סתם שאלה מעניינת

סתם שאלה מעניינת

האם אנחנו כאנשים רוחניים יש לנו אדם אחד שיכול להתאים לנו ולהיות בן זוגינו או כמה? האם אנו צריכים להיות עם מערכת יחסים מונוגמית או יותר? למה יש כאלה שחשים חיבור ארגטי חזק לאחת ועדיין הולכים עם אחרות? איך יודעים שזה באמת זה? שזה הבן זוג שלך לחיים? או שזה בן זוגך רק לגלגול הזה?

רותי 11

New member
הפיה בלבן היחידה מתוקה

אין קשר בין אנשים רוחניים לאנשים שהם לא לגבי בני זוג אנשים רוחניים אולי יותר מחוברים לעצמם אבל את השיעורים והתיקונים שלהם הם חווים ככל האדם, את הבחירות של בני הזוג וכדומה הם עושים לפני שהם יורדים לגוף, ככה שאין קשר לרוחניות ולבני זוג, יכול מאוד להיות שזה משהו שיכול להיות אצל כולם זה, שהנשמה לךקחה מראש תסריט של בן זוג רוחני ובן זוג לא רוחני כי זה תלוי במסלול שאנחנו עושים כאן אם הצלחנו להפתח רוחנית לפני מציאת בן הזוג או אחרי. לענות לך למה יש כאלה שרוקדים על מספר חתונות זה פשוט האופי שלהם כנראה מלהתחייב יכול להיות שזה אחד השיעורים או התיקונים שלו בעצם זה יכול להיות הכל. כל בן זוג הוא בן זוג לאותו גלגול, כל פעם אנחנו מופיעים בחיבורים שונים, חיבור לחיים הכוונה היא תמיד חיבור בגלגול הזה, מה יהיה בגלגול אחר תלוי במה שנעשה בגלגול הזה.

אז אם כך

אין בן זוג אחד ספיצפי, שמתאים לנו, החצי השני והוא הגורל שלנו, זה מה שהבנת לפי דברייך. אני צודקת?

הרגשה פנימית

בקשר לחיבור עם בן הזוג צריך לדעת קודם כול שאם את באמת קשורה אז צריך ללכת באש ובמים למרות כול הקשיים ירידות עליות צריך להתמודד רק עם בו הזוג להתייעץ ולא להישבר . לדוגמא אישית אצלי בתק' אחרונה היה נורא קשה מבחינה כלכלית רבים לחצו עליי לשינוי דרסטי שלא הסכמתי . עשיתי שחזור בגלגול והנפלא ראיתי את אישתי תמיד בכול המצבים שנאמר לי . חיבורים אנרגטיים יש לי עם כמה . לא צריך למהר להסיק מסקנות נחפזות . תמיד נחמד להתייעץ עם חברים רוחניים ואף על פי שזה חיבור אנרגטי חזק לא צריך לפסול אנשים בדרגות החיבורים לפי אנרגטיות נשמע פרוע אשמח לתגובתיך

אז בעצם, אתה סותר את מה שרותי אמרה

שלכל גלגול מתאימה נשמה אחרת ולא נשמה אחת. אישית, אני לא יודעת את האמת ולא עשיתי מעולם שחזור גלגול, אבל אני מקווה למצוא את הבן זוג שלי.

רותי 11

New member
זה לא חד משמעית

יש כאלה שיש להם מספר בני זוג משמעותיים ויש כאלה שיש להם רק אחד זה תלוי מההנשמה בחרה מראש ומה השיעור שלה בזוגיות.

רותי 11

New member
להיות פתוחה וקשובה

לשים לב לדפוסים שחוזרים על עצמם במערכות יחסים זוגיות

לא סותר

לפיה בלבן המקסימה לא סותר את דברי רותי בכלל. אני נשוי ולפי התייעצות עם מתקשרת נאמר לי שהיא בת הקול שלי. יש לי מכרות שאיתם מדבר ומרגיש בכיפפ איתם ( לשיחות בלבד ) ישנה אנרגיה פנימית . החברים הטובים שלנו אלו הם שנשארים הרבה עוזרים אחד לשני ומרגיש הכי הכי שבעולם.אני מאמין שתמצאי בן זוגיך והמיוחד שלא תדעי איך תיפגשי איתו.החשוב לאהוב את כולם ולא להילחצ על הקשר הזוגי.( למדתי שיטה לקרוא לאנשים במדיטציה וגם למאורעות ואכן מגיעים אז תנסי לקרוא לבת הקול - בן זוגיך ותאמיני שיבוא ) בברכה ניסים

למעלה