סתם שאלה ליעל גולמן השווה השטוחה (כן כן אני חולה על שטוחות.... לכו תבינו) יש חבר ומתי היומולדת שלה
G gloom New member 20/7/04 #1 סתם שאלה../images/Emo66.gif ליעל גולמן השווה השטוחה (כן כן אני חולה על שטוחות.... לכו תבינו) יש חבר ומתי היומולדת שלה
סתם שאלה../images/Emo66.gif ליעל גולמן השווה השטוחה (כן כן אני חולה על שטוחות.... לכו תבינו) יש חבר ומתי היומולדת שלה
K KiShKooSh New member 20/7/04 #2 טיימינג לך../images/Emo6.gifבדיוק היא נפרדה מהחבר שלה שהוא היה מיכאלה הנגבי
K KiShKooSh New member 20/7/04 #4 כבר לא../images/Emo70.gif לא הלך להם קראי את הכתבה על היומולדת של מושיק
ע עדידוש הלמן New member 20/7/04 #6 אוו גאד לא נכון!! השארתם אותי בהלם מהתגובות פה!!!! קודם כל היא ומיכאל היו מושלמים!!! למה הם נפרדו?! חוצמזה,אלי פיני?! יעל גולדמן?! לא הולך ביחד!!!
אוו גאד לא נכון!! השארתם אותי בהלם מהתגובות פה!!!! קודם כל היא ומיכאל היו מושלמים!!! למה הם נפרדו?! חוצמזה,אלי פיני?! יעל גולדמן?! לא הולך ביחד!!!
א אביב זערור New member 21/7/04 #8 מההההההההההההההה היא נפרדה ממיכאל????????????? ואלי פיניש נשוי דרך אגב יו היא ומיכאל היו הזוג הכי חמוד בעולם והיא באמת הכי שווה במסך לא כמו שירי מיימון העקומה הקרייתית הכונפה למי שלא יודע היא גרה בקרית חיים בעעעעעעע
מההההההההההההההה היא נפרדה ממיכאל????????????? ואלי פיניש נשוי דרך אגב יו היא ומיכאל היו הזוג הכי חמוד בעולם והיא באמת הכי שווה במסך לא כמו שירי מיימון העקומה הקרייתית הכונפה למי שלא יודע היא גרה בקרית חיים בעעעעעעע