סתם שאלה בטעם וניל.

סתם שאלה בטעם וניל.

אני קורא כאן זמן לא מועט.
ומה שלא הצלחתי להבין, זה מטרת העניין.
זה לא רק למטרות מין?
יש כאלה שחיים את זה יומיום ושעה שעה?
ולפני שאתם קופצים, אמרתי שאני וניל.( או שאולי לא)

A לוןA

New member
יש ויש

יש כאלו שזה רק מדי פעם ורק במיטה מצד אחד
ויש כאלו שזה כל הזמן (מה שנקרא- 24/7) מצד שני
&nbsp
מטרת העניין?
יש כאלו שזה סתם יותר כיף להם לפעמים לגוון במיטה
ויש כאלו שזו דרך החיים שלהם
ויש את כל המנעד שבאמצע
&nbsp
וברוך הבא :)

UltraL

New member
דוגמא: פקודות קבועות בנושא לבוש

למשל בלבוש: נשלטת לא לובשת תחתונים או רק לובשת חצאית ושמלות

למשל בהתנהגות: נשלטת תגש לאדון בצורת דיבור ו/או עמידה מסויימת.

A לוןA

New member
זה בלתי אפשרי לתאר מערכת יחסים בכמה משפטים

אתה יכול לתאר מערכת יחסים ונילית בכמה משפטים?
יש כאלו שחיים 24/7 "מקיף"- הנשלט צריך לבקש רשות/אישור על כל דבר, יש לו סדר יום קבוע ומסודר ואסור לו לחרוג ממנו ללא אישור, הכל מותנה ונעקב-מרגע פתיחת העיניים, דרך הלבוש, הפעולות במשך היום וכו'. אישית, כשולט, זה נראה לי מעיק ומעייף- אבל מי שנהנה מזה, בכיף.
רוב הזוגות הבדסמיים שחיים 24/7 שאני מכיר (כולל אותי ואת ספנק) חיים בצורה הרבה יותר נינוחה. אני יודע מה סדר היום שלה, אבל לא מתערב בו, היא מודיעה לי על שינוייים בו (אבל זה ככה גם אצל זוגות וניליים)- הבדסמ אצלנו מתבטא בשני תחומים עיקריים (מעבר לסקס)-
1. זה מצב תודעתי. היא הנשלטת שלי, אני השולט שלה. זה שאנחנו מדברים בגובה העיניים, מתייעצים, צוחקים וחולקים מטלות לא סותר את העובדה ששם מאחורה, קיימת הידיעה הזו.
2. יש לנו טקסים ומחוות שהם שלנו, ומראים אחד לשניה שאנחנו תמיד זוכרים שזה המצב, והם חלק משגרת היום יום.

A לוןA

New member

זה בערך כמו לצלם תמונה של ארוחה. התמונה יכולה להיות נהדרת- אבל היא לא באמת תעביר את ההרגשה של הארוחה- את הטעמים, הריחות, האווירה, השיחה. היא תיתן תמונה חלקית מאוד של החוויה.
&nbsp
אבל אני שמח שלפחות התמונה ש"צילמתי" מצאה חן בעיניך :)

ה-24/7 שלכם נשמע נהדר.

