סתם שאלה שצצה במוחי...

סתם שאלה שצצה במוחי...

השאלה מופנית לאדונים ולמלכות. מי שממכם מקצוען: אתם גובים כסף על סשנים שאתם עושים?

נימרודM

New member
השאלה היא שאלה של הגדרת המושג

מקצוען אני מקיים מקצועיות בסשן שלי אבל אינני מתפרנס מכך, עם שפחה בשסן יש הדדיות של קבל ותן במקום הריגשי/מיני/אינטלקטאלי כסף לא בא בחשבון,

כנוע ה

New member
אני איתך

חופשי איתך. כסף מתנגש ומטרפד ציפיות תקוות ורצונות. אבל זו רק דעתי בכל אופן. שם חזק..נמרוד

Z o d i a c

New member
אם אני לוקח כסף?

אני אולי טוב במה שאני עושה אבל מכאן ועד הפיכת התחביב למקצוע הדרך רחוקה. (אם כי לאור העובדה שאני מובטל העניין הכספי בהחלט ישקל בכובד ראש...)

בלי לפגוע באף אחד (לפחות בלי כוונה

כזו) אני חושבת שגביית כסף הופכת את הסשן לסשן של זונה ולקוח. זה כמו שבסקס רגיל אם מישהו מקבל כסף - זו זנות. אני לא מערבת כסף בחיי המין שלי. אבל לא אתנגד לקבל שי מדי פעם, שוקולד או זר פרחים.. או אולי צעצוע חביב, אבל לא כסף

Z o d i a c

New member
מסכים בהחלט!

שי קטן וצנוע כמו מערכת קולנוע ביתית, סופ"ש בצפון, פאלם פיילוט צבעוני, נראה לי סולידי בהחלט!

נימרודM

New member
יותר טוב

HP/Compaq IPAQ 3950 עם GPS או אולי פקק אנאלי דיגטלי סלולרי טוב, בסדר, מוכן לקבל מנה יפה של שוקורט עשוי בסגנון אלזסי,,,,, מסטר חובב גאג'טס ואוכל טוב :)

ידידיי...

סאחה על הצניעות אבל צניעות לא הולמת דומים.. כך שהכל בסדר. העליתם חיוך על פני אחרי שכמה אנשים הרגיזו אותי היום.

גם אותך הרגיזו? Join the club!

אותי דווקא הרגיזו אלה שלא משנה כמה נחמד אני משתדל להיות אליהם, סובלני ומתחשב ככה יש להם מה להגיד אחר כך. וכמובן שאת פנינות החוכמה הם דואגים להעביר דרך גורם שלישי כך שהסעיף שלי בכלל תופס תאוצה.

מותר להגיד משהו?

אל תהיה נחמד לנבלות! לי זה עובד. נכון, עדיין מרגיזים אותי לעתים - אבל אני מתנחמת בעובדה שלא הייתי נחמדה אליהם. לפחות זה. ואם מישהו לא אמיץ מספיק לדבר ישר אלא מש/תמש בגורם שלישי- הוא (או היא) לא ראוי ליחס!

חשבתי על זה פעם...

אבל אז החלטתי לשתות קפה עם מלכה בתשלום (שגובה כסף) במהלך השעה שבילינו, חשבתי שאני עומדת להשתגע מכמות הטלפונים, השאלות וההטרדות שהיא היתה צריכה לעבור. ואם לא די בזה, היא אמרה לי ש - 90% בכלל לא באים אלא רק מזיינים תסכל בטלפון. וללא כל קשר, אני מוצאת שסאשן עם משהו שנמשכים אליו זה כייף וסאשן עם מישהו שמשלם לי זה סתם השפלה:)))

למעלה