סתם שאלה..

סתם שאלה..

אז עכשיו אנחנו נוטשים את אבנר והולכים לרדת על ענת??? היא לא שווה ת´דיבורים הרי כולנו מסכימים שהיא כונפה.. אני מתארת לעצמי פתאום איזה אחד/אחת י/תבוא ויגיד וואי איזה כוסית הענת הזאת!! חחחחחחח אני צוחקת עם עצמי....

LARAS

New member
דנדו´ש... ../images/Emo57.gif

קודם כל, כולנו מיצינו כבר את הדיבורים על אבנר... דבר שני, סתם שאלה יש לך אח בשם עומר?

תשובה....

דבר ראשון אין לי אח בשם עומר... דבר שני.. אבנר כמה שהוא כונף יש לו יציאות שלעולם לא נשכח: "אני הולך להביא קוראסונים שיהיה לקפה עם מי לדבר" ואילו את ענת אני חושבת שמיצינו כבר בשרשור הארוך הזה על ענת לא?? איזה יציאות יש לה? (חוץ מהשיער)

dor_

New member
לא!!

איך אני ישרוד בלי ה"דיבורים" על אבנר? אחרי כל פרק שהוא מצעבן אותי מחדש אני נכנס רואה את ההודעות על אבנר ונרגע..

או112233

New member
אני צריכה עזרה../images/Emo163.gif

דבר ראשון זאת הפעם הראשונה שאני כותבת בכזה פורום ואני חייבת לציין שזה קצת פדיחות אבל לא משנה כי אני ממש אוהבת את הסידרה היא ממש מצחיקה. וחוץ מזה אני ממש ממש צריכה עזרה במשהו

LARAS

New member
אוקיי דנדו´ש...

קודם כל, לילדה שצריכה עזרה, זה יעזור אם תפרטי -קצת- יותר... דנדו´ש, כמו שאת בטח מבינה (
) בעצמך, הדיבורים על אבנר לעולם לא ייפסקו, הוא פשוט דורש את זה...
ענת הזאת ממש מגעילה אותי, כאילו היא רזה ויש לה גוף סבבה אבל השיער שלה... השיער!! זוועה!!! והקול שלה, אלוהים....! והדרך שבה היא מתייחסת לדורון, רק מראה כמה שהם כבר מכירים שנים.... (או לחילופין, שעות...) בקיצור, יש לי רשימה שלמה (
) של דברים נוראים בה, אני רוצה שמישהו ייתן לי משהו אחד ויחיד שטוב בה... (אם יש בכלל.......) בכל אופן, אני חושבת שהם יכלו להביא מישהי יותר נורמלית... יענו, בשביל לתת קצת קרדיט לעמרם העלוב הזה... ( אני מאוכזבת מעצמי... איפה הפמיניסטיות?! טוב, זה כבר סיפור לפעם אחרת!...)

עברנו עכשיו לענת...

נמאסו הדיבורים על האבנר הזה, אז הביאו לנו מוטציה חדשה שנצחק עליה והענת הזאת פשוט נוראית, גם דורון לא סובל אותה...היא היצה כ"כ מפחידה ומגעילה בסדרה שאני מפחדת לפתוח תטלויזיה עכשיו, עוד יהיו לי סיוטים בלילה....

למעלה