24/7 כמו שאני תמיד תפסתי אותו - הוא ברמת קו אדום. הכוונה למה שתיארת בתחילת ההודעה שלך, או למישהי שקראתי שהיא פשוט לא יוצאת מהבית בלי אישור שלו, אוכלת רק דברים שהוא מרשה לה, וכן הלאה.
בקיצור - כמו חטופה של איזה שייח'.
מי שזה טוב לו - סבבה. לי אישית זה נשמע לא רק מעיק כפי שציינת אלא על סף המסוכן (מסוכן לא כי הוא יפגע בה. אלא כי אפשר כך לאבד את עצמך, את האישיות שלך, את כושר השיפוט, כושר ההתנהלות מחוץ לקשר, ויכולת קבלת ההחלטות שלך, ובקיצור - את הגבולות לגמרי. אם הקשר ייגמר - מישהי כזאת עשויה להיות אבודה לגמרי, כמו אסיר משוחרר שלא יודע להתמודד עם החיים, כי הוא מעולם לא נאלץ לעשות את זה).
עם זה שלכם הייתי בהחלט מסוגלת לחיות, עם אדם שאני יודעת שהייתי יכולה למסור בידיו כוח כזה.
פעם הייתי כזאת שתוחמת את זה לסקס ולמה שקשור אליו (ביגוד סקסי, קניית אביזרים לעצמי, אוננות כמובן וכו'). כיום אני יודעת שזה מאוד תלוי בפרטנר שלי ובדינמיקה הזוגית והבדס"מית, וכמובן - זה משהו שנבנה עם הזמן ובהדרגה, ולא ביום אחד, והוא גם לא שחור-לבן.
כיום, המצב הזה שתיארת בשני הסעיפים בסוף ההודעה - אני מתחברת אליו לחלוטין, ברמה שמפתיעה אפילו אותי.

A לוןA

New member
תודה :)

ואם תורידי את השיפוטיות ב"חטופה" ואת רמת הדרמתיות של "האסור המשוחרר"- אני אפילו אסכים עם מה שכתבת

אין על מה.

כיום אני במקום מאוד דומה מבחינה מנטלית ורגשית, ואם אתה זוכר ויכוח פורומי שהיה לי עם ספנק על מהות הבדסמ ועד כמה התפיסה של שתינו בנושא שונה או דומה - אני חושבת שתוכל למצוא הבדלים גם בגישה האישית וגם בהבנת הכוונה.
אני עדיין עומדת מאחורי דברים שכתבתי אז (שהמהות דומה גם אם מסירת השליטה מגיעה רחוק יותר) - אבל מבינה הום גם את ההבדלים :)
&nbsp
לגבי ההסתייגויות שלך -
שיפוטיות? אני? שבשרשור מקביל הצהירה על חיבתה היתרה למשחקי שבי וחטיפות, ושמגיל 6 מפנטזת שחוטפים אותה או שהיא מוחזקת בא(ה)רמון של איזה נסיך דימיוני/לורד אנגלי על תקן שפחת מין?
זה פשוט הדימוי שהיה לי בראש (דאאא...).
&nbsp
ואת הדרמתיות אני אשאיר, כי אני עומדת מאחורי זה. אני מאמינה שתלותיות מוחלטת זה לא בריא, והייתי חושבת את אותו הדבר על גבר בן 30 (או אשה!) שיש לו הורים מליאנים, אז הוא מרשה לעצמו לא לעשות כלום עם החיים שלו, לא לדאוג לעצמו, לא לקבל החלטות וכו' - ומה יקרה לו אם הם יירדו מנכסיהם? אותו דבר.
לדעתי ביטול עצמי מוחלט כזה הוא מסוכן. מסוכן כלפי עצמך, לא בגלל שהצד השני מרושע או עלול לנצל ולפגוע (שזאת סכנה שקיימת בכל מערכת יחסים).

aPeach

New member
תיאור מדוייק

אנחנו זוג נשוי. עם ילדים, עבודה, משכנתא וכל עליות ומורדות החיים הוניליים הרגילים. אנחנו שותפים במלוא מובן המילה. א-ב-ל, עם הזמן דינמיקת השולט-נשלטת חלחלה מטה, החוצה מחדר המיטות. אני, באופן אישי, לא יכולה לראות בגבר שולט רק במיטה. אני צריכה להרגיש אותו כדומיננטי ברמת העצם. בחיים האמיתיים, או שמשחקי המיטה ירגישו לי מלאכותיים ולא ירגשו אותי. לשמחתי, עם הזמן הטון השולט שלו התחיל להתגנב לקולו כשאני עוברת את הגבול או מרגיזה אותו סתם ככה במהלך היום. הוא לוחש לי באוזן הנחיות ו"איומים" גם בשולחן ערב שישי אצל ההורים שלי. כשהוא מחליט למתוח קו, אני מתיישרת. ומתחרמנת. גברים חזקים ובשליטה פשוט עושים לי את זה. תמיד עשו, ולראות אותו בתפקיד הזה זו פנטזיה שהפכה למציאות.

