סתם רק רציתי להגיד

i love gina2

New member
סתם רק רציתי להגיד

שאני מאוהב בשיר IN MY ARMS שיר אדיר!!!!!!!! שיהיה לקיילי הרבה בהצלחה עם האלבום...

LLLSSS

New member
מזכיר שירים קודמים של קיילי...

לדוגמא Come Into My World

i love gina2

New member
ואת האמת, משאר האלבום די התבאסתי....

השירים הבאמת טובים פה הם two hearts like a drug in my arms the one שגם לא יותר מדי להיט בעיניי.. wow חמוד אבל לא מוצדק שיצא כסינגל כל השאר ממש אבל ממש מאכזב.. האלבום הכי טוב שלה נשאר FEVER... חבל שהיא לא המשיכה עם הקו של אין מיי ארמז בשאר האלבום... לא הקאמבק שציפיתי לו, וחבל- כי ממש יש לה את זה...

LLLSSS

New member
לדעתי קאמבק מרשים ביותר!

הקמבק המשמועתי הטוב ביותר ששמתי לאחרונה. בריטני ספירס איכזבה אותי עם אלבום R&B מזעזע ועוד כמה אמנים ש"קמו לתחיה" לאחרונה איכזבו. אני חורש על האלבום החדש של קיילי ונהנה מכל דקה אפילו את WOW התחלתי לאהוב. ברור שיש מספר נמוך של שירים מעט חלשים יותר מאלבומים קודמים וקיילי בחרה להוציא כסינגלים שירים ביננויים לרמה שלה וללהיט אבל... אין ספק שזה קאמבק מרשים ומוצלח, ככה צריך להישמע אלבום פופ טוב קיילי במיטבה.

i love gina2

New member
תן לי לצרף גם את

stars ואת speakerphone לשירים שאני אוהב... שתי שירים חמודים דווקא... (וגם נו מור ריין בדרך... והאמת שגם נו-די-טי אני מחבב באופן די מוזר... ) אבל עדיין, אלבום הקמבק החלש בעיני של התקופה. (ובאמת שאני משתדל מאד לאהוב אותו...) האמת, אם כמה שאני אוהב את קיילי הרבה יותר מבריטני, אני חושב שבריטני עשתה עבודה הרבה יותר טובה.. אבל אם כבר באלבומי קמבק עסקינן , תנו לי בבקשה להמליץ לכם על החדש של אלישיה קיז, שהוא פשוט משובח, תענוג לאוזניים , באמת!!! וגם של סליון דיון עשוי טוב מאד!!! ולאלה שמכירים את שירלי בסי, תנסו גם את הקמבק שלה.. אחלה אלבום...

למעלה