סתם שאלה....

*בובה*

New member
סתם שאלה.... ../images/Emo35.gif

אהבתם את השיר "גואה" של בויאקה? ואני שואלת כי בעיני השילוב הזה של האלקטרוני הוא בן בן בן זונה וממש ממש נהנתי לשמוע אותו כי זה באמת משו שעוד לא ממש יצא לי לשמוע שילוב כזה. שמעתי מאנשים שהם חושבים שזה מסריח מה אתם חושבים?

mc fuZz

New member
אין זה שיר גאוני!!!

באמת בכלל אני מת על האפקטים שיש בדיסק הזה!! לפי דעתי הוא שווה כל לירה :) בקשר לגואה: שילוב אלקטרוני עם סגנונות שונים זה תמיד בריא! גם במטאל. לבריאות!! פאז, ששבר את היד

Maly

New member
אני לא אהבתי את השיר....

לא אוהבת אלקטרוני....זה נשמע לי ממש לא יפה. אני אוהבת שילובים של ראפ עם כמעט הכל ...אבל לא עם אלקטרוני... עדי

zeus.

New member
יש יותר טובים כמו....

אני מה זה אהבתי את השירים כסף קל ואת השיר ששחכתי את שמו באירוניה גדולה שנימי אומר שם בום בום... בום בום...

33T-Bone

New member
ואל תשכח את השיר

שבו נימי אומר דום דום... דיגידי... דום..בחורות..דיגידי..דום..מסיבות..דיגידי..דום...דום..

G-Ruff

New member
השיר?

יש שיר שהוא לא אומר את זה? ברגע שזה יקרה אני אצא אחוצה ואנשק את רגליו הסורחות של המשיח וארקוד בחוטיני אדום בחוצות העיר.

ng גבאי

New member
גרג

אממ ככה נראה חזון אחרית הימים לסובייטי הממוצע ????? אויש גרג יש לך בעייה אני ממליץ על פסיכולוג ואם זה לא יעבוד אצלכם בבית תמיד יש וודקא סמירנוף

G-Ruff

New member
שמע...

כולנו כבר ראינו את התמונה המרתקת שלך לאחרית הימים ככה שאני לא מבין למה אתה גולש לנושא הזה
ואם כבר במשקאות עסקינן אז אל תדאג ניר, ליומולדת הבא תקבל עראק
וגם חומוס אני יודע שחסר לכם... איי איי איי

אולי תפתחו פורום של קלאשים?

כי קצת נשבר הזין להכנס לפורומים של ההיפהופ הישראלי ולראות רק תלונות וירידות. אם בא לכם-אפשר בקלות לפתוח פורום רק של ירידות על היפהופ ישראלי,אני מאמין שיהיה ביקוש גדול,לא רק שלכם אלא של כל מי שלא אוהב את הקטע. כתובת קישור: www.kibinimat.com יום טוב.

babe10

New member
יד אחת

והבום בום שייך אחר כבוד לקוואמי. זה בא עם סיבוב יד מרשים. 9 באוקטובר, מעודון הדינמו, הופעה של בויאקה. צריך לראות כדי להאמין... בהחלט שיר משובח. כמו גם טרנטה. לגבי גואה - אין מה להגיד. שיר מדהים. הפקה ענקית. קצב מטורף.

babe10

New member
טעות טועים טעינו..

יד אחת שיר גדול. הבום בום של הקוואם הוא בטרף קל.. תחזיק אותי. ואל תפסיק אותי.. או או אה אה... מצטערת. חוסר אדיר בשעות שינה..

jewelta

New member
אני ממש לא אהבתי. זה לא שזה לא

הולך ביחד, אני פשוט שונאת אלקטרוני. אבל אולי זה ידבר לאנשים אחרים... - עדי -

inbalit

New member
זה רק אני ........

שהשיר הזה מזכיר את בומבי של דנה ברגר, או שזה באופנה כל ההודו שיק, כי בדוגרי שתי השירים מדברים על עיר בהודו, עם תוספת אלקטרוניקה כזאת.......... בכל מקרה לא אהבתי את הביט עם הטראנס ול הבאלגן, אולי כי אני לא אוהבת תמוסיקה הזו, כי היא יצאה לי מכל החורים, אבל השירה המהירה מדיהמה love inbal

למעלה