אין לנו קוד לבוש. רגע, בעצם יש. בקיץ, כשאני לובשת חצאיות ושמלות, אני אמורה להוריד את התחתונים מייד כשאני נכנסת הבייתה. והוא בודק אם צייתתי ואוכף את החוק אם לאו. כשהוא במוד, הוא "סופר" לי עבירות במהלך היום ואני מקבלת ספנקים בערב כמספר הפעמים שהייתי Brat, מה שקורה לעתים קרובות למדי

אני משתדלת, עוד יותר ממה שהשתדלתי בתור רעיה מן השורה, לכבד אותו, לדבר בנימוס ולהקשיב לדעתו מבלי להתווכח (ואוי, כמה שזה קשה לפעמים). אני עושה כמיטב יכולתי ל"שרת" אותו במובן של להיות זמינה לסקס, מתי ואיך שהוא רוצה. לפנק אותו. להגיש לו. לגרום לו להרגיש כמו סולטן בהרמון של אחת ובסופו של דבר אני קוצרת פירות מתוקים.

אנחנו חדשים יחסית לעולם הזה ויש לנו עוד דרך ארוכה לעבור, אבל אין לתאר את מה שהדינמיקה הזו עשתה לנישואין שלנו. אלון צודק. זה מצב תודעתי. מטחנת פלפל תמידית לתבשיל הזוגיות. אני מתה על זה.

A לוןA

New member
הכי כיף

כשהולכים בשביל הזה יחד, בוחנים את הגבולות ומרחיבים או מכווצים לפי הצורך.
מתחבר מאוד.

badblood

New member
אצלנו

זה בא והולך, וזה לגמרי חלק מהכיף.
אנחנו יכולים להעביר ערב שלם "שוויוני" ואז פתאום יש מעבר לספרה אחרת.
נגיד הבית מבולגן כשהוא חוזר (99% באשמת הכאוטיות שלי)- הוא יכול להגיב בצורה רגילה (לשאול מה זה הבלאגן הזה ולהתחיל לסדר בעצמו) או שהוא יכול ללבוש את המבט Play time שלו (
), בו הכעס הוא אירוטי.
&nbsp
האיזון הזה ממש חשוב לי, בו גם סיטואציות קונקרטיות (כמו הבלאגן בבית) יכולות לעבור עיבוד חיובי וכייפי דרך הבדס"מ, אבל כשמדובר באישיו רציני (ריב, דיבורים על כסף וכו'), אני תמיד אהיה בעמדה שוויונית לחלוטין – לא הייתי יכולה לוותר על זה בחיים.
נראה לי שה24/7 שלנו הוא לא באמת 24/7; הוא תמיד בעל גוון אירוטי או משחקי (לא כל ספנקינג נגמר בסקס), אבל הוא בא לידי ביטוי לא מעט במהלך היום ,ברגעים לא צפויים (או צפויים, אם אני מציקה במכוון
)
&nbsp

A לוןA

New member
כככןןן....

אני אשאר עם מנעד הפעם.
עוד מעט יצא הסרט ונראה לי שה"גוונים" יצאו לכולנו מה...

ספר לי על זה...

אני לא יכולה לפרט, אבל אני מוצפת בכל מה שקשור לזה...
לא נורא, אני עדיין לא סובלת.
&nbsp
תראה, לעומת זאת, את תיאור הספר הזה:
http://www.goodreads.com/book/show/18134894-tears-of-tess
&nbsp
אולי הספר מרתק, ואני מוכנה להמר שהוא נובע מפנטזיות אונס וחטיפה של המחברת - אבל התגית BDSM לצד תיאור העלילה הזה- פשוט גרם לי להתכווץ ><
זה גורם לפיפטי שיידס להיראות נפלא, לא?

למעלה