סתם שאלה....^.^

Ophel McNeil

New member
סתם שאלה....^.^

מה לדעתכם הכישוף היה יפה שהופיע בסדרה? סתם, פשוט עברתי על כל הכישפוים שהופיעו, וחלקם פשוט מדהימים.... |אייקון מתרשם| אני, למשל, הכי אוהבת את הכישוף להחלפת כוחות (לא יודעת למה...) והכישוף לגירוש הוויגמן. כישוף נפלא, אם כי לא מובן. ושימו לב לחתימה החדשה שלי....

הוגו

New member
אני אוהב את הכישופים..... ^_^

גם לגירוש הווגימן, וגם כישופים שלהן עם חרוזים למשל את הכישוף כדי להשמיד את המכשף בעונה 3 בפרק שהיה שבוע שעבר שכחתי איך קוראים לו עם נטלי ואת הכישוף שהם חזרו בזמן לאחור בעונה ה1 וסבתא שלהן הכינה כישוף להחזיר אותן אל העתיד

Charmed 4ever.

New member
אני אוהבת את כולם... ואחד שאני ממש

זוכרת את כולו הוא הסמארט ספל "spirits send the words from all across the land allow me to absorve them with a tauch of either hand for 24 hours from 7 to 7 i will know all meanings of the words from here to heaven P.S. there will be no personal gain"

Buzzit

New member
i believe

you say of love there no such thing, you onli know the pain it brings you question why i give your heart,you stay alone, you stay apart michal tamuti....

Ophel McNeil

New member
מילא השיר המוזר,

אבל למה בשגיאות כתיב?... ועוד לחש ששחכתי שאני מאוד אוהבת- הלחש לזימון האביר מהעונה הרביעית.

Ophel McNeil

New member
יופי.

אז עכשיו את יודעת שאי שם בעונה הרביעית יש לחש לזימון אביר. את לא יודעת איזה אביר, באיזה פרק ניסו לזמן אותו, מי ניסה לזמן אותו, למה ניסו לזמן אותו, או אם הלחש עבד. ממש הרסתי לך את ההנאה. לא כל דבר שקשור לעונה הרביעית הוא ספוילר, את יודעת. (זה ספוילר כמו שאני אגיד שזה פייג´ אוהבת ללבוש ורוד זה ספוילר!)

1Shir

New member
באמת יופי.

אופל, אני לא יודעת איך בדיוק להגיד לך את זה, אבל את לא תקבעי לי מה אני רוצה ומה אני לא רוצה לדעת על העונה הרביעית. לפורום הזה יש חוק, חוק שלא אני קבעתי אותו, שכל מידע על העונה הרביעית הוא ספויילר. לא בידיך להחליט איזה מידע הוא משמעותי ואיזה לא. זה לא קשור להרס או לא הרס ההנאה. כמו שאת יודעת לבקש מכולם שיתנהגו לפי כללי הפורום, ככה כל הכללים האלה חלים גם עליך במידה שווה. תאמיני לי שאני לא רוצה לתקוף אותך או להיות קטנונית, אבל בבקשה - כל חשיפת מידע על העונה הרביעית תלווה בסימן
!!!

As I Am

New member
ארממ... ../images/Emo103.gif

שיר... מה שאופל שמה באמת לא היה ספוילר.

1Shir

New member
לין, את יכולה בבקשה....

לנסות לשכנע אותי למה זה לא היה ספויילר?

Ophel McNeil

New member
כי ספוילר,

מההגדרה שלו, שלא את ולא אני קבענו, זה משהו שיכול להרוס את ההנאה מהספר/סרט/בלה-בלה-בלה. איך בדיוק העובדה שיש לחש לזימון אביר, כשאת לא יודעת מתי, למה, או איך הוא התרחש, הורסת לך את ההנאה מהעונה הרביעית?!

1Shir

New member
מבחינתי עדיין אין הבדל...

אבל אין מה להתווכח. אולי את מבינה יותר טוב... שיר.

Ophel McNeil

New member
תראי, זה לא שאני לא מבינה טוב יותר,

ויכול להיות שאת צודקת, בגלל זה אני מבקשת שתסבירי לי וחושבת שיש טעם להתווכח. בכדי שאני לא אחזור על טעויות כאלה שוב, אני רוצה לדעת מה ספוילר במה שכתבתי, בשביל לא להרוס להבא לאחרים. ואני באמת באמת לא מבינה מה ספוילר בזה שאני מציינת שיש לחש לזימון אביר בעונה הרביעית...

