סתם שאלה מפגרת ...‏ ‏

סתם שאלה מפגרת ...‏ ‏

מכיוון שאני עדיין בתול ‏‏(כאילו עוד לא התנסיתי עם גבר,‏ אני עדיין מחפש אותו.‏ אגב,‏ יש לי הרגשה שזה יהיה בקרוב‏) בקיצור אני ישאל אותכם את דעתכם מה אתם אומרים ‏.‏ מה יותר יפה כאילו מושך בנים האם תחתון בוקסר ? או תחתון רגיל ? אני לא שואל מה יותר נח ‏.‏ כל אחד והנוחות שלו ‏.‏ רק אם אפשר לשמוע את דעתכם בעניני תחתונים.‏ תודה רבה לכם אוהב אותכם.‏ אגב,‏ זו הזדמנות למי שמחפש לקנות בוקסר או תחתון רגיל תראהו מה אוהבים ולפי זה תוכלו לדעת מה לקנות.‏ אאאא ועוד שאלה:‏ באיזה צבע כמובן.‏ באיזה צבע הכי מושך בנים כאילו הכי יפה לדעתכם.‏ אז שבוע טוב ואשמח לתגובות ‏.‏ ועוד פעם,‏ סליחה על השאלה המפגרת הזאת זה מה שעלה לי בראש.‏ ‏

ספר ריק

New member
תחתון רגיל (טנגו) בצבע שחור/לבן ../images/Emo99.gif

לדעתי ...‏ ‏

תחתון בוקסר צמוד בצבע לבן עושה את זה ‏.‏ אאא גם צבע שחור יפה.‏ בלי קשקושים צבע אחיד.‏ ‏

בוקסר שחור חד משמעית

וכמובן שיהיה ממותג נבחר כך שהגיזרה שלו תהיה מחמיאה.

ללא נושא

מה ? באמת המותג משנה ? אני לא יודע אבל לא נראה לי שזה שמסתכל עליך בבוקסר,‏ הוא יסתכל על המותג.‏ ניתן לחלוק עלי.‏ ! .‏ ‏

המותג משנה...

:לא במובן שזה מותג,אלא כשהבוקסר הוא של מותג הגיזרה שלו יותר יפה... לא כל הבוקסרים אותו דבר יש הרבה גזרות וכל אחת מחמיאה בצורה שונה.

חחח, ענק... מותק, הדבר האחרון שיעניין אותו זה

סוג או צבע התחתונים. מכל הבחורים שהיו לי בחיי, אני לא מסוגל לשייך לאף אחד מהם איזה תחתונים לבשו (אם לבשו... חח) ובאיזה צבע הוא היה. אני הרבה יותר זוכר איזה גוף היה להם, אם היו שעירים או לא, אם ידעו להתנשק ואם נהנתי לבלות איתם ורציתי עוד.

אני חושב ש...

בוקסר צמוד הרבה יותר מושך, מגרה סקסי ומלבב... חחחחח. וצבע - כמובן אדום אש. כצבע אני אוהב כחול (לא ראש, אולי גם... /tapuzforum/images/Emo13.gif אבל אין כמו בוקסר אדום, במיוחד בימי האביב החמים והקיץ הלוהטים שזה נראה כמו מכנס קצר אבל זה תחתון שמכסה טפח ומגלה טפחיים. זו ההזדמנות להזכיר את הטיול שעשינו לפני כשנתיים בצפון ובכל המפלים והמעיינות, הנחלים ובריכות הקצינים בגולן (אני חולה כל טיולי מים) ררינו המוני ביינישים, עם כיפות סרודות קטנות, גדולות, ספירלות ושטוחות (גם זה לא פחות מגרה) שהסתובבו חופשי חופשי עם בוקסרים צמודים וכל אימת שעיניי שוטטו להנאתם הרגשתי כי כולם בומורים כמוני והיה ממש כייף לבות בחברתם (זה היה בתקופת בין הזמנים והיו הרסה סנים שטיילו להנאתם ולהנאתנו. אז כן כמו שאומר איתי דתי ידידי- בוקסר חד משמעי, ואדום... אוי בחור אהוב מה עשית לי? חחחחח וכן זו לא שאלב מפגרת צריך לדעת איך לחיות נכון ובכייף עם בן בזוג שתהיה בנאה מושלמת (בכל מה שרק מותר ואפשרי).

בוקסר שחור צמוד נקודה.

אם אתה והפרטנר נפגשים סתם לדבר או לצאת לבלות אז אין שום סיבה שהתחתון יחשף , ואם נפגשים לסקס אז התחתון יורד כבר עם המכנסיים ככה שלא רואים אותו...ואני מדבר מנסיון. תחתון סקסי רלוונטי רק אם אתה בצבא/פנימיה/ישיבה או ווטאבר ואתה חושד במישהו שהוא בקטע, אז זה בהחלט יכול להועיל ובתקווה שנתברכת בציוד נאה. נ.ב. היי לכולם.

אם זה צמוד-אז שתיהם סבבה,

אצלי אני מעדיף בוקסר, אצל אחר, שוב,אם זה צמוד, שתיהם. לדעתי פחות תחתון, כי לא אוהב שרואים חבילה (אשכים - אצלי הם גדולים-לא צריך לראות של אחרים)

למעלה