סתם רציתי לשתף...

נ ט ע 9 1

New member
סתם רציתי לשתף...

מחר אני נבחנת בפסיכומטרי, וגםםם.. מוסט אימפורטנט סינג.. איז יש לי יומולדת..(לפי עברי.. אני חוגגת רק לפי עברי... אגב זה גם שם הזמר האהוב עליי..עברי לידר שלייי) ואני יהיה בת 21.. יוווו גדלתי כ"כ מהר.. אומרים שיש יותר מזל
/הצלחה ביום של היומולדת.. וואלה מה זה מתאים לי... בדיוק ביום של הפסיכו

ס א ט י ן

New member
גם אני!!!

ולי היתה יומולדת 21 לפני שבועיים חחחח... בהצלחה לך ולי- והכי חשוב- תזכרי שזה רק אבן דרך, לא המטרה:)

נ ט ע 9 1

New member
../images/Emo9.gif תודההה מותק..

יאאאאא.. את בשעה 9 וחצי??... אני נבחנית ב9 וחצי, זהו, נגמרו הסימולציות(עשיתי 10 סימו') הכאב ראש, עכשיו צריך רק ציון טוב, זה פסיכו מספר 2.. ככה שאני פחות לחוצה מהפעם הקודמת, איך אמרת, צריך לדעת שזה אמצעי ולא מטרה.. (אני רוצה ללמוד מדעי ההתנהגות ומנהל עסקים בבנגוריון, אפשר לעבוד בחברת כוח אדם) וחשבתי אולי להתקדם עם זה להיות יועצת זוגית..(זה לא משהו שרק בפורום חחחח) מה את רוצה ללמוד?.. יאאלה יהיה בסדר... שיהיה גם לך פולללל בהצלחה.. אני מבינה ת'הרגשה הכללית..

ס א ט י ן

New member
כן, 9 וחצי

פעם ראשונה. האמת שאני הולכת ללמוד מוזיקה ואני לא ממש צריכה את זה כרגע, אבל מי יודע, אולי בעתיד הרחוק אני ארצה ללמוד עוד משהו:) האמת שהסימולציה האחרונה שלי היתה אחלה (90%) כך שזו אחלה דרך לבוא למבחן האמיתי:) למרות שבסך הכל בשביל מה שאני אולי ארצה ללמוד בעתיד (עיצוב, עיצוב תעשייתי, תקשורת אולי) אני לא צריכה ציון כל כך גבוה, אז אני לא כל כך לחוצה, למרות שכמובן אני אנסה הכי טוב שאני יכולה:)

נ ט ע 9 1

New member
וואי.. פשששש

את תותחית.. זה משהו בסגנון 700+ לא?.. כאילו למיטב ידיעתי.. עשית קורס?.. איפה?

ס א ט י ן

New member
יואל גבע

אני מניחה שבבחינה האמיתית אני אקבל במינימום 80% אני מקווה....יותר מ650 אני לא צריכה, אבל כמובן שאם אני אקבל יותר אז מה טוב:)

זכוכיות

New member
את יודעת שפיצלו את "מדעי ההתנהגות"

בבן גוריון? מה את מתכוונת ללמוד עם מנהל עסקים, פסיכולוגיה או סוציולוגיה- אנתרופולוגיה?

נ ט ע 9 1

New member
אחותי לומדת באוניברסיטה

היא אמרה לי שממש עכשיו יש משהו חדש שניתן למזג המון תחומים שלא קשורים אחד בשני, בכל אופן נראה מה יוליד יום, ומה יהיה הציון בפסיך..

זכוכיות

New member
הם פשוט הפרידו את מדי ההתנהגות...

קודם הם היו מרוכזים, פסיכולוגיה- סוציולוגיה- אנתרופולוגיה... עכשיו פסיכולוגיה בנפרד וסוציולוגיה אנתרופולוגיה בנפרד... כשלפחות בפסיכולוגיה הם דיי לוחצים שתיקחי דו-חוגי... כלומר שילוב כלשהו כמו שאת רוצה לעשות עם מנהל עסקים.... אם תצליחי ואכן תגיעי, ואם "מדעי ההתנהגות" מבחינתך זה פסיכולוגיה, אז אולי אפילו נלמד יחד :)

נ ט ע 9 1

New member
חחחחחחחחחח כן אה..

בטח הדרישות שלהם בשמיים.. כי פסיכולוגיה זה דורש פולל..!!! יש לך מושג כמה(בטוח יש לך, את לומדת את זה) אבל למשל מדעי ההתנהגות ומנהל עסקים באחווה לא דורש הרבה(אולי משום שזה לא נקרא 'פסיכולוגיה' אלא רק 'מדעי ההתנהגות'+מנהל עסקים אבל אני מניחה שיש לך הרבה יותר ידע בתחום מאשר לי.. זה נכון שכעת ניתן לשלב בין הרבה יותר תחומים?

זכוכיות

New member
הדרישות לא כ"כ רחוקות,

פסיכולוגיה 680 סכם או 700 פסיכומטרי קבלה אוטומטית, סוציולוגיה אנתרופולוגיה 620 סכם או פסיכומטרי. אפשר לשלב עם הכל, אבל עם רוב הדברים זה פשוט לא מסתדר מבחינה לוגיסטית... מבחינת קורסים ומבחנים שמתנגשים... וחובת הבדיקה חלה עליך...

נ ט ע 9 1

New member
יש לי עוד שאלה..

קצת שאלה טיפשית אני חושבת.. התמונה שלך בבלוג, זה שלך או שזה ערוך עם שמך, למה אני לא מכירה דמות כזו...

נ ט ע 9 1

New member
אה חחחח תודההה

אגב, מה נסגר גרב אדומה, זה נשמע שיא האישה, תמיד הייתי בטוחה שזו בחורה, עד שראיתי שכתבת בכמה מקומות בלשון זכר חחח

אני סתם כוסית ../images/Emo9.gif

גרב אדומה = Red Sox , קבוצת בייסבול שעליה גדלתי . (וכן , אני יודע שגרב אמור להיות זכר , פשוט ככה זה נראה לי יותר טוב
)

למעלה