סתם שאלה מסקרנת..

TheRasmus

New member
סתם שאלה מסקרנת..

ע"פ מה נקבע המצעד של MTV אירופה? מספר הקרנות? דירוגים?

TheRasmus

New member
אבל איך אפשר לדרג?

יש מצעד בארץ שמשפיע על המצעד הזה? ע"פ מה שהבנתי שאת הוורלד צ'ארט אקספרס מייצגת רשימה שחברת התקליטים בארץ מעבירה להם(שזה ממוצע של כמה מצעדים בארץ).

Smelly

New member
הסבר...

ה-European Top 20 נקבע בעיקר ע"פ המכירות וההשמעות של הסינגלים השונים ברחבי אירופה... כלומר, MTV אוסף מידע ממדינות אירפה השונות (אני לא בטוח שאנחנו בהן...)על מכירות והשמעות הסינגלים, מחבר הכל ורואה מהו הסינגל המבוקש ביותר ברחבי אירופה...

TheRasmus

New member
פשוט שאלתי כי..

השיר Guilty של הראסמוס היה אתמול במקום ה3 והוא צעד השבוע רק במצעד הפיני(מקום 6), נכנס ל20 בגרמניה ועוד כמה מקומות לא מי יודע מה.. מהמצעד הבריטי הוא עף לפני שבוע נראה לי.. לעומת זאת In The Shadows היה להיט ענק בכל אירופה והגיע למקום ה6 בלבד לכן הסתבכתי...

VengaGirl

New member
לדעתי

זה מצעד שהעורכים ב MTV ממציאים! לא השמעות, לא מכירות , לא זיבי. הרבה פעמים הם מתעלמים מלהיטים גדולים, ובמקום יש להם שירים שבקושי מצליחים איפשהו גבוה. דוגמא נוכחית: O-Zone הלהיט הכי גדול באירופה השנה , לא נכנס אפילו למצעד! לעומת זאת The Hives לא הצליחו כמעט בכלל עם הסינגל והגיעו למקום 3 שטויות במיץ עגבניות, אני כבר מזמן הפסקתי להתעניין במצעד הזה ...

TheRasmus

New member
באמת מוזר..

מישהו מתנדב לשלוח להם אימייל ולברר לכולנו

CrAzY MuSiC

New member
אני חושב שזה לפי כמה הקליפים

מצליחים בערוץ... לא קשור בכלל למכירות.

ערן1987

New member
אייל אומר שפורסה היה שם במקום ה-2

אתה ראית שם פעם את פורסה?

CrAzY MuSiC

New member
הרבה.

והנה לדוגמא, השיר הרומני בכלל לא משודר שם, ולכן הוא לא נכנס. וגם, ממממ... "דירטי" של כריסטינה מעולם לא נכנס למצעד, ואני לא זוכר ששידרו אותו הרבה ב-MTV.. בכלל, התלבטו אם לשדר את הקליפ ב-MTV בכלל

ערן1987

New member
אני זוכר ש-Dirrty היה בכמות מכובדת

ואני ראיתי את פורסה רק איזה פעמיים-שלוש ב-MTV,כל שאר הפעמים(וגם זה לא יותר מדי)היה ב-VH1

CrAzY MuSiC

New member
אולי לא ראית מספיק

אתה לא רואה כל היום, דקה דקה את MTV נכון
בכל זאת, מה שאני חושב נשמע יותר הגיוני

ערן1987

New member
נכון,וגם אתה לא רואה כל הזמן

אני רואה די הרבה,ולא ראיתי אותו כמעט.. לעומת דיררטי,שהוקרן שם די הרבה

למעלה