סתם שאלה

קשכפית

New member
נכון הוא עדיין ישן ../images/Emo4.gif

אז כשיתעורר יסביר לך סוורוס על התופעות הפיזיות של השימוש בהרואין. מה שאני יודעת זה שכאשר מתמכרים להוראין ומפסיקים אז יש קריז, וזה לפעמים באמת נראה כמו שפעת, מזיעים, יש נוזלת, קר, רועדים, חם , רועדים מזעים, עצבניים, לא ישנים טוב, כואב... כשאין קריז ומשתמשים אז צוללים...נירדמים הרבה, חיים כמו עציץ! (איכסה!) יש עוד תופעות, אני לא בטוחה אם זה אצל כולם אבל... קשה להשתין, (לא זוכרת מה ההסבר אבל יש תופעה כזו), זה משפיע על התיפקוד המיני לרעה, כי זה סם ממשפחת המרדימים בניגוד לקוקאין שהוא מעורר. כשיש זיהום ממחט למשל, אז אפשר להידבק בצהבת, זה פוגע בכבד, גם הבנתי שמהליכלוך שיש בסמי רחוב, לא ממש מוסיף לבריאות. נדמה לי שהמערכת החיסונית באופן כללי נחלשת. פצעים לא מגלידים יפה או מהר. למי זמזריק הורידים שוקעים ביד ולא רואים אותם יותר. וטייגר כבר ימשיך.....

tiger

New member
אין לי כימעט מה להוסיף:אמרת הכל

מישהוא צריך שיסבירו לו כאן מה זה קריז? צר לי להגיד לך את זה סוורוס/סקאברס יקר אבל חכה יום יומיים ותיראה לבד... כואבות הרגליים,נוזל האף,הגב כואב גם ובאופן כללי אתה מרגיש שאתה רוצה לימכור את סבתא שלך בשוק הפישפשים בישביל עוד חצי מנה...וזה כבר החלק הנפשי או החלק הפיזי של ההיתמכרות הנפשית אי אפשר להסביר את זה.להיתמכרות הפיזית יש גם צד נפשי מאוד חזק,זאת לא סתם עוד שפעת חזקה או כל מחלה אחרת זו התקפה של כאבים פיזיים עם פן פסיכוטי.ככה אני רואה את זה.כמו התקפה של שיגעון. t

סקאברס

New member
כן את זה כבר עברתי

באמת נורא... תודה...חזרתי מהעבודה....והולך לקחת שוב..לגמור כמה שיותר מהר..ביי

קשכפית

New member
שכחתי: השימוש בהרואין גורם לכיווץ

בכלי דם מאותה (לא יודעת למה) והתוצאה שהאישונים מתכווצים, קשה לעשות פיפי, ולחניכיים לא זורם מספיק דם , כלומר הנימים הדקים שבחניכים לא עובדים כמו שצריך (רופא שיניים הסביר פעם לטייגר) ואז נגרמות דלקות בחניכיים ולכן יש התרופפות השיניים בנוסף לזה נוסיף הזנחה, תזונה שמורכבת מעיקר מהרואין ומנצ´יס אז..... לא פיקניק חבר´ה, לא פיקניק! ולכן לנרקומנים אין שיניים - יש מבין?? לג´נקים אין כסף לטיפולי שיניים (גם לי לא ממש...) כי איפה כל הכסף??? למי שיענה על החידה נכונה ינתן פרס תקליט של "ג´וני הרקוב" (מאקדחי הסקס)

קשכפית

New member
עוד משהוא על הרואין

(הועתק מתוך פורטל בריאות ישראלי: הרואין - השימוש בהרואין בעבר היה בעיקר בדרך של הזרקה. כיום ההרואין מזוקק לדרגת ניקיון גבוהה ביותר המאפשרת לצרכני הסם להשתמש בו אם בדרך של עישון או בדרך של הסנפה. המעשנים והמסניפים סבורים שבדרך זו הנזקים פחותים מאשר בהזרקה - המציאות שונה לחלוטין. הירואין למעשה ממוצה מהמורפין. הוא מופיע כאבקה לבנה או חומה. כינוייו הם סמאק, סקאג, גאנק, סוכר חום, זפת שחור מכסיקאני ואחרים. תופעות לטווח קצר: זמן קצר לאחר שפג האפקט של הסם מופיעה תחושת כובד בגפיים, יובש בפה, חום וסמוק בעור ומצב בלבולי. תסמינים בלתי הפיכים: מוות עקב מנת יתר, הפלות, תמט ורידי ומחלות זיהומיות כגון איידס והפטיטיס. תוארו נזקים לשסתומי הלב, מורסות ומחלות כבד. סיבוכים ריאתיים כוללים דרגות שונות של דלקות ריאה וסיבוכיהן עד כדי דיכוי יכולת הנשימה. זיהומים: תוארו מצבים בהם נסתמו כלי הדם המובילים לריאות, לכבד, לכליות או למוח בעקבות תהליכים זיהומיים בכלי דם אלו. ============================================= עפ"י מכוני הבריאות הלאומיים של ארה"ב (NIH)

