סתם שאלה

סתם שאלה ../images/Emo13.gif

ידוש שזה יו ו' בשעה 18:45 אבל פאק באיזה ערוץ???????????????????????????????? בבקשה תענו בנחמדות ובחן חן תודות רבות מראש!

אה אופס שכחו מהשאלה

פאק זה רק ביססססססססססס נמאס כל התוכניות הכי יפות יש רק ביס הכי גאים ועשיו זה לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif../images/Emo4.gif

זה רע שזה ב''יס''.. מאוד רע
לא כללל התוכניות הטובות הן רק ב''יס''

למה לא כל הטובות?

נתי לי שלוש תוכניות טובות בהוט שאין אותם ביס ואל תגידי הטלנובלות האלה שבערוץ שלוש בלעע

ממ.. וואל אין לי מושג מה יש ב''יס''

אין שם גיא פינס. שזה כבר רע וגם אין שם סטאר וורלד, לא?(אני ממש לא בטוחה) ואין שם את ערוץ ביפ ככה שאין דאבל דייט ואין חברים.. שזה כבר רע! ובהוט בכלזאת יש מה לראות.. יש את מכושפות שחוזרות עכשיו, ויש את המירוץ לאתמול... ומופע שנות השבעים(שאני מניחה שיש אןתם גם ב''יס''.. אבל עדיין הן סדרות טובות)

Guy Schlesnar

New member
יש לנו סטאר וורלד

בערוץ ביפ יש כמה סדרות טובות,אבל דאבל דייט וחברים הממוחזרת עד כדי ייאוש לא ביניהן. גיא פינס? מי צריך גיא פינס? לנו יש ג'יי לנו וקונאן אובריין. מכושפות,המירוץ לאתמול,ומופיע שנות השבעים גם יש ביס.

Guy Schlesnar

New member
שכחתי להוסיף

שנוסף למה שיש בהוט,לנו יש את ניקולודיאון,ובין היתר גם את יס פלוס,ערוץ שלא שמץ של ספק טוב יותר מכל מה שלהוט יש להציע.

Guy Schlesnar

New member
ואם כבר הייתי פה ../images/Emo13.gif

פרוייקט וואי,כל סדרות המציאות שהיו ביס ריל,וגם חלק מסדרות המציאות שיש בyes weekend,ועכשיו כמובן גם הסדרות בyes weekend-מגרש ביתי,the o.c,הופ ופיית',שמונה כללים פשוטים,כמעט מושלמת,the man show,וזאת רק ההתחלה.

חוץ מהמרוץ לאתמול

הייתי מסתדרת בלי כל הסדרות שאמרת וחוץ מזה ביס יש סטאר וורלד זה לא דיגיטלי רק וגם שודרו שם פרקים של חברים

ערן1987

New member
דאבל דייט וחברים גם ככה יגיעו בסופו

של דבר לערוץ 2.. ואת שאר הסדרות שציינת יש גם אצלנו,בליב איט אור נוט

לא אמרתי שאין אותם..

אמרתי שבכל זאת גם בהוט יש מה לראות.. לא אמרתי שיאן את אותן התכוניות ב''יס''

JoHnYmYsTeR

New member
בקשר להוט ויס......

חוץ מביפ וגיא פינס... הכל אותו דבר.. וביס יש עוד כמה ערוצים ממש שווים שלהוט אין.....

למעלה