סתם שאלה שעלתה לי בראש...

מ ס ט י ק

New member
סתם שאלה שעלתה לי בראש...

במידה והיום היו מציעים לכם לחתום עוד שנתיים לתפקיד שעדיין לא קיים ואתם לא יודעים איך הוא יהיה או מה יהיו תכולותיו, האם הייתם חותמים?

oleg_kh

New member
תמיד אפשר לעשות התרת חוזה

הבעיה שאם את חותמת לשנתיים תקבלי מענק ואז צריך להחזיר אותו במקרה של הפרת חוזה מצידך.

mike1551

New member
תראי...

אני עשיתי את זה. חתמתי 3 שנים עבור תפקיד שעוד לא היה קיים, במקום שעוד לא היה קיים, עקב יציאה להכשרה בחו"ל של מס' חודשים. החתימה הנ"ל עומדת להסתיים בקרוב ואני לא יודע עדיין אם אאריך אותה או לא. היום בדיעבד, לא הייתי עושה את זה. בכל אופן, תנסי לברר/ לבדוק/ לאסוף מידע רב ככל שאת יכולה על מהות התפקיד. מה זה הולך להיות בדיוק, מהם תכולות העבודה ומה יהיו התנאים. ותחשבי היטב לפני שאת חותמת. מניסיון.

אני גם עשיתי את זה

עברתי לתפקיד שלא היה קיים. זה דווקא סבבה- אתה לא נכנס ל"נעליים" של מישהו אחר, אתה קובע איך ייראה התפקיד.. אני דווקא אוהבת את זה שאני קובעת לעצמי את תנאי השירות...

מ ס ט י ק

New member
אבל השאלה איך זה לעשות את זה

גאשר חותמים שנתיים קדימה. אני עושה אותו הדבר עכשיו, כאשר חתמתי 8 חודשים קדימה, שנתיים ניראה לי קצת קשה.

Gisele

New member
אני עשיתי תפקיד חדש שלא היה קיים

לצערי זה לא היה נתון לשיקול דעתי כי זה היה התפקיד הראשון שלי אחרי הקק"צ ועוד הייתי בחתימה הקשיחה. היו דברים חיוביים בתפקיד , זה שהכל בא ממני ואני עיצבתי אותו כראות עיני אבל בואי נגיד שגודל ה"כוויות" היה גדול יותר ודווקא כשהכל לא ברור ולא מוגדר, יותר קשה ולכן לא בטוחה שהייתי נכנסת לזה, אלא אם לא הייתה לי ברירה (אם הייתי ממש רוצה להישאר בצבא ולא היה תפקיד אחר לדוגמא)

למעלה