סתם שאלה עניינית

י-וס-י

New member
סתם שאלה עניינית

על מה הייתם מעדיפים לשלם יותר. על נוחות ואיבזור או על ביצועים ? למשל יש לכם שתי מכוניות באותו מחיר אחת יותר נוחה ויותר מפוארת ומאובזרת והשניה יותר ספורטיבית מה הייתם לוקחים ? י-וס-י, הייתי לוקח את המפוארת הנוחה והמאובזרת.

שי ©

New member
תלוי...

במנוע ואיבזור הבסיסי... אני מעדיף מרצדס S500 עם כל האופציות על S600 סטנדרטית, אך הייתי בוחר בסיטרואן C5 2.0 בסיסית על 1.8 מפוארת. שי

itzik93

New member
סתם תשובה עניינית

השאלה ששאלת היא לא עניינית כי עם כוללנית המבוססת על העדפותיו האישיות של הנהג, כל נהג. - זוהי שאלה הגוררת תשובה בה אין הרבה מקום לדיון (אלא אם כן בא לך לשכנע אנשים לבחור בדרך מסויימת
) ומאחר והיא אינה כוללת את כל הקריטריונים בבחירת רכב, קשה מאוד לענות (ביצועים, איבזור, נוחות, גודל, אחזקה, סחירות, מחיר קניה, אמינות, שימושיות, עיצוב תא הנוסעים, אחריות וכו´). איציק

י-וס-י

New member
אולי לא ניסחתי נכון מספיק את השאלה

אני שואל באופן עינייני מה יותר מושך אותך בקניית רכב האיבזור הנוחות או הביצועים של הרכב עצמו, זאת אומרת כשאתה הולך לקנות רכב מה הדבר שהכי קובע אצלך, אולי עכשיו השאלה מנוסחת יותר טוב. ואיציק אני לא מנסה לשכנע סתם מעניין אותי על מה אנשים יותר חושבים, ואם כל אחד יכול להוסיף גם נימוקים למה מה שהוא חושב עדיף, זה סתם שאלה לידע.

© DrorZi

New member
איכות נהיגה ../images/Emo70.gif

כמה כיף האוטו נותן לך בנהיגה. ואז בטיחות (למשל האלפא איבדה אצלי המון בגלל מבחני הריסוק
בשיא הרצינות) ועוד דבר, כמה מקום יש לי למערכת (כן כן אל תצחק זה חשוב לי) לא מעניין אותי אם יש בקרת אקלים או מנופים רגילים ולא כמה תאי איחסון (כל עוד הבאגז גדול מספיק למערכת
)
דרור זי.

גרמי

New member
בודאי שביצועים והנאה מנהיגה!

הייתי יכול לקבל רכב חברה עם נעילה מרכזית, חלונות חשמל, הגה מתכוונן, וישרים עם מוד Intermittent וכריות אויר, אבל העדפתי לקנות באופן פרטי רכב שאין בו אף אחד מהנ"ל, אבל הרבה יותר נוח והרבה יותר כיף לנהוג עליו, וביצועים יותר טובים.

© DrorZi

New member
דר"א יוסי, אין לי בעיה אם אנשים

"כמוך" שמחפשים נוחות, זה לגיטימי מאוד או שמחפשים אמינות ללא פשרות, גם זה לגיטימי. בתנאי שהם יודעים להסביר לי למה הם בחרו ככה. אבל מי שקונה מאזדה לנטיס ומספר לי שהאוטו שלו הכי נוח בעולם, או שדיהו לנוס תופסת את הכביש כמו דבק זה מצחיק/מרגיז אותי. אנשים שקונים משהו כי ככה אמרו להם, כי כולם קונים וכו זה לא מובן לי.
דרור זי, איכות נהיגה בראש.

גרמי

New member
הלאנוס כן אוחזת את הכביש כמו דבק

מהסיבה הפשוטה שהשלדה, המתלים וההיגוי שלה לא מאפשרים לאף אחד להתקרב למגבלות האחיזה שלה...

י-וס-י

New member
דרור אני מבין מדבריך שאתה חושב

שאני הולך אחרי כולם, כי ככה אמרו לי ? אולי אבל לי זה לא נראה כי אם הייתי הולך אחרי כל העדר הייתי היום גם יושב על לאנטיס או גולף או קורולה, ועובדה שאני יושב על מגאן ואני חושב רציני על הזאפירה כי זה מה שהכי נוח לי כרגע רק אני מחכה לנסיעת מבחן. י-וס-י, לא קונה כי ככה אומרים כולם.

© DrorZi

New member
בדיוק הפוך ../images/Emo70.gif אני שמח שאתה יודע

מה אתה רוצה. הדוגמא היתה הפוכה, על אנשים אחרים לגמרי
אני דווקא שמח לראות שאתה כ-ן יודע מה אתה רוצה ועל מה אתה מוכן להתפשר.
דרור זי, שהובן היום שלא כמו שצריך (גם בעוד כמה נושאים)

ב א ר י

New member
יוסי...הנה תשובתי לך...

