סתם שאלה של בוקר...

נעמי 1

New member
סתם שאלה של בוקר...

למה מוחקים כאן דברים... שלא מוצאים חן בעיני מישהו. עכשיו... במו עיני ראיתי איך המשך השרשור של פשוט אישה... בחלק שמושיקו מופיע בו נמחק. הפורום פתוח לכולם? נעמי מרימה גבה.

נעמי......

אם קראת את התגובה של מושיקו וההמשך של עופר , בטוח שהבנת למה השירשור נמחק . כשפעם כתבו לך תגובה פוגעת , מזלזלת , וטומנת בתוכה קללה , המנהלים גם מחקו , את לא עד כדי כך תמימה , זה לא מתאים לך ....

נעמי 1

New member
ואני הוסיף משהו...

בעניין הגבה... אני ארים מתי שנראה... בינתיים אני שולטת עליה בלבד!!! נעמי

../images/Emo6.gif

ב´מת שצחקתי הרגע

הזיכרון ......

עקב אכילס כשזה נוגע בך אישי .... תבקשי מליהי , אני בטוחה שהיא תוכל "לרענן" את זיכרונך או יותר נכון , זה היה אופטימום.

giulietta

New member
חברות שלי-----תרגעו!!!!!!!!!!!!!!!!

פשוט אישה, נעמי לא היתה כאן כשזה קרה. בוקר

נעמי ....

בשביל מה את הולכת בדרך הזאת ? ביקשת הבהרה , הבהרתי לך למה זה נעשה , השאלה שלך לא הגיע מתמימות , זאת שנינו יודעות , כי כמו שהסברתי , אם קראת את השירשור אז הבנת למה זה גם נמחק . וכן היה מקרה אחד שגם מהתגובה שלך נמחקה הערה פוגעת , ולא , לא רק אני יודעת , כל אלה שהיו באותו זמן בפורום ראו את זה , לאחר מכן שאלו למה נמחקה ההודעה , ואופטי כתב תגובה "בגלל שפגעו באופן אישי בכותבת בפורום " , אז כן ! במקרה הזה אני יודעת הכי טוב . חבל שאת מתנצחת איתי , זה לא מוסיף לא לך ולא לי שצריכה לתת לך תגובה כאן . שבת שלום .

מו שיקו

New member
טוב בסדר

אם נעלבת אני מתנצל לא התכוונתי להכנס לתחום שיש לך עליו בלעדיות

את התחום שלך ......

אני מכירה טוב מאוד
שיקו. הפחד מנשים חזקות , בכתיבה , בנוכחות , ובכלל בחיים . תמשיך לטחון קרח . זאת התגובה האחרונה שלי אלך .

מו שיקו

New member
טאקילההההההה

זה היה שיעור בשבילך בשביל שפעם הבאה תדעי מה לעשות על מנת לשכנע לא לדבר איתי יותר

שגית 106

New member
מושיק

אתה מתכוון לשיעור הזה שהבטחת לדרדסית שאם היא לא תדבר איתך יותר אתה תבחר בה בכל הקטגוריות לאוסקר???????????.

מו שיקו

New member
יוווווווו

למה את מגלה את זה? תראי איך פשיט אשה צוחקת עלי עכשיו

שגית 106

New member
אבל מושיק

אתה לא יכול לראות את הצחוק שלה מבעד לענני הקרח חוץ מזה, ממתי איכפת לך מהטיפ?

giulietta

New member
../images/Emo12.gif

זה מתדרדר מרגע לרגע........... אהבתי את ה
שיקו.... אפשר לעבור ל
סיקה יותר ידידותית?

הצופה.

New member
שאלה קטנה.........??????

אם את אישה חזקה..בנוכחות..בכתיבה..בחיים.. אז את בטח יודעת מה את שווה נכון???? אז למה את נעלבת או נפגעת ממשהו שכותבים.. בשביל מה את צריכה את ההגנה של מנהלי הפורום.. את לא יודעת להתמודד..??? לדעתי האישית אנשים חזקים לא צריכים גננת שתשמור עליהם
שיט רק שלא תבקש שימחקו את זה ואל תשלחי אותי לטחון קרח כי אני מכור לזה

צופה.....

הבעיה היא לא "בהתמודדות" כאן כנגד מושיקו או שכמותו , הבעיה היא עד כמה החוט שההנהלה תתן להתמודדות שכזאת להימתח..... כמו שכתבתי כאן לא פעם , אין לי בעיה לרדת ברמה בכדי להתמודד" עם אנשים כאן , כמו שאין לי בעיה לעלות ברמה שניה לאחר מכן .... ואת הקרח , הוא כבר טוחן עד דק , כשאמצא לך "תפקיד" , איידע אותך .

למעלה