סתם שאלה מסקרנות

סתם שאלה מסקרנות

שלום לכולם מה דעתכם / נסיונכם נישואים שניים/שלישיים וכו' שכושלים - קל יותר לפרק מאשר את הראשונים? יש בהם יותר דרישות? פחות ציפיות? אולי מעדיפים להישאר יחד גם אם "זה לא זה"? נא תגובתכם

כמו בכל עניין שטומן בחובו

אינטראקציה בינאישית אין תשובה אחת נכונה. איש ,איש ובחירתו! יודעת שבנסיון היחיד שהיה לי עד היום במגורים משותפים היה קשה לפרק ובכל זאת היה ברור לי שאם זה לא זה והדרישות שלי שונות ממה שהיה שם אני מפרקת ולו מפני שהזכרתי לעצמי שאם מאבי ילדי נפרדתי אין כל סיבה שאשאר בקשר שאינו טוב לי בסיבוב הבא .

חיוכים37

New member
מסקרנת....

לדעתי וגם מחיי יותר קשה לפרק בפרק ב' , בדרך כלל יש גם ילדים בסיפור והם נפגעים העיקריים...כן בפרק א לפעמים יש גם ילדים לפעמים אבל צריך לזכור שהילדים הללו כבר עברו משבר אחד ואנחנו הרי מחפשים עבורם יציבות...לא?? ולפעמים יש עוד ילדים חדשים משותפים.... אז נכון שחלק מהשיקול קשור לילדים אבל כשרע ביחד ומרגישים שטוב יותר לבד...אז צריך לפרק את החבילה..... אין פחות ציפיות בקשר חדש פשוט יודעים שיהיו קשרים שלא יווצרו מלחתחילה ורק מי שבאמת, מאוד יאהב אותנו ירצה להיות איתנו ...כי הילדים הם גורם מרתיע... לא יודעת אולי אני חריגה...יו מה יש לי מהמילה הזו היום...אבל אני לא נשארת איפו שרע לי .... שיהיה לכולם יום נעים והמון אור ואהבה

antigone

New member
../images/Emo45.gif ........

אומר את זה במשפט אחד : ההחלטה פי כמה יותר קשה , אבל אם הפרדה הכרחית, היא תיעשה!!

למעלה