קטיה, נטליה... פשוט אין...
Z Zot ani 1 New member 30/9/04 #20 גם אני בדיוק חשבתי על זה עם חברה.. ובאמת שאין שמות נפוצים כאלה שלא מסתימים ב-ה... אולי יש כמה כאלה נדירים... הרי כל שמות הקיצור כמו קטי וכו הם רק קיצורים של שמות מלאים...ככה שהם לא נחשבים...
גם אני בדיוק חשבתי על זה עם חברה.. ובאמת שאין שמות נפוצים כאלה שלא מסתימים ב-ה... אולי יש כמה כאלה נדירים... הרי כל שמות הקיצור כמו קטי וכו הם רק קיצורים של שמות מלאים...ככה שהם לא נחשבים...
A AeroSlash New member 1/10/04 #23 אין... הייתה תקופה שגם אותי זה מאוד עניין אז חרשתי על כל השמות/שמות מלאים/קיצורים וכל דבר פאשרי, בסופו של דבר הגעתי למסקנה אחת: אין =\
אין... הייתה תקופה שגם אותי זה מאוד עניין אז חרשתי על כל השמות/שמות מלאים/קיצורים וכל דבר פאשרי, בסופו של דבר הגעתי למסקנה אחת: אין =\
E Evil Gremlin New member 1/10/04 #31 חחחחחחחחחחחחח קצת קשה לקרא אוסית באותיות עבריות...עדיף שתשתמש באנגלית
D d a n i e l 18 New member 1/10/04 #24 היי אני דניאל ואני (גם)רוסיה אני חושבת שדניאל זה אחלה שם לילדה.... יש לי בת דודה קטנה שקראו לה איזבל וזה שם חמוד כזה
היי אני דניאל ואני (גם)רוסיה אני חושבת שדניאל זה אחלה שם לילדה.... יש לי בת דודה קטנה שקראו לה איזבל וזה שם חמוד כזה