סקאברס

New member
אז מכול זה יש לי מזל../images/Emo24.gif

שאני לא מזריק...חה חה חה... מה שלומכם אנשים יקרים ומכורים מתוקים... סוורוס מתכונן לעוד יום עבודה.. נשאר לי רק 3....קצת מבאס....אני חושב שהיום אני אוותר על העבודה.. אם...טוב נראה מה יהיה.... שיר אתמול התיחסהאלי כמו לבן אדם חולה....הגיש הלי תה..דיברה איתי שאלה אותי מתי אני מתכוון להפסיק את זה?(אמרתי לה מחרתיים) היא התפלאה ואמרה שלא חשבה שלנרקומנים.(ואני לא כזה!!) יש זמנים.. אמרתי שלא..אבל יש מנות..אני לא יודע איזה מזל או איזה מלאך שלח לימישהיא שלא רק שאני מאוהב בה עד הקצוות...אלה גם שלא נבהלת מיזה... גם תומכת...גם וגם...מה מגיע לי????מה עשיתי בשביל זה???? אני חושב שאולי יש לה נסיון עם מישהוא מכור ..לא? אולי אח...כי היא מקבלת את זה כאילו זה איזה שפעת....(אז אולי בעצם אין לה נסיון) וכשכפית....שמתם כתבות מאוד מעניינות.. תודה ובוקר טוב.....אני הולך לקחת ארוחת בוקר..
...אוךךךךך איזה חיים טובים....חבל שצריך להיגמר....(כן אני יודע שזה לא מסתדר עם כול מה שאמרתי בימים האחרונים....אבל מה לעשות....כשיש..אז יש...וזה sooo goooooooood) אז יאלה בוקר בוקר בוקר טוב..

קשכפית

New member
סוורוס, מישהוא (אולי אתה מכיר?) כתב

לי פעם ש... "לזרוק חומר לאסלה זה כמו לזרוק את אמא שלי לבית שימוש" אחד המשפטים שיותר הצחיקו אותי בזמן האחרון

סקאברס

New member
אני יודע אני יודע..../images/Emo5.gif

למה אין להם כסף...אני יכול לקבל פרס המורה??? בבקשה בבקשה בבקשה... אוף שיט בא לי להזריק את זה...אךךך בא לי להשתגע בתוך זה...להעלם בתוך זה... איך אני מפסיק?.?????איך איך?? אתם חושבים שלבחורה היפה הזו שיר יכול להיות לא איכפת עם מדי פעם.. קצת...לפעמים...נו אתם יודעים.. מחר ניגמר....אוף בא לי להזריק פעם אחרונה שאני נוגע בזה.. כבר עוד שניה יתחיל לגרד לי הגוף מעצבים... אוף אסור אסור סוורוס תקבל מכות מאימא.. מהבוקר אתם מאמינים לא נגעתי בכלום.. מהבוקר...ויאני באתי הביתה לפני איזה שעה...סידורים טלפונים.. שותפים שצריכים איזה הסדר ביננו לגבי המיטבח..(ואני חצי מת...טוב רק בערך) לא עזבו אותי....נשארו לי עוד שתים....אוף הלוואי והיתי נותן לעצמי ואחת אחרונה היתה מסתיימת בדם,...לנסות משהוא חדש.... טוב אני יפסיק...אבל זה כזה מבאס....מרגיש שפשוט חייב לנסות...צריך להתקדם....הלאה...(למזרק) והלאה ....המוכר כבר לא מעניין..(טוב הגזמתי לא מעניין...אבל האופציה השניה מעניינת בטירוף..) אבל לא לדאוג..אם מישהוא ביכלל התעורר היום בבוקר ..ובמקרה קורא את המודעה הזו...יש לי עצבים חזקים.. יאללה ביי

למעלה