As I Am

New member
ספוילר - ההגדרה המלאה ../images/Emo8.gif../images/Emo103.gif

אזהו, שלא ממש - אבל ההגדרה שמועתקת היישר מהטאג-ליין ("המדריך השלם למכור המתחיל בפורום"): ספוילר הוא טקסט בהודעה, המכיל קטעים מן העונות/הפרקים הבאים, שעלולים להרוס לצופה את המתח ואת הסקרנות בהמשך הצפייה. *ממלמלת* דאמיט, אני באמת צריכה לעבוד על הניסוח. בכל אופן - מדובר בטקסט שעלול להרוס את המתח וההנאה של צפייה ראשונית. אני לא מבינה איך העובדה שיש אביר בעונה הרביעית תתרום להרס ההנאה שלך מהצפייה. אם את באמת לא רוצה לדעת שום פרט על העונה הרביעית, אני ממש מצטערת, אבל אין מה לעשות בנידון
אי אפשר לסמן כל הודעה שיהיה בה פרט מהעונה, כי אז, מן הסתם, חצי מההודעות יהיו מסומנות (מה שגם ככה דומה מאוד למצב של הפורום כיום =/), ואנשים שכן מעוניינים לקרוא את הפרטים האלה לא ייכנסו להודעות כי בכלליות הן מסומנות כספוילר, למרות שהן לא. גרר... יצא לי ניסוח מוזר...
וואטאבר... -.- *חוזרת לשיר שירים יפניים* אנג´וי! לין נ.ב. אני ממש שוקלת להתחיל לקרוא ספוילרים חופשי. *מושכת בכתפיים* את רובן אני יודעת גם ככה... *שיעול*ספוילרים-בלתי-מסומנים*שיעול*

Ophel McNeil

New member
ויתרה מזאת.

אפילו לא כתבתי שיש אביר בעונה הרביעית, אלא לחש לזימון שלו. זה לא אומר כלום, אבל פשוט כלום. לא אמרתי אם אפילו אומרים את הלחש, או שהוא רק כתוב. זה כאילו שאני אגיד שקול לא מופיע בפרק כלשהו בעונה (יש!!) או שפייפר מפוצצת כסא בפרק אחר.

1Shir

New member
אני אסביר...

באופן כללי, למרות שאין לי מושג מה יהיה בעונה הרביעית, אני לא נרתעת מספויילרים. אני רואה סדרות לא מתוך סקרנות, אלא מתוך עניין. מסיבה זו לא פחות מהנה אותי לראות פרק של מכושפות בפעם השנייה/שלישית/עשירית מאשר בפעם הראשונה. כבר יצא לי פעמים מעטות לקרוא בפורום איזה ספויילר או שניים. פשוט ההערה שלי אליך היתה עקרונית. לפי דעתי ספויילר זה לא רק "הארועים הגדולים" כגון מי מת, מי מתחתן, מי נפרד ממי, מי מקבל עוד כוחות וכ´ו... באותה מידה זה גם הדברים הקטנים, זה ספויילר מפני ש אני יודעת את זה לפני שאני מספיקה לראות את זה בעצמי. זאת מבחינתי ההגדרה של ספויילר. אבל יכול להיות שסולם העדיפויות שלי קצת שונה מהנורמה, אז אין מה לעשות. שיר.

Ophel McNeil

New member
אבל זאת לא ההגדרה של ספוילר....../images/Emo4.gif

את יכולה להגיד מכאן ועד לנצח שאני מדברת על העונה הרביעית, אבל לא שאני שמה ספוילרים....

1Shir

New member
התכוונת לכתוב ש..

אנחנו מדברים הרבה על העונה הרביעית מבלי לשים ספויילר, וזה נראה לגיטימי? כי זה מה שהבנתי ממה שכתבת... ושוב, זה נושא קצת מסובך, כי הרי אי אפשר להימנע לגמרי מספויילרים. לדוגמא, כל אחד יודע שפרו עוזבת, למרות שלפי הסדרה עצמה אנחנו עדיין לא אמורים לדעת את זה. וגם כמו שכתבתי קודם, לא ממש עניין קריטי בשבילי הספויילרים האלה, אז לא משנה כבר. שיר.

Ophel McNeil

New member
מה שכתבתי הוא ככה -

על העונה הרביעית מותר לדבר כמה שאנחנו רוצים (מה פייג´ לבשה ב4X07, מה צבע הכתוביות של פתיחת העונה, ומי הכי חמודה מבין הבנות). ספוילרים אסור אסור אסור לשים ללא סימון
הבנת למה אני מתכוונת? (כי זה כן חשוב, מאוד).

למעלה