סתם רצתי לספר...

סתם רצתי לספר...

רציתי לספר לכם על משהוא שאני חושב שכולם צריכים לעשות מדי פעם.. הייתי אתמול בערב במסיבה עם חברה שלי, היה נחמד, אבל אתם מכירים את ההרגשה שמסיבה לא נגמרת כמו שצריך, כאילו ההרגשה הפנימית שלי לא הייתה סגורה, לא יודע איך ממש להסביר את זה, אבל כאילו עזבתי לפני הזמן שהייתי צריך... אז בקיצור לקחנו מונית הביתה, אחרי בערך חצי חצי שעה שהנהג התבלבל והוביל אותנו לכל מיני חורים שאף פעם לא שמעתי עליהם, הגעתי הביתה (גבעתיים) אני יורד מהמונית, אני מסתכל מה השעה, 5 בבוקר, לא יודע למה, אבל החלטתי שאני הולך לראות את הזריחה מהגינה הלבנה (גינה שנמצאת במקום גבוה, עם בנינים לבנים כאלה שאפשר לטפס עליהם ולראות את כל גבעתיים תל אביב) השמיים מתחילים להתבהר, ואני מתחיל ללכת, אחרי כמה זמן אני מתחיל ללכת יותר מהר, ויותר מהר, עד שמצאתי את עצמי רץ ברחובות כדי להספיק להגיע למקום שממנו אני רוצה לראות את השמש לפני שהיא תעלה, בקיצור, אני מגיע, לגינה הזאת, אני מטפש על הגבעה, מטפס על הבניין, ו.......הנה היא השמש!!!!!!! אין לי מילים לתאר כמה זה יפה, הצבעים הסגולים ורודים של השמיים,ההרגשה של ההתחלה החדשה, של יום חדש, כל הלילה שלפני זה נשכח כאילו לא היה, ואני מרגיש שאני יכול לעשות הכל!!!! אני עושה מדיטציה קצרה, והעייפות נופלת עליי, ואני נשכב ונרדם לי... וזהוא, אחרי זה התעוררתי לקחתי את הדברים שלי והלכתי הביתה, אני לא יודע למה סיפרתי את זה אבל ממש רציתי לשתף אותכם בהרגשה הזאת, של הזריחה. אוהב בר ילד מאושר (סתם ככה, בלי סיבה!)

James Hammerton

New member
האמת היא שאף פעם לא יצא לי

לראות את הזריחה, אבל כן יצא לי לראות את השקיעה ואפילו את הקרן הירוקה... רק תזהר פעם הבאה, מסוכן להסתכל ישר לשמש גם בזריחה

למעלה