סתם שאלה...

BShenB

New member
סתם שאלה...../images/Emo23.gif

מישהי מכירה אולי את הלהקה D-side
פשוט הם להקה טובה.......
(לא יותר מבקסטריט
זה ברור אף אחד לא יכול להגיע לרמה כזאת...
)...
כי יצא להם שיר חדש pushing me out ב- mtv hits ומזה התלהבתי ממנו.. אחלה שיר..מומלץ
אוףףף כמה אני מחכה כבר לראות את בקסטריט שוב עם שירים חדשים וקליפים חדשים ב mtv ו mtv hits....
בכלל בכל ערוץ שישדרו אותם מצידי באל ג'זירה העיקר לראות את היפיופים
המדהימים
האלו שוב...!!! זה קרוב זה קרוב...

Y H

New member
שנהב... מה קרה

את לא בלימודים? אני לא מכירה... אבל רציתי לשאול אותך איך הבגרויות??? חוצמזה, אם אני זוכרת נכון את מעכו? כי אני מכרמיאל שזה צעד וחצי ממך... את לומדת בדרסקי?

BShenB

New member
לא לשם שינוי אני לא לומדת...

רק שמחר בע"ה יש לי 2 בגרויות ראשונות ואני צריכה לעוף ללמוד... ואני לומדת בקנדי...אם את מכירה לא בדרסקי...

Y H

New member
אה

לא מכירה את הבצפר הזה... ושיהיה לך בהצלחה מחר... דרכאגב, אני במלון מחליפה מישהי לחצי שעה אז אני ממש לא יכולה להוריד כלום למחשב ובטח שלא לשמוע

BShenB

New member
תודה נשמה../images/Emo51.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

וואי איזה באסה לך.. אבל אין דבר את כבר תשמעי אותו... ממילא זה לא שזה השיר ממש עצמו זה רק קטע ממנו...(לא שזה כלום..פשוט אל תדאגי ואל תתבאסי כבר תשמעי אותו...

בטח ../images/Emo99.gif

הצלחתי גם להשיג כמה שירים להאלבום שיצא להם לא מזמן. אין, הם פשוט מדהימים

NarihS

New member
וואי בטח!!! אני חולה על השיר הזה!!!

אחלה שיר! ואחלה ריקוד הם דופקים שם! ממש נחמד!!

sivanick

New member
אני לא מכירה אותם....

אין לי mtv hits שירני תשלחי לי את השיר בהזדמנות

NarihS

New member
חח סבבה :)

עכשיו נתת לי סיבה להוריד את זה בעצמי חחח כי עד עכשיו לא היה לי את זה במחשב.. אני כבר כמעט שלא מורידה שירים למרות שיש מיליון שירים יפים עכשיו.. תודה לאל ל MTV Hits! ואני אשלח לך כשאני אוריד את זה חחח :)

למעלה