סתם שאלה אבל...

סתם שאלה אבל...

דבר ראשון היי אנשים! חזרתי! מה המצבות אתכם? ועכשיו להמשך השאלה שלי מי אחראי על פתיחת סקרים? כי הסקר הנוכחי תקוע שם כבר מלפנני חודש, אם אני לא טועה...מישהו יכול או להחליף או למנות מישהו שיעשה את זה? תודה ^^

midnight dragon

New member
למנות מישהו?../images/Emo15.gif

היחיד שיכול להחליף את הסקר הוא המנהל החביב שלנו.. תציעי רעיונות לסקר אז הוא יחליף

Blade Of Fire

New member
נצל"ש- שאלה לי אליכם...

למה סימלם של אבירי סולאמניה הוא שלדג וורד?

Wing Chan

New member
מה למה?

כי ככה הסופרים רצו שזה יהיה ? הסמל מורכב משלדג באמצע, הכתר מעל הראש שלו, ברגליים שלו הוא מחזיק את החרב, וצמוד לחרב מתחתיה יש ורד. למה יש סמלים של ורד\חרב\כתר? כול אחד מסמל מסדר אחר באבירות. למה שלדג (אתה בטוח שזה שלדג? ציפור דיי מעפנה..)? באמת שאני לא יודע. בטח הסמל של אבירות סולאמניה כולה.

SaberTooth

New member
מה זה "ככה הסופרים רצו..."?

בטוח יש סיבה. הם לא בחרו באקראי שלושה שמות עצם ושמו אותם בסמל.

WoLfN

New member
כנראה שכן...

או שיש סיבה, ואפחד לא טרח לספר לנו *יושב בפינה ונעלב*

python 4

New member
למה לא?

הכתר, הוא מוטיב שחוזרים בהרבה סמלים של בתי המלוכה הבריטיים. הכתר תמיד למעלה (לכל בית מלוכה כתר שונה) כמו בסמל של האבירות. החרב והורד מופיעים בסמלים רבים, וכמעט בכולם יש חיה כלשהי - סוס, אריות מכונפים, דולפינים, מה שתרצו, אז השלדג (kingfisher) הוא לא כזו בחירה משונה. במיתולוגיה היוונית השלדג מסמל שלום ושגשוג.

el kortito

New member
מאיפה אתה מביא את כל התמונות האלה?!

של משפחת מג'אר (האילן יוחסין) וכל אלה?! אני לא מדבר על הפושטיות

SaberTooth

New member
מחיפוש של כמה דקות באינטרנט?

אלו לא תמונות שכל-כך קשה להשיג.

el kortito

New member
לא יודע אני ראיתי רק כאלה של סצינות

מהספרים וכאלה... אמממ יש אתר מסויים עם גלרייה יותר מורחבת?

תודה! *מרגישה חמימות שופעת מהפורום*

בקשר לסקר.... אין לי מושג על מה... אולי הסרט האהוב ביותר על בופו? ^_^; אל תתייחסו...אני כרגע בהשפעה של גרנולה עם חלב שלוש אחוזי שומן...

למעלה