולם אבל בזרם של הדם אני מטורף כמו כפית של קוקאין אבל חכם שם טבסקו על קנדום בנות אומרות שאני חם. אני לא מאמין שאני זוכר את המילים האלה . זה היה השיר סיום שנה שלי בכיתה ג'.
L limors2 Well-known member 21/3/08 #70 אם הרטבתי, בחיים אני לא מחליד ואם רציתי את סי היימן הייתי מעביד. תבין, חוקים עלי לא תופסים, עובדה אני לא איטונג אבל כולם קונים לא מחליפים! סאבלימינל
אם הרטבתי, בחיים אני לא מחליד ואם רציתי את סי היימן הייתי מעביד. תבין, חוקים עלי לא תופסים, עובדה אני לא איטונג אבל כולם קונים לא מחליפים! סאבלימינל
נ נעמקה19 New member 21/3/08 #67 רגע, זה רק אני, או שיש לך דיבורית כזו מחוברת לאוזן, כמו המנחים בטלוויזיה? D: