אנ'לא יודעת את תגידי לי אני פנוייה עד אחרי הצהריים בערך ואז אני הולכת ללמוד!!!!
T tankgirl21 New member 19/2/03 #26 אנ'לא יודעת את תגידי לי אני פנוייה עד אחרי הצהריים בערך ואז אני הולכת ללמוד!!!!
ב בל בל New member 19/2/03 #27 אממ........ לי יש חזרה מתישהו, אני צריכה לבדוק מתי אבל כרגע הבימאי שלי לא עונה לי (נו בטח לילה , אנשים לרוב ישנים כשצריך לקום למחרת ב7 וחצי) אז אני אדע מחר בבוקר אני משערת.
אממ........ לי יש חזרה מתישהו, אני צריכה לבדוק מתי אבל כרגע הבימאי שלי לא עונה לי (נו בטח לילה , אנשים לרוב ישנים כשצריך לקום למחרת ב7 וחצי) אז אני אדע מחר בבוקר אני משערת.
ב בל בל New member 19/2/03 #28 טוב אני חייבת לעוף עכשיו, המחשב נאצי חזר (אחותי)אז אני אתקשר אליך מחר בבוקר ונקבע אז. אוהבת אותך המונים לילה טוב ענבל
טוב אני חייבת לעוף עכשיו, המחשב נאצי חזר (אחותי)אז אני אתקשר אליך מחר בבוקר ונקבע אז. אוהבת אותך המונים לילה טוב ענבל
C ChipsMan New member 19/2/03 #8 בטח שכן ../images/Emo24.gif היום המתקגל היה משעשע אז לפחות אני יודע שיהיה כיף בימי שלישי.
T tankgirl21 New member 19/2/03 #13 i'm happy 4 u אני יודע כמה זה עוזר אם המתרגל\מרצה או אפילו סתם מורה מעביר את השיעור בכיף.