סתם שאלה מעניינת

סתם שאלה מעניינת

מי מנהל את הפורום? אריה גור? שרון וסופטי? שרון? בלבלתם אותי......... בתור בנאדם חדש שנכנס לכאן, הפורום הזה מבלבל, אבל מה נראה אחלה.....:) אנחנו עוד נשתמע...תנו ת`תשובות, ואני אקפיץ לכם נושאים.... ~תומר~ - (מפורום סטודנטים בעיקר)

תהייה

די מדהים איך אלפי אנשים יכולים לכתוב אלפי מילים על כלום. מילא, סיינפלד עשה מזה קריירה, אבל אתם?

שרון-ב-

New member
לא סתם תשובה מעוניינת

תשמע... פה זה...משהו מעין...בית קפה, תחנת רכבת, תור בבנק, מתנה לרופא, תחנת אוטובוס או סתם צומת דרכים שנתקעת עם האוטו (או האופניים), פה אתה נעצר לרגע בדרך לאיזה מקום ו... מקשקש...סתם ככה...מה שנפלט לך מהפה באותה הדקה... מבלי לחשוב יותר מדי...דרך אגב כזה... בא לך לשוחח תשוחח...לצחוק ....צחק להתלונן...תתלונן.... להתעצבן...תתעצבן.... לתהות....מ`שתה רוצה לא נשאל למה איך ומדוע.... (וגם אם נשאל אתה לא חייב/צריך לענות...) ואם בא לך לפלרטט.... לא יותר כדאי לעשות זאת עם הלשון ??? (מבחר בחורות מדליקות יש כאן, בטח ראית...) שרון יו``ר ועדת חוקה מנהל תורן המברכת את תומר על ביקורו

צפרדעית

New member
באמת שאלה מענינת...

מתי אני אהיה מנהלת???? צפרדעית (שאמרו לה כי כחול הולם אותה מאוד)

לא, לא, לא.

רק הגעת וכבר את רוצה לקבל את הניהול? החוצפה! תא``י (שנזכר בכל הדם שירק עד אשר הגיע למעמד הרם)

צפרדעית

New member
אההה שכחתי לספר לך...

יש לי מרפקים ואני דוחפת... <אז תיזהר> וכדאי לך להתחיל ולהתחנף כבר כעת כי לך תדע מתי זה יהיה כדאי... צפרדעית (שהלכה לקנות קצת עלי דפנה בכדי ליצור מהם זר)

ariegur

New member
תלתן, אני לא מכיר את סופטי,

אבל נשים יכולות להשיג מגברים את מבוקשן בקלות רבה יותר מגבר שרוצה להשיג אותו דבר מגבר אחר... אריה (שמוקף נשים יפות שלא רוצות ממנו כלום)

שרון-ב-

New member
אתה לא מכיר את סופטי

אבל נשים יכולות לתת לגברים את מבוקשם בקלות רבה יותר מגבר שרוצה לתת אותו לאשה אחרת שרון שמוקפת ילדים שלא יודעים מה רוצים ממנה ועכשיו בעברית קלה זה לא הוא זו אני יש תלונות ? יופי :)

ariegur

New member
אני ??? מנהל ?????

מאיפה לקחת את הרעיון הזה ? א(ריה) ג(ור)

ariegur

New member
זה יותר גרוע מאיה שחשבה שאני

עורך דין. איזו הדרדרות כאן. אריה

שרון-ב-

New member
זו לא מחשבה זו עובדה !!!

תתמודד איתה !!! שרון בברכת ``צא מההלם והתחל לעבוד`` בשאלה...ממתי הפכו האריות לגורים

שרון-ב-

New member
אז ככה....

מריכולים אף אחד לא נכנס להריון..... כל עוד יזכירו שמך עם סופטי... אשרך וטוב לך לא כל אחד זוכה למעמד כזה.... שרון שמוחקת חרושת של שמועות

למעלה