וכן שלום חבר´ה חזרתי... אז ככה, אני הייתי בוחר ברכב שייתן לי הנאת נהיגה כמו שאני אוהב ! לא הייתי מוותר על ביצועים !!! אבל גם לא על נוחות ומעט איבזור נורמלי להיום... חלון שמש,גיר אוטומאט,בקרת אקלים,בקרת שיוט וכו´ וכו´ הייתי מוותר בשקט ובלי רעש בכלל למען הביצועים ואיכות נהיגה ! אבל בוא נגיד כך,שחלונות חשמל ונעילה מרכזית ופנים רכב גדול אני צריך...וגם כמו שאמר דרור,צריכים גם תא מטען גדול שנתפס ברובו ע"י כלי המערכת שמע באוטו שזה אומר סאב כפול... אבל על ביצועים לעולם לא הייתי מוותר למען רכב שביצועיו פחותים והיה כאן דיון על כך שבסופו יצאתי "פראייר"...וויתרתי על BMW לעומת הלגאסי שלי !!! אז בכל אופן,ביצועים,בטיחות,אמינות,נוחות,איבזור בדיוק לפי הסדר הזה ! וכן רכב שרוצים לביצועים,חובה לבדוק את בטיחותו ואמינותו !!! כי לא תרצה להתנגש עם רכב בקיר ב 100 קמ"ש ולהתרסק לחלוטין או לחילופין לאחר כל פניית פרסה ב 60 קמ"ש להיכנס למוסך... בארי

י-וס-י

New member
דרור אני מבקש את סליחתך אם נפגעת

כנראה היתה אי הבנה ביננו. בארי פרסה ב-60 קמ"ש ????????. אני עושה פרסות ב-6 קמ"ש איך זה אפשרי בכלל על 60 קמ"ש ? אולי אני נקרא שאני נוהג כמו בחורה לא יודע. י-וס-י, החיים שווים יותר מלהתהפך בפרסה או משהו כזה.

ב א ר י

New member
יוסי...

לא אתה לא נוהג כמו בחורה ! אתה פשוט לא סומך על הרכב שלך ולא יודע כיצד לעשות זאת...אתה לא היחיד יש במדינה הזו עוד 85% נהגים כמוך ! תתנחם בכך שאתה לא היחיד
בכל אופן אין סכנת התהפכות אם הרכב יושב טוב על הכביש וגם צריך ידע בלעשות דבר כזה...אל תנסה זאת ד שלא תהיה בטוח בעצמך קודם כל ואחר כך ברכב שלך ! בוא נגיד שאת הביטחון שלי ברכב לקח משהו כמו שנה לתת ברכב ביטחון כזה גבוה ! כיום אם היו לי השיפורים המתאימים הייתי עושה מהרכב הזה מכונית ראלי !!! ואני חולה על ראלי ומעצם כך הנהיגה שלי...ודרך אגב גם קפצתי עם האוטו שלי...קפיצה טובה אבל...מעל מסילת רכבת שבנוייה בשיפוע הייתי ב 180 קמ"ש בערך בשלוש בלילה כמובן <!!!!> ועוד הצלחתי לקחת פנייה ימינה אחרי 30 מטר ! תאמינו ?????? כמובן שעם הרמת בלם יד ושימוש בהאטה ע"י הגיר !!! חבר שלי שהיה מאחרי אמר שהוא חשב לרגע שהוא בקולנוע...כשהוא ראה את כל העשן מהצמיגים ואת הקפיצה... לא לנסות בבית אם הידע המתאים ! בארי

red cars

New member
תראה גם אלה שיודעו מתו!

לדוגמה לפני מספר שנים נהג ניסוי של BMW נהרג כאשר הוא ניסה מעין החלקת צד הצמיג נתפס בכביש התקפל (נמעך בצד למטה בנקודת המגע עם הכביש האוטו התהפך כמה פעמים והוא נהרג . אז קח את זת בחשבון כמו גם כולכם. red cars דואג לכולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ac cobra

New member
תשאל את נהגי הראלי איך הם עושים

זאת תתחלי בטומי מאקנין תמשיך לריצ´ארד ברנס ממנו לקולין מקריי ואז תשאל אותם איך הם עושים פרסה ב60 קמ"ש ( או אפילו יותר )

י-וס-י

New member
בארי ראיתי גם את ההודעה שלך

על נסיעה בנתיב ימני בנחת, זה איך שאני משתדל לנהוג בנחת לא במהירות וגם אני לא יודע איך לעשות את הפרסה והקפיצות האלו ואני לא ייקח סיכון לעשות את זה, בכל אופן היום עשיתי נסיעת מבחן על גולף V5 נהניתי מהנוחות של האוטו והיופי והאיבזור הפנימי, לא מהמנוע והביצועים ואם אני יילך על אוטו לא גדול אני יקנה כנראה את הגולף V5 בגלל האיבזור והנוחות והיופי, אולי אני גם יוסיף את כל האיבזורים האגזוז הכפול ספוילרים חצאיות משקפיים וכו´, אני רק מתאר לעצמי את החיוך של אנשים שייראו בכביש מהיר גולף V5 שנראית ספורטיווית ונוסעת על 90 קמ"ש. י-וס-י, כרגע ההתלבטות היא סופית בין זאפירה ל-V5 גולף.

hal9k

New member
מי שקונה את ה 307 נתקל בדילמה כזו

באותו המחיר בדיוק יש שתי גירסאות, אחת מאובזרת כ"ספורטיבית" יותר (צמיגים רחבים וגדולים יותר, מתלים קשיחים), ה XS, והשנייה, ה XT, "סאלונית" יותר, עם מעט יותר פיצ´פקעס במקום. מיותר לציין שרוב הישראלים בוחרים ב XT

למעלה