סתם שאלה....

halloween

New member
סתם שאלה....

רק רציתי לדעת.... האם יש פה מן חרם עלי... ? אני יודעת שהעניין עם ההודעות הפרטיות לא היה בסדר, ועכשיו אני כותבת רק בפרטי... אבל נדמה לי שמאז הסיפור ההוא, כולם מתעלמים מההודעות שלי... אז אם יש משהו... אתם יכולים לפחות להגיד לי...

אורלי 2

New member
ממש לא!

אני בעצמי הפסקתי לכתוב בגלל תשובות מגעילות שקיבלתי ממישהו כאן. זה ממש לא קשור אליך אל תדאגי. אני רק קוראת ומסתפקת בזה. לשלך הייתי חייבת להגיב.

אורלי והלוואין...

אומרים שרק הפרנואידים שורדים, אבל בולשיט... הסיפור עם ההודעות האישיות היה ונשכח, שום חרם לא מתבצע... רק שלום ואהבה. אורלי - אל תפסיקי לכתוב כאן בגלל תגובה מוגזמת של מישהו... ההודעות שלך מעשירות את כולנו ואין שום סיבה שתהפכי לקוראת פסיבית. אוק? אני

או מיי גוד!...

אני מזה מזה מזה מקווה שזו לא הייתה אני שבגללה בפסקת לכתוב! אם כן אני יסקול את עצמי עד שיאיר הבוקר! זו הייתה אני??? שנית כל, למה הלוואין חושבת שעושים עליה חרם? יכול להיות שאת פשוט רגילה לפורומים שבהם הכל שצף קצף בלי הפסקה, כאן קצת יבש, אז זה סתם נראה שמתעלמים... שלישית כל, סוס כנראה הפך במהלך לחיים לחיה מבוייתת נקודה. לדעתי קצת חבל, אבל ככה זה. העלו את הדיון הזה כמה פעמים טובות, אז סליחה שאני לא מפרטת יותר... אם את רוצה פירוט תחפשי באינדקס. אני גם צריכה ללכת להכין שעורים. לוב יו! בה-ביי!

taz512

New member
עם ועם

עם זה אני ולא שמתי לב אז אני מצטער. ועם זה מי שאני חושב שזה. אז על תדאגי אני מכיר אותו אישית ולא צריך להתרגש ממנו. הוא ידוע כבחור בעייתי. ובאמת שאת לא צריכה לקחת אותו ברצינות. הוא לא מנסה לפגוע בכוונה זה סתם יוצא לו בטעות. טאז השד המאושר בצפון

taz512

New member
אז באמת על תקחי אותו ברצינות

אני מכיר אותו בר 10 שנים ועם הייתי לוקח אותו ברצינות לא הייתי נמצא כאן היום. מבחינת ידע הוא יודע המון. אבל יש לו הרבה עבודה על יחסי האנוש. בקיצור לא לקחת ללב לקחת לריאות, ככה הסרטן מתחלק
טאז השד החביב

~נושמת לרווחה~

טוב, גם אני יודעת על מי אתם מדברים... אם במקרה זה לא מי שאני חושבת שזה.. טוב נו.. לא משנה... בכל מקרה, לפעמים קורה שפוגעים ולא מתכוונים. יש כאלה אנשים שפשוט מתפלק להם, והם לא שמים לב... באמת, אל תקחי את זה קשה!

למעלה