סתם שאלה חח...

shellos

New member
סתם שאלה חח...

איזה עונה לדעתכם היא הכי טובה?.. לדעתי העונה החמישית [שהיתה עכשיו] היתה הכי טובה =]

2 הכי טובה... 4 לא רחוקה ממנה וגם 5 הייתה

מעולה...

faery18

New member
אני חושבת שללא ספק העונה החמישית הייתה

הכי טובה.. היה אפשר גם להכיר לעומק את המשתתפים בזכות כל ה"חדשות כוכב נולד" וכל הקטעים שהעלו לאתר במשך התכנית של מאחורי הקלעים.. חוץ מזה העונה היו משתתפים חזקים ומוכשרים ביותר, זו העונה היחידה שחמישה מתמודדים קיבלו חוזי הקלטות!!

מיטלוש8

New member
לדעתי 5 ../images/Emo26.gif

אבל לא ראיתי את עונות 1-2, ראיתי רק פה ושם, לעיתים רחוקות. עונה 3 היתה גרועה, עונה 4 היתה מצויינת, ועונה 5 היתה הכי טובה עד כה, לדעתי.

../images/Emo45.gif עונה רביעיות ../images/Emo70.gif

כי סה"כ ראיתי 2 עונות (עונה רביעית וחמישית). ולפי דעתי העונה הקודמת (4) הרבה יותר טובה מאשר העונה הנוחכית (5)... רוק אנד רול בייבי

עונה 2 ללא ספק!!!!

העונה עם ההראלים זאת הייתה ה-עונה 3-5 ממש נפילה הייתי מכורה לכ"נ ובעונה שהייתה עכשיו ממש מצאתי את עצמי מזפזפת באמצע התוכנית מרוב שיעמום

1-2

אבל לא היתה יותר הצלחה מ-1 אני חושבת.. 2 היה גם נחמד.... 3-4 היו מעפנים לדעתי,לא ראיתי אותם בכלל.. 5-ראיתי לפעמים
את 1 נהנתי לראות...גם היה את "לא נפסיק לשיר" ....זה היה כיף לראות ....גם ב-2 היה ככה אבל לא כמו 1 שזה באמת היה משו

o pie

New member
5 הייתה הכי מעניינת

והיחידה שטרחתי לראות עד הסוף. גיוון של סגנונות: קאנטרי, רוק, פופ, רוק אלטרנטיבי, מזרחית, ג'ז, בלוז... לא היה את זה בעונות הקודמות, ואני מקווה שיהיה בבאות.

למעלה