סתם שאלה מעניינת...

סתם שאלה מעניינת...

מאז שהתחלתי לראות ת'תוכנית , השתנו לי דברים....כמו לדוגמא יחס להומואים ולסביות וכל זה...פתאום זה נראה לי הכי טבעי ונורמלי..... (לא שקודם שנאתי אותם...סתם לא ממש הכרתי...) גם בהתחלה שראיתי (פעם..) בנות מתנשקות הדבר נורא הגעיל אותי ועכשיו זה נראה לי נורמלי לחלוטין...לא משהו שאני רוצה לעשות אבל משהו שממש אין לי בעיה איתו..ולא מגעיל אותי ולא דוחה אותי.. יש עוד בנות שמרגישות כמוני? עברו את זה אותו "תהליך"? לגבי בנים גם בהתחלה (ממש בהתחלה) הייתה תקופה שזה הגעיל אותי...כמובן שהיום זה ההפך הגמור.....חחח :)

pika17

New member
את האמת

רוב החברים שלי הם הומאים אוו לסביות אז לי זה הכי טיבעי.

adilovegale

New member
השאלה יפה ואכן מעניינת

ולי קרה בדיוק מה שלך קרה, וזה כייף, זה כמו להכיר עולם חדש....כל הכבוד לך!
הכי חשוב לזכור שכולנו בני אדם ויש כאלה שבמקרה גם הומואים,אבל קודם כל בני אדם בדיוק כמונו.

Naughty Girl1

New member
ככה:

פעם הייתי הומופבית
כן כן
עד שהתחילו לרוץ שמועות על בן אדם שאני נורא אוהבת ונורא מכבדת. לתקופה מסויימת חשבתי שהוא הומו. בסוף התברר לי שלא, אבל בגלל כל הסיפור הזה, למדתי להבין שהומואים ולסביות לא מתעוררים בוקר אחד ומחליטים להימשך לבני אותו מין. הם פשוט ככה. בהמשך התחלתי לראות הכי גאים שיש. בהתחלה היתי המומה כשראיתי אותם מתנשקים, לאט לאט התרגלתי, ועכשיו אני חולה על הסידרה הזאת. מה שמוזר זה שאם אני יראה 2 גברים מתנשקים או 2 בנות מתנשקות זה כן יגעיל אותי [למרות שאני לגמרי מקבלת את זה!] אבל כשזה מגיע ל"הכי גאים שיש" אין לי שום בעיה לראות אותם מתנשקים או מזדיינים, להפך- זה כיף!
מוזר..

תשובה אולי מעניינת

השתנו לי דברים כן אבל לא ביחס לגבי נשיקות ודברים כאלו בין הומואים או לסביות תמיד חשבתי שזה מאוד יפה אפילו מושך אף פעם לא יצא לי לנסות אבל זה בהחלט מושך מה שכן השתנה בי עכשיו יותר מעצבן אותי שאומרים הערה נגד גייז או שאני רואה את ההפליות שיש זה מגעיל ומעצבן אפשר לומר שפשוט הפחתי ליותר מודעת בגלל הסידרה

pabilin

New member
כן גם אצלי

לי קרה אותו מקרה שלך! אני אישית לא מכירה אנשים הומואים אבל אני מאוד אשמח לדבר אם יש פה מישהו בכיף!

למעלה