סתם שאלה איך המשחק סימס 2 עונות? יפה? ומתי יוצא סימס 2 חופשה בארץ ובאמריקה? [בנפרד, מן הסתם]
B Britney המקורית New member 22/7/07 #1 סתם שאלה איך המשחק סימס 2 עונות? יפה? ומתי יוצא סימס 2 חופשה בארץ ובאמריקה? [בנפרד, מן הסתם]
א אלינה elina New member 22/7/07 #2 סימס חופשה יצא ב5 לאוקטובר באמריקה בישראל אין לי מושג ושמעתי שסיסמס עונות שווה וכיף
א אלינה elina New member 22/7/07 #4 סליחה 5 בספטמבר אז מגניב זה יצא באותו הזמן אאני מתה כבר לקנות אחד
מ מסטיק ענבים New member 22/7/07 #6 אמממ סימס חופשה זה הרחבה השישית של המשחק לא ? אז כבר יש אותה להורדה אם אני לא טועה. וסימס עונות מגניב לאללה רק תעזרו בחורף שהם לא יקפאו לכם למוות
אמממ סימס חופשה זה הרחבה השישית של המשחק לא ? אז כבר יש אותה להורדה אם אני לא טועה. וסימס עונות מגניב לאללה רק תעזרו בחורף שהם לא יקפאו לכם למוות
מ מסטיק ענבים New member 22/7/07 #8 התבלבלתי לי יש את כל זה: The Sims™ 2 H&M® Fashion Stuff The Sims™ 2 Seasons The Sims 2 University The Sims 2 Pets The Sims 2 Open For Business The Sims 2 Nightlife או.קיי התבלבתי זה דברי אופנה
התבלבלתי לי יש את כל זה: The Sims™ 2 H&M® Fashion Stuff The Sims™ 2 Seasons The Sims 2 University The Sims 2 Pets The Sims 2 Open For Business The Sims 2 Nightlife או.קיי התבלבתי זה דברי אופנה