סתם שאלה

jewel666

New member
סתם שאלה ../images/Emo54.gif

האם מישהו פה פעם עשה איזשהו כישוף שחור- כלומר הטיל על מישהו קללה- זימן רוחות רעות וכל מיני דברים.. ואיך זה יצא לו, זה השפיע בכלל או לא? כי אני ושתי חברות שלי פעם עשינו כישוף להזיק למישהו ולבסוף הוא באמת די נפגע מזה.. אבל אחרי כל הדברים הרעים שקרו לו גם לנו התחילו לקרות דברים רעים. חברה שלי שברה את הרגל- לשניה היו חתיכת סיוטים בלילה ואני פעמיים כמעט חתכתי את האגודל שלי לשניים ודם עיקמתי את היד. עד שביטלנו את הכישוף ואז כל הדברים האלה עברו... מישהו מאמין בזה או שאתם חושבים שאולי בגלל כל יסורי המצפון האלה זה דווקא קורה.. האם זה קרה לעוד מישהו?

Justin Angel

New member
ברור

אני לא חושב שמישהו כאן שבאמת רציני לא יכול להגיד שבתחילת דרכו , יום אחד שהוא כעס על מישהו\משהו הוא לא השתמש ביכולות שלו. אצלי זאת הייתה המורה המקסימה למתטיקה מהחטיבה שהייתה מספיק נדיבה להתקשר לבית שלי באמצע פסח לבשר למשפחה שלי שנכשלתי במבחן במתטיקה (אני אוהב את האירוניה בזה שבאותה תקופה כבר היה לי לפחות שתי שליש מהנקודות זכות שצריך לתואר בפיזיקה אבל עדיין נכשלתי במתטיקה) , אבל באותה תקופה הייתי פחות סימפטי לנושא והיום היא 20 ס"מ נמוכה יותר , שמנה יותר (לפחות עוד 15 ק"ג) ולבנה כמו סדין. ואני אהיה שמח אך ורק שאני ושאר הכיתה הישנה שלי מהחטיבה נרקוד בשורת קונגו על הקבר שלה (כבר קנינו רעשנים). ועוד פעם אחת זה מישהו מפורומים שעיצבן אותי בדעות מסחריות יהודיות במשך חצי שנה אז פתרתי את הבעיה ועדיין לא שמעתי ממנו מילה. ושום דבר רע לא קרה לי. כמובן שדברים רעים +כן+ קרו לי אבל אני לא משייך אותם לזה.

wicca_sphere

New member
יש חוק ההחזרה

יש חוק החזרה. אני לא האמנתי בוא עד לפני זמן מה שניסיתי "כישוף שחור" וראיתי את זה חוזר. אבל לדעתי זה חוזר רק אם את מבצעת משהו לא נכון במהלך הכישוף. אבל זאת דעתי בלבד והיא יכולה להיות מוטעת. אני מאוד אשמח אם תשתפי אותנו בפרטי הלחש מתי למה ואיך עשיתם את זה

Justin Angel

New member
תגבותי

חוק ההחזרה חי וקיים. הוא קורה לא משנה איך תבצא את המג´יק.

תשובה ל"סתם שאילה"

את והחברות שלך אסיתם כישוף שחור אל משהו וקרואלכם דברים לא טובים אז התשובה שלי היא הכול הזר אלכם כמו בומירנג. ואחשיו כחו לתסומת לבחם מאגיה שחורה מאוד צסוקנת באיקר לאלה שאין להם נסיון בכישוף בחלל אז תשמרו על הצמהם ואל תאסו יותר בחלל!כישוף שחור כי כישוף טוב חוזר טוב וכישוף רע חוזר ברע כיפליים!!!!!!!!!!! וזה חוזר תמיד!!! מזות שמתסקת בכישוף ומבנה בו !!!